Jump to content

carter

Dianabol vs. Weiderin Formula 7 ?

Recommended Posts

Weiderin Muscle Builder lehdessä oli mielenkiintoinen (tieteellisyyden kaapuun puettu) mainos vuodelta 1963.

 

Kumpi on kovempi tuote Dianabol vai Formula seiska?

 

index.php?action=dlattach;topic=559050.0;attach=589909;image

 

Totta, tarua ja valhetta on sopivasti paketoitu tähänkin mainokseen, koska tarkoitus on tehdä bisnestä. Jo tällöin alettiin kauppaamaan tätä ideaa, että totuus löytyy lisäravinteista eli tässä tapuksessa Formula seiskasta, eikä steroideista. Vedä formula seiskaa, niin johan alkaa tapahtua. :haba:

 

Linkki GetBigille

http://www.getbig.com/boards/index.php?topic=560386.0;wap2

 

The Truth About Tissue Drugs (steroidit)!

 

"I hear you can gain 40 or 50 pounds in a couple of months!"

 

"And I hear all the champs really use it (steroideja), and that's why they won their titles."

 

My buddy tells me there's a guy he knows that weighs 260, all muscle!!"

 

How true are these claims ? Well, bodybuilders, unfortunately they are all false. Tissue drugs will not give you fantastic physiques overnight, and they are extremely dangerous to use. The Weider Research Clinic has found that these drugs are definately not suitable for bodybuilding use.

 

Weiderin tutkimuskeskus väittää, että roinat eivät ehdottomasti sovi kehonrakennukseen ja että niiden lupaukset ovat valhetta. No tietysti on totta, että roinilla ei saa huippuvartaloa yhdessä yössä ja niissä on terveysriskejä. Mutta mikä on koko totuus ja vaihtoehto?

 

Tissue drugs are medially designed to be given to those who are underwieght, those whose bodies need and can put on more weight than a bodybuilder or even an average person.

 

Tuokin on osin totta. Esim. 2.maailmansodan jälkeen keskistyleiripotilaille ja muille aneemikoille annettiin steroideja jotta pääsivät takaisin ihmisten kirjoihin. Kehonpainon nousu tai lihaskasvu ei kuitenkaan näissä tapauksissa ole erityisen dramaattista, jos verrataan niihin jotka oikeasti syövät ja treenaavat. 1960 -luvun suositumman bodarin ja Weiderin silloisen työntekijän ja kultapojan Dave Draperin mukaan kisabodarit ja voimalijat (kaikki treenasivat silloin myös kimpassa) vetivät kovan syömisen ja treenin lisäksi myös tuota Formula seiskaa sekä myös Dianaboleja. Ps. Draper on nyt n.75 -vuotias ja ikäisekseen melko kovassa kunnossa.

 

 

If these results show such a small weight gain, why should a bodybuilder even consider them, when his system is in much better order and he can gain up to 14 pounds in the next two weeks with Weider Crash-Weight ?

 

No, takaisin mainokseen. Jos kerran roinilla saa vain vähäistä kehitystä aikaisesti, sen lisäksi, että ovat terveydelle haitallisia, niin miksi bodari edes harkitsi niitä, kun kerran tarjolla on supertehokas Weiderin Formula 7?

 

Actuall true reports of 20 or 30 pound weight gains (roinilla) over the period of several months are just about nonexistant, while we have many fully documented reports of gains with Crash-Weight of 10-15-20 pounds in just 2 weeks !

 

Huh, huh, kovaa kamaa tuo Formula Seiska! 4,5 - 9 kiloa kahdessa viikossa. Tehokkaampi kuin roinat. Pakko ostaa. Soitan heti Wrangelle ja kysyn onko vanhaa formulaa vielä jäljellä?

 

Nuo olisivat varmasti olleet kovia aikoja myös Dr. Body Sundelille. Ketä olisi silloin pitänyt syyttää valehtelusta? Weideriä, tutkijoita, lääkäreitä, lääketehtaita vai bodareita? Salaisuus oli Formula 7:ssa, kun taas roinilla bodari ei tee mitään?

 

Epilogi.

 

No miten sitten Formula 7 ja Dianabol sitten toimivat oikeassa elämässä? Riippuu vähän henkilöstä, mutta muuten voivat toimia omalla tavallaan todella hyvin.

Itse olen kokeillut molempia. Nuorena natuna vedin kerran 4 viikon ajan Formula seiskaa. Paino nousi noin 10 kiloa ja voimaa tuli ihan mukavasti. Joitakin vuosia myöhemmin kokeilin 4 viikon kuurin ryssäfemmoja. Painoa tuli myös noin 10 kiloa, mutta voimaa ihan kunnolla. Roina tietysti voitti tämän kisan 6 - 0, vaikka molemmissa tuli painoa saman verran. Voiman lisääntymisen lisäksi kehonkoostumus oli tullut myös melko lihaksikkaaksi. Jos olisin silloin vetänyt molempia yhtäaikaa, olisinko räjäyttättänyt pankin ja saanut kuukaudessa massamonsterin lihakset?

 

Ps. Omista kokemuksistani huolimatta kehoita ketään roinaamaan saati ostamaan edes Formula seiskaa, jos sitä vielä jossakin myydään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Luo uusi...