Jump to content

Metzger

Road to 200kg penkkipunnerrustulokseen.

Recommended Posts

no niin, eli viimeinen kerta sitten kokeilla kuinka lähellle pääsee 200kg, vasen rinta hieman revennyt ja olkapään kiertäjässä probleemaa mut riskillä kokeilen vielä kuinka lähelle pääsen. Kaikki mahdolliset neuvot ja vinkit otetaan vastaan joten kommentoikaa vapaasti vaan. oli kyseessä sitten treeniohjelma tai roinat jne. lähtökunto nyt täysin paska eli pe meni 120x6x5 suht helposti. :kahvi:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Että mahdolliset treeni ohjelmat jne jne tervetulleita että miten tohon olisi mahollista päästä. 2-3x viikossa penkkiä tulen tekemään vanhalla kaavalla millä aikoinaan nousi 185kg. lääkkeinä nyt 500mg testoa ja 400mg boldea.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja pari vihjettäkin tuli jo. eli bollet pois ja decaa tilalle. substanssit löytyy pika decaa ja normi decaa joten niigä alan nyt sitten heittämään kehiin. mikä olis sopiva test0/deca tai pika deca ratio. entä kuivia päälle?Koitan nyt kerran elämässäni ns.järkevällä setityksellä että kokeilee mitä tulee. Ellei paikat mee atomeiks kun oli ennnenkin. jo. Mutta neuvoja sekä treeniin että kiertoon jne jne kaivataan. rohkeesti vaa sonnit. treni?winsu (voimanlisäys), sarmit?

Aatteli et kaikki ns. avut ottaisin käyttöön tähän viimeiseen yritykseen mistä hyötyä voisi olla.

Muokattu: , käyttäjä: Metzger

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ottanut 200kg penkistä natuna.

 

Että sekin on kyllä mahdollista.


A small bird will drop frozen dead from a bough

without ever having felt sorry for itself.

I am the master of my fate. I am the captain of my soul.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Jormatar

Kamu otti natuna yli 220 paidalla todennäköisesti myös natuna. Kisapenkki oli, ei mikään runkkupenkki.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Olen ottanut 200kg penkistä natuna.

 

Että sekin on kyllä mahdollista.

 

Kenelle on ja kenelle ei. Suurimalla osalla tahtoo paikat särkyä matkalla. Sitten se ei nouse edes roippeella ylös. Sehän se on vaikein homma tässä että paikat kestäis säänöllistä ja nousujohteista treeniä ja omaa massaa kehossa pääle 100kg ja välitykset kohdilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo kossi puhuu kyllä asiaa mielestäni, ainakin omalta kantilta katsottuna. Isoin ongelma oli kauan sitten jo 92kg painoisena 190kg kun nousi parhaimillaan että vasemman rintalihaksen ja olkapään välinen alue oli jatkuvasti tulehtunut ja krooninen hauiksen pitkän pään tulehdus. Ja toi johtui siitä että aikanaan nippasi kunnolla ja vähän revähti vasen rintalihas ja sen jälkeen se on aina se ongelmakohta. vaikka nousisi paino niin asento rikkoutuu vasemmalta puolelta herkästi, ja sitten riskit isot. Ja tohon vaivaan ei roippeet kyllä auta jos arpikudosta tullut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja näemmä heti kun isompiin kuormiin menee niin nivelet ja jänteet pirun kipeeksi tulee. No jos vielä kerran kokeilisi roippeiden kera että minkä tuloksen saisi, roippeista sellanen mikä jeesaa tota kollageenisynteesiä ja voitelee niveliä (deca). testo toki pohjalla. Pääasia itelle kun oli tossa motivaatio hiukan hukassa että on tavoite nyt ylipäätään, onnistuu se tai ei.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä onko minun neuvoista hyötyä kun olen kynis sinuun verrattuna. Mutta vammoista on tietoa. Omalla kohdalla oikea kyynärpää on revennyt useasti ja monesta kohdasta ja arpikudos tuhonnut liikkuvuuden lähes täysin. Sitten vaseman kiertäjän repeämä ja liikkuuvuus on todella huono tällä hetkellä.

 

Lähtisin rakentaa tuota voimakestävyyttä kovalla volyymilla 8x6, 8x5, 8x4 kovia pohjia alle 2x viikossa. Välillä hermottaa isompaa sisään helpoilla ykkösillä. Toi ehkä mahdollistaa sen että paikat kestää enempi nostaa. Oma ohjelmapohja oli otettu Hokkasen Timon penkki treeneistä. Sovelsin vaan sen itelle sopivas. Olen huomannut että penkissä jatkuvien isojen romujen käyttö on totaalista myrkkyä kropalle.

 

Ei muuta kun tsemppiä 200kg tavoitteluun. Olkoon lykky tykönä ettei paikat hajoo.:tsemppiä:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Luo uusi...