Jump to content

mega ball

Liha tappaa

Recommended Posts

Kerro mikä geeni?

 

Suvun geenit. Ne mitkä kukin on saanut vanhemmiltaan ne saanut isovanhemmiltaan jne..

 

"The hypothesis that high LDL cholesterol is the main cause of heart disease is invalid, explain the researchers, "because people with low levels become just as atherosclerotic as people with high levels and their risk of suffering from CVD is the same or higher."

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Suvun geenit. Ne mitkä kukin on saanut vanhemmiltaan ne saanut isovanhemmiltaan jne..

 

"The hypothesis that high LDL cholesterol is the main cause of heart disease is invalid, explain the researchers, "because people with low levels become just as atherosclerotic as people with high levels and their risk of suffering from CVD is the same or higher."

 

Toi on toiveajattelua, jos et pysty nimeämään yhtään geeniä.

 

Toi lainaus taas on ihan puppua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Toi on toiveajattelua, jos et pysty nimeämään yhtään geeniä.

 

Toi lainaus taas on ihan puppua.

Ei se ole sen enempää puppua, kuin sinunkaan linkit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Se on eriasia syötkö sä itselles paskat kolet vai onko ne sulla jo syömättä.

 

Ei ole. Tutkimuksissa LDL:n vaikutus on huomattu täysin samaksi riippumatta syystä, miksi se on koholla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Runsaasti lihaa syövällä on miltei neljänneksen suurempi kuolleisuuden riski kuin kohtuukuluttajalla", uutisoi Mediuutiset tänään. Suhteellisesta riskistä puhuminen on tässä tapauksessa vähintäänkin harhaanjohtavaa. Suhteellinen on suhteellista. Jos Liisalla on 20 prosenttia enemmän rahaa tilillä kuin Kallella, emme tiedä vielä sen tiedon perusteella, onko hän rikas.

 

On tärkeää ymmärtää, että suhteellinen riski (RR tai hazard ratio HR) ei kerro tietyn riskitekijän kokonaisvaikutuksen suuruutta, joka riippuu kyseisen riskitekijän yleisyydestä. Yleinen riskitekijä, joka aiheuttaa vähäisen nousun RR:ssä, voi olla väestön terveyden kannalta merkittävämpi kuin suuren RR:n aiheuttava harvinainen riskitekijä. Jos RR on 1, se tarkoittaa sitä, että kahden ryhmän välillä ei ole eroa. Science-lehdessä haastatellut asiantuntijat eivät pitäneet hyvinkään tehdyn tutkimuksen osoittamaa assosiaatiota kovinkaan vakuuttavana, ellei suhteellinen riski (RR) noussut yli kolmen.

 

Pikainen vilkaisu tutkimusjulkaisuun osoittaa siltä seisomalta, että kyseessä on normaalien epidemiologisten standardien mukaan nollatulos.

 

"During the average follow-up of 22.3 y, we observed 1225 deaths due to disease. Higher intakes of total protein and animal protein had borderline statistically significant associations with increased mortality risk: multivariable-adjusted HR (95% CI) in the highest compared with the lowest quartile for total protein intake = 1.17 (0.99, 1.39; P-trend across quartiles = 0.07) and for animal protein intake = 1.13 (0.95, 1.35; P-trend = 0.04)."

 

Ja tämä tietysti aiheuttaa selvän luottamuspulan:

"We estimated protein intakes with 4-d dietary records at baseline and collected data on disease deaths from the national Causes of Death Register". Eli kerran kyseltiin proteiinin saannista ja sen jälkeen seurattiin rapiat 22 vuotta kuka lähtee mullan alle sairastumisen vuoksi. Oletko itse muokannut ruokavaliotasi viimeisen 22 vuoden aikana?


DOMINUS NUTRITION OY

http://www.dominusnutrition.fi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hyvä rasva on aivan eri asia kuin huono. Hyvää rasvaa ei tarvi vältellä, jos ei ylipaino vaivaa.

 

No tässä tuskin tarkoitan hyvää rasvaa. Mutta siis ennemmin välttelisin sokeria kuin tyydyttynyttä rasvaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kerro joku todistettu ja suora kausaalinen LDL-kolesterolin kaltainen sokerin haitta(ei pelkkä korrelaatio), jos nyt ei puhuta lihomisesta tai hammashygieniasta?

 

Ei käy mitkään folioteoriat jostain epämääräisistä tulehduksista tai muista, vaan oikeaa lääketieteellistä näyttöä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Proteiini--> mtor = syöpä. Noista jutuista ei kannata olla huolissaan, jos treenaa kovasti.

 

Menno Henselmans

There is surprisingly little research on the effect of strength training on the risk of cancer. One theory goes: "Strength training increases mTOR activation and mTOR causes cancer."

 

This theory is massively oversimplified. For one, mTOR activation is cell-specific. Strength training causes your muscles to grow, not every random organ.

 

The theory also goes for high protein intakes, which would make more sense, as that could affect our whole body. Doctors commonly claim high protein intakes may cause kidney cancer.

 

Should we be worried?

 

This new study found weight lifting is associated with a significantly lower cancer risk, specifically colon cancer (~25%).

 

Since people that engage in strength training are typically also on a high protein diet, it's reassuring that the risk of kidney cancer was also lower in weightlifters, especially frequent weightlifters, compared to non-weightlifters.

 

The reduction in kidney cancer risk seemed to be mostly the result of a higher physical activity level though, not weightlifting per se.

 

Conclusion: Ignore the fear mongerers. Strength training is good for you!

 

Weight Training and Risk of 10 Common Types of Cancer

https://journals.lww.com/acsm-msse/Abstract/publishahead/Weight_Training_and_Risk_of_10_Common_Types_of.96641.aspx?fbclid=IwAR3ednioI9LOYvaYJM-GrUewPRNHi84NdzciH8tv0LdiEfrbgQNG9hTkCsI


Shakes are for fakes, eat steaks -Stan Efferding

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Proteiini--> mtor = syöpä. Noista jutuista ei kannata olla huolissaan, jos treenaa kovasti.

 

Menno Henselmans

 

 

Weight Training and Risk of 10 Common Types of Cancer

https://journals.lww.com/acsm-msse/Abstract/publishahead/Weight_Training_and_Risk_of_10_Common_Types_of.96641.aspx?fbclid=IwAR3ednioI9LOYvaYJM-GrUewPRNHi84NdzciH8tv0LdiEfrbgQNG9hTkCsI

 

No siis on siinä mahdollinen riskin nousu verrattuna vastaavaan nostajaan, joka syö vähemmän proteiinia. Toki jos otat nostajat vertailuun keskivertosohvaperunan kanssa, niin ei sohvaperunat silti pärjää varmaan vertailussa. En usko, että treeni jotenkin kumoaa tuota vaikutusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
En usko, että treeni jotenkin kumoaa tuota vaikutusta.

 

Joten kommenttisi arvo = 0. Nämä ovat sulle uskonasioita, joka on todettavissa niin monessa vänkäämisessäsi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Joten kommenttisi arvo = 0. Nämä ovat sulle uskonasioita, joka on todettavissa niin monessa vänkäämisessäsi.

 

Siis tuo väite kumoamisesta oli myös pelkkä uskon asia. Sitä ei ollut tuossa todistettu millään tavalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mTORin estäminen nyt ei varmastikaan ole sellaista, mitä joku vakavasti voimailun ottava henkilö haluaisi tehdä. Voimailutulokset hänelle varmaan tärkeämpiä kuin se mahdollinen vaikutus syöpäriskiin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kerro joku todistettu ja suora kausaalinen LDL-kolesterolin kaltainen sokerin haitta(ei pelkkä korrelaatio), jos nyt ei puhuta lihomisesta tai hammashygieniasta?

 

Ei käy mitkään folioteoriat jostain epämääräisistä tulehduksista tai muista, vaan oikeaa lääketieteellistä näyttöä.

 

En puhunu LDL vaan sokerista ja rasvasta. Sokeri aiheuttaa suuremman tulehduksen kehossa kuin tyydyttynyt rasva. Ja tulehdus vaikuttaa kaikkeen kehon toimintaan, mm. siihen syöpään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
En puhunu LDL vaan sokerista ja rasvasta. Sokeri aiheuttaa suuremman tulehduksen kehossa kuin tyydyttynyt rasva. Ja tulehdus vaikuttaa kaikkeen kehon toimintaan, mm. siihen syöpään.

 

Mutta pitäisi olla jotain näyttöä tuosta. Miksi sokeri noin tekisi? Se on kuitenkin vain glukoosia ja fruktoosia. Miten tuo tulehdus ilmenee ja missä kohtaa kehoa?

 

LDL on todistettu tyydyttyneen rasvan haitta. Kysyin vastaavaa todistettua haittaa sokerista.

Muokattu: , käyttäjä: Enver

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En sanonut, että LDL on tekemistä. Sanoin, että se on todistettu kovan rasvan haitta. Kysymykseen et selvästikään osaa vastata. Ei riitä, että sanoo vaan sanan "tulehdus". Minun verensokerini pysyy hyvänä, vaikka söisin sokeria.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

https://www.scientificamerican.com/article/the-messy-facts-about-diet-and-inflammation/

When I asked Ridker his views on anti-inflammatory diets, he grew uneasy. “This has caught on like wildfire,” he says, “but I have seen extremely little data that say this piece of food is ‘anti-inflammatory’ and this piece is ‘pro-inflammatory.’” He advises his own patients to eat a Mediterranean-type diet, heavy on vegetables, whole grains and fish and light on red meat and processed foods.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Siis tuo väite kumoamisesta oli myös pelkkä uskon asia. Sitä ei ollut tuossa todistettu millään tavalla.
Sulta loppui argumentit, joten vänkäät taas kuin viisivuotias.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Luo uusi...