Jump to content

mega ball

Liha tappaa

Recommended Posts

Kuinka paljon "oikeaa punaista lihaa" suomessa kulutetaan? Paljonko marketissa menee tuoretta pihviä? Kyllä ne suurimmaksi osaksi on jalostettu makkaroiksi, jauhelihoiksi yms. Komppaan Donaa täysin!

 

Ei puhdas jauheliha ole jaloste.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

Mulla kolet ja muut veriarvot kunnossa.

 

Noinhan voi sanoa kuka tahansa. :)

 

Riippuu, kuinka ison riskin on valmis hyväksymään. Viitearvojen ylärajoilla ollaa jo isossa riskissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Donakin jos syö 500g lihaa viikossa, niin ei se enää ole kovin pieni annosmäärä.

Harvardin yliopisto on huuhaa yliopisto, missä se sinun yleis-sivistys on hostile81?

Onhan näistä lihan haitoista toitotettu jo pitkään.

Suomessakin se lihan suositusraja on 150g viikkossa.

Syöpäjärjestä.fi suosittelee 300g lihaa viikossa ja lihavalmisteita ei mielellään ollenkaan, pekoni, makkarat ym.

http://www.cancer.fi/ammattilaiset/ravitsemussuositukset/lista_suosituksista/suositus_5/

22+Ruokakolmio_rajattu.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja kaiffari aikoi jatkossa välttää rasvaista lihaa vaikka aiemmin eräs guruista mainitsi vähärasvaisen olevan haitallisempaa.. :vastis: valikoivaa mielikuviin perustuvaa ajattelua näillä "tiede"miehillä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Päivän newsflash:

 

90 luvun lopussa todettiin jo about kaiken aiheuttavan syöpää.

Voi taisi mennä pantaan jo 90 luvun alussa ja teki comebacking tässä taas.

Margariinit on välillä pahoja välillä hyviä välillä jotain siltä väliltä.

 

Tahtoisin muistuttaa kuitenkin seuraavasta sannonnasta jota vanha kansa tykkäsi käyttää ja tekee niin edelleen: Kohtuus kaikessa.

Tämä siis tarkoittaa tässä asianyhteydessä seuraavia: Sokerit, rasvat, lihat, maitotuotteet, sokeripitoiset juomat, makeutusaineet.. ja oikeastaan kaikki... Jos mitä tahansa yhtä ravinnetta syö ihan liikaa se aiheuttaa komplikaatioita, liian yksinkertainen ruokavalio on aina huono.

 

Toisten mielestä maitotuotteet on saatanasta ja eivät ole ihmisruuaksi sopivia.

Toisten mielestä punainen liha on pahin asia koskaan.

Kolmannet pelkää makeutusaineita kuollakseen.

Eräät väittää kananmunien olevan kamalia sydän ja versiuonitautien aiheuttajia.

Jotkut välttelee sokereita kokonaan.

Monet juotuja sokereita.

Sit moni myös tietää että puhtailla kasvisyöjillä on ihan uskomattoman huono terveys, huonot hampaat, ja hirmuisia aimohappojen puutteita.

Monet muistavat että tonnikalassa on raskasmetalleja.

Muistavat myös liiallisen kalan syömisen olevan vaarallista raskasmetallien takia, ja rasvatasapainon myös.

Kohta proteiinijauheet ovat myös pannassa....

Pieni ryhmä jopa muistaa että isoissa osissa mailman riisituotantoa tulevista riiseistä, riisien pinnassa on elohopeaa ja riisi pitäisi pestä aina ennen käyttöä.

Joku tietää huutaa että 98% Yksityisistä tutkimuksista väittää että aspartaami aiheuttaa syöpää ja satoja muita sairauksia. 100% ruokayhtiöiden tutkimuksista tietää kertoa että aspartaami on vaaratonta.

 

 

Kannattaa jossain vaiheessa kysyä itseltään? Miksi ei söisi kaikkea kohtuudella? Ja samalla katsoisi asioita subjektiivisesti. Pakko olla donan kanssa samaa mieltä, ja syödä lihaa edelleen kohtuudella. Voisi vielä ihan vittuilakseen elää vanhimmaksi.

 

Ei oo noin vaikeaa. Suurin ongelma on länsimainen ruokavalio: liikaa eläinperäistä ravintoa, kovaa rasvaa, sokeria, kolesterolia ja suolaa.

 

Kohtuus ei toimi länsimaisessa kontekstissa, koska kaikki on niin liiallista. Terveeksi haluavan pitää ajatella aika kohtuutonta muutosta ruokavalioon. Ihminen tulee toimeen aika karullakin ruokavaliolla. Ongelma on yliravitsemus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Donakin jos syö 500g lihaa viikossa, niin ei se enää ole kovin pieni annosmäärä.

Harvardin yliopisto on huuhaa yliopisto, missä se sinun yleis-sivistys on hostile81?

Onhan näistä lihan haitoista toitotettu jo pitkään.

Suomessakin se lihan suositusraja on 150g viikkossa.

Syöpäjärjestä.fi suosittelee 300g lihaa viikossa ja lihavalmisteita ei mielellään ollenkaan, pekoni, makkarat ym.

http://www.cancer.fi/ammattilaiset/ravitsemussuositukset/lista_suosituksista/suositus_5/

22+Ruokakolmio_rajattu.jpg

 

Harvard nimenomaan valistaa punaisen lihan haitoista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika pienenoloisia nuo suositukset.

 

Yhden makkarapaketin kiskasee istumalta, niin siinä paukkuu jo viikon suositukset.

 

Itse olen nyt täysin lihattomalla hommalla liikkeellä.

 

Sokeria en ole ennekään käyttänyt.

 

Suolaa en lisää mihinkään, en edes pastan keitinveteen.


KISU MISU MIU

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ei oo noin vaikeaa. Suurin ongelma on länsimainen ruokavalio: liikaa eläinperäistä ravintoa, kovaa rasvaa, sokeria, kolesterolia ja suolaa.

 

Kohtuus ei toimi länsimaisessa kontekstissa, koska kaikki on niin liiallista. Terveeksi haluavan pitää ajatella aika kohtuutonta muutosta ruokavalioon. Ihminen tulee toimeen aika karullakin ruokavaliolla. Ongelma on yliravitsemus.

 

Ei oo vaikeeta ei, kun on helppoa ja yksinkertaista. :)


Say NO for ass-teroids! Say YES for natural muscle!! - Fireball

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Donakin jos syö 500g lihaa viikossa, niin ei se enää ole kovin pieni annosmäärä.

Harvardin yliopisto on huuhaa yliopisto, missä se sinun yleis-sivistys on hostile81?

 

mä syön 500g päivässä, joskus enemmänkin.

 

En väittänyt tutkimusta tahi harvardia huuhaaksi, vaan ihmettelin miten musulle tämä oli uus juttu. Kyllä karnosinogeeneistä ja punaisen lihan haitoista on toitotettu jo vuosikymmeniä.

En kuitenkaan näkis terveellistä elämää viettävälle (liikkuva, röökaamaton, vähän dokaava, kasviksia syövä, eineksiä välttelevä) tätä noin shokeeraavaksi uutiseksi.


"En tiedä siitä"

 

- Eevert 12/2014-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

http://circ.ahajournals.org/content/123/3/e17.full

Irrespective of these issues, it should be emphasized that our findings did not demonstrate lower risk of CHD, diabetes mellitus, or stroke with either unprocessed red or processed meat consumption. Thus, individuals and policy makers should focus on increasing consumption of the foods, with strong evidence for cardiometabolic benefits, including fruits, vegetables, fish, nuts, whole grains, and vegetable oils.

 

Tuo ei todista vaikutuksia. Prosessoidun lihan kuluttajat saattaa elää muutenkin epäterveellisemmin, ja puhtaan lihan kuluttajat muulla tavoin keskivertoa terveellisemmin. Liha saattaa korvata jotain muuta epäterveellistä yms.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
bush-shoe-throw-03.gif

 

Myös tämä mies kävi Harvardin

Älykäs kundi tuo.

 

http://www.upi.com/Business_News/Security-Industry/2004/01/14/Analysis-How-smart-is-Bush/UPI-39471074106535/

Linda Gottfredson, co-director of the University of Delaware-Johns Hopkins Project for the Study of Intelligence and Society, told United Press International: "I recently converted Bush's SAT score to an IQ using the high school norms available for his age cohort. Educational Testing Service happened to have done a study of representative high school students within a year or so of when he took the test. I derived an IQ of 125, which is the 95th percentile." In other words, only one out of 20 people would score higher.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
mä syön 500g päivässä, joskus enemmänkin.

 

Joo siis 500g päivässä minäkin ja yleensä menee myös enemmän.


Shakes are for fakes, eat steaks -Stan Efferding

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Poliquinin kritisoi tuota aloituspostin tutkimusta:

 

Carnitine, Red Meat, and Heart Disease – Oh My!

 

http://www.poliquingroup.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/997/Carnitine_Red_Meat_and_Heart_Disease__Oh_My.aspx

 

Tämän tutkimuksen mukaa karnitiini terveellistä sydämmelle: http://www.nutraingredients.com/Research/Mayo-Clinic-review-links-L-Carnitine-to-multiple-heart-health-benefits


Shakes are for fakes, eat steaks -Stan Efferding

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Poliquinin kritisoi tuota aloituspostin tutkimusta:

 

Carnitine, Red Meat, and Heart Disease – Oh My!

 

http://www.poliquingroup.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/997/Carnitine_Red_Meat_and_Heart_Disease__Oh_My.aspx

 

 

 

Tämän tutkimuksen mukaa karnitiini terveellistä sydämmelle: http://www.nutraingredients.com/Research/Mayo-Clinic-review-links-L-Carnitine-to-multiple-heart-health-benefits

 

 

 

musulle referaatti:

 

1) jos liha = kuolema, miksi sydänkuolemia esiintyy yhtä paljon maissa, jossa lihaa ei syödä.

 

2) TMAO joka oli nyt se paha yhdiste, pääsee toimimaan kun "hyvät" bakteerit ei toimi kunnolla. Tähän saattaa olla vastaus se että jenkeissä lehmille syötetään antibiootteja.. Luomulihassa ja suomilihassa yleensäkkään tämä ei ole sallittua

 

3) TMAOta syntyy myös mm pähkinöistä, tomaatista, herneistä, kukkakaalista ja soijasta

 

4) karnitiinikokeet oli tehty annoksella hiirille, joka vastaa 10kg /päivässä 70kg miehellä

 

 

 

eli maitohapot naamaa, antibiootit roskiin, puuroa tahi muuta kuitua napaan ja hyvää suomalaista pihviä suuhun


"En tiedä siitä"

 

- Eevert 12/2014-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
musulle referaatti:

 

1) jos liha = kuolema, miksi sydänkuolemia esiintyy yhtä paljon maissa, jossa lihaa ei syödä.

 

Kuten esimerkiksi?

 

Liha on vain yksi aiheuttaja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kuten esimerkiksi?

 

Liha on vain yksi aiheuttaja.

 

jutussa oli mainittu bangladesh, intia ja pakistan.

 

Olen kanssasi samaa mieltä, että ei se liha ole ainut syy kuolemille..esim noiden maiden keittiöissä käytetään erittäin paljon kirkastettua voita ja runsaasti hiilareita


"En tiedä siitä"

 

- Eevert 12/2014-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

2) TMAO joka oli nyt se paha yhdiste, pääsee toimimaan kun "hyvät" bakteerit ei toimi kunnolla. Tähän saattaa olla vastaus se että jenkeissä lehmille syötetään antibiootteja.. Luomulihassa ja suomilihassa yleensäkkään tämä ei ole sallittua

 

Tuskin on noin paljon mitään antibiootteja.

 

3) TMAOta syntyy myös mm pähkinöistä, tomaatista, herneistä, kukkakaalista ja soijasta

 

Kaikki eläinruoat johtaa tuohon TMAO:n syntymiseen. Juustot, munat, liha jne...

 

Pääosin kasviksia syövillä TMAO:ta ei synny. Heillä on erilaiset suolistobakteerit.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
jutussa oli mainittu bangladesh, intia ja pakistan.

 

Olen kanssasi samaa mieltä, että ei se liha ole ainut syy kuolemille..esim noiden maiden keittiöissä käytetään erittäin paljon kirkastettua voita ja runsaasti hiilareita

 

Köyhiä maita noi. Rikas maa saa tauteja ehkäistyä/hoidettua paremmin lääketieteen keinoin, ja ihmiset elää paremmissa oloissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Luo uusi...