Jump to content

mega ball

Liha tappaa

Recommended Posts

Jossain menee varmasti raja, ja mitä elukalle on syötetty vaikuttaa myös. Ja jos eläimistä syödään aina vain lihasosat ja jätetään esim. munuaiset, maksat jne sivuun, tämä ei ehkä ole lähellä sitä alkuperäistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
dona siis kuolee nuorena varmaan.

 

Millä perusteella?

 

Tämänkin ketjun aloituksessa olevassa tutkimuksessa todettiin vain että tuo karnitiini lisäravinteena on haitallista lihasyöjille. Sinähän itse oot ainaki jossain maininnu vetäväs alcaria treenin yhteydessä ja lihaakin syöt. Taidat sinä olla se joka kuolee nuorena :mrgreen:

Muokattu: , käyttäjä: Dona

Shakes are for fakes, eat steaks -Stan Efferding

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt katoin itekkin tuon dokumentin.

 

Ainakin siihen lopputulokseen tulin että karppaaminen tappaa jos sitä aikansa jatkaa. Kohtuullisesta punaisen lihan saanista ei näytä olevan haittaa jos ihminen saa kuitua tarpees lisäs. Joo aikamoista myrkkyä on suurissa määrin noi lihat. Onnes ite en ole suurkuluttaja. En käytä leikkeileitä, en syö makkaraa (tosi harvoin ruuan seassa jos on) en koko lihaa, en pekonia. Ainoastaan jauhelihaa menee jokusen punaisesta lihasta. Sitä tulee muutama kerran viikossa pienissä määrin syötyä.

 

Mulla siltkin korkeet kolestroolit. Veikkaan runastasta rasvasen juuston käyttöä isoimmas syys ja kananmunien liika syöntiä, koska lihasta en noin paljon saa pahaa rasvaa. Sen verran vähän käytän liha jalosteita. Eineksissä joita enempi käytän niin nekin kasvis voittosia, niin on myös niissäkin kovaa rasvaa yllättävän paljon. Pitäis vähintään kaikki tehdä ihan ite niin osais laskea.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihminen olis todennäköisesti kuollut sukupuuttoon aikoja sitten jos lihansyönti tappais. Miten luolamiehet selvisivä kun söivät pääosin lihaa?

 

Kaukaiset esi-isämme popsivat eläinten rasvaisimpia osia eli pitkien luiden luuydintä ja aivoja ja jättivät rasvatonta lihaa syömättä.

 

Tässä hyvä kirjoitus.

 

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/223141-ihmisen-pitaisi-syoda-kuin-luolamies


Shakes are for fakes, eat steaks -Stan Efferding

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ei ole ihminen pääosin lihaa syönyt vaan kasviksia.

 

Kyllä ne luolamiehet söi lihaa vitusti, jos olis pelkkiä kasviksia syöny niin olis riutunu ja kuollu.

 

Tutkimus: Ihminen söi lihaa säännöllisesti jo 1,5 miljoonaa vuotta sitten

 

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305604199742


Shakes are for fakes, eat steaks -Stan Efferding

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Millä perusteella?

 

Tämänkin ketjun aloituksessa olevassa tutkimuksessa todettiin vain että tuo karnitiini lisäravinteena on haitallista lihasyöjille. Sinähän itse oot ainaki jossain maininnu vetäväs alcaria treenin yhteydessä ja lihaakin syöt. Taidat sinä olla se joka kuolee nuorena :mrgreen:

 

Liha sisältää itse paljon karnitiinia, joten ei sitä enää tarvitse lisäravinteena ottaa jotta se saa sen rasvan kovenemaan suonten seinämiin.

Ja jos olisit fiksu, katsoisit tämäm dokumentin itse, ei tarvitsisi täällä siitä niin paljoa meuhkata.

http://areena.yle.fi/tv/2228501

Eihän ihmiset kivikaudella eläneet kuin 30-40 vuotiaiksi, hyvä jos niinkään vanhoiksi, Suomessakin keski-ikä oli keskiajalla 18-vuotta.

[h=2]Elinajanodotteita eri aikakausilla[/h] [TABLE=class: wikitable]

[TR]

[TH]Aikakausi[/TH]

[TH]Elinajanodote

(vuosia)[/TH]

[/TR]

[TR]

[TD]Myöhäispaleoliittinen kausi[4][/TD]

[TD=align: center]33[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Neoliittinen kausi[/TD]

[TD=align: center]20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Pronssikausi[5][/TD]

[TD=align: center]18[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Klassinen kreikka[6][/TD]

[TD=align: center]28[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Antiikin Rooma[6][/TD]

[TD=align: center]28[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Pohjois-Amerikan intiaanit ennen Kolumbusta[7][/TD]

[TD=align: center]25-30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Keskiaikainen islamilainen valtio[8][/TD]

[TD=align: center]35[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Keskiaikainen Britannia[9][10][/TD]

[TD=align: center]20-30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]1900-luvun alku[11][12][/TD]

[TD=align: center]30-45[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Maailma keskimäärinen 2010 [13][/TD]

[TD=align: center]67,2[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Suomi 2010[14][/TD]

[TD=align: center]80,1[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Millä perusteella?

 

Tämänkin ketjun aloituksessa olevassa tutkimuksessa todettiin vain että tuo karnitiini lisäravinteena on haitallista lihasyöjille. Sinähän itse oot ainaki jossain maininnu vetäväs alcaria treenin yhteydessä ja lihaakin syöt. Taidat sinä olla se joka kuolee nuorena :mrgreen:

vedän alcaria joka treenilaturis melkein ja punaista lihaa syön 100-200g päiväs ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katoin eilen tämän dokkarin sattumalta ja ajattelin, että teen siitä ketjun tänne...mutta ketju olikin jo.

 

 

 

 

TÄSSÄ VIELÄ ALOITUSPOSTIN DOKKARIN PÄÄPOINTIT (joku voi oikaista jos eri mieltä).

 

- Mitä vähemmän syö lihaa sitä parempi

- Lihassa pahaa on tyydyttynyt rasva, mutta tutkijat olivat sitä mieltä, että erityisesti L-karnitiini on se paha... Se sitoo kolestrolia tehokkaasti.

- Lihaa kohtuullisesti syövällä henkilöllä on merkittävistä korkeampi riski sairastua syöpään kuin sellaisella henkilöllä joka ei syö lihaa. Erityisesti paksusuolensyöpäriski on korkea.

- jos syöt paljon lihaa niin huolehdi, että syöt runsaasti kuituja.. sillä pienenee mahdollinen paksusuolen syöpäriski.

 

ps. ketjun alusta siivottu roskapuheita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin eiköhän tässä ole aika paljon kyse siitä et hiilarit lisäävät elimistön tulehdusta ja tyydyttyneet rasvat samoin.. tuo tulehdustila sitten luo pohjat monille sairauksille. Ja tyydyttyneet rasvat saavat paskan maineen vaikka se on vaan tuo epätasapainoinen kokonaisuus länsimaisessa ruokavaliossa.

 

Mutta täytyy katsoa tuo dokkis tänään..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jopa lisäravinteena myytävä l-karnitiini on myrkkyä, jos tuon ohjelman oikein katsoin ja tajusin mitä tuo l-karnitiini voi saada aikaan.

 

tätä just itsekkin mietin ku katoin tota dokkaria. Yhessä sun toisessa kaupassa tuota l-karnitiinia.

 

 

 

 

 

 

 

mainostavat rasvanpolttajana sitä

 

 

6575_1-300x300.jpg

 

L-Karnitiini

 

L-Karnitiini toimii rasvanpolttoprosessissa toimien solujen apuna. Ilman L-Karnitiinia rasvanpoltto on vaikeampaa, ja etenkin laihdutusruokaa popsiessa kehon oma l-karnitiinin tuotanto pienenee. Tällöin myös veren rasva-arvot voivat nousta, joka on riski verisuonitautien ja sydänsairauksien saamiseen. Suosittu Twin LAb L-Karnitiini sisältää sopivan määrän l-karnitiinia rasvaprosentin pienentämisen avuksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mutta täytyy sanoa yksi pointti vielä tähän ketjuun.

 

Minun mielestä dokkarissa puhuttiin noin 5 vuoden elinajanodotteen pitenemisistä keskimäärin...siis kun verrattiin sitä syökö syö kohtuullisesti lihaa ja vaihtoehtoisesti ei syö ollenkaan lihaa.

 

 

Tottakai kaikki on yksilöllistä ja toiselle voi aiheutua helpommin oireita ku toiselle jne... kaikki vaikuttaa kaikkeen.

 

 

Toinen huomio: lihan savustaminen huono homma, siinä tulee samoja palamistuotteita kehoon ku tupakoidessa.

 

 

bradley.JPG

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päivän newsflash:

 

90 luvun lopussa todettiin jo about kaiken aiheuttavan syöpää.

Voi taisi mennä pantaan jo 90 luvun alussa ja teki comebacking tässä taas.

Margariinit on välillä pahoja välillä hyviä välillä jotain siltä väliltä.

 

Tahtoisin muistuttaa kuitenkin seuraavasta sannonnasta jota vanha kansa tykkäsi käyttää ja tekee niin edelleen: Kohtuus kaikessa.

Tämä siis tarkoittaa tässä asianyhteydessä seuraavia: Sokerit, rasvat, lihat, maitotuotteet, sokeripitoiset juomat, makeutusaineet.. ja oikeastaan kaikki... Jos mitä tahansa yhtä ravinnetta syö ihan liikaa se aiheuttaa komplikaatioita, liian yksinkertainen ruokavalio on aina huono.

 

Toisten mielestä maitotuotteet on saatanasta ja eivät ole ihmisruuaksi sopivia.

Toisten mielestä punainen liha on pahin asia koskaan.

Kolmannet pelkää makeutusaineita kuollakseen.

Eräät väittää kananmunien olevan kamalia sydän ja versiuonitautien aiheuttajia.

Jotkut välttelee sokereita kokonaan.

Monet juotuja sokereita.

Sit moni myös tietää että puhtailla kasvisyöjillä on ihan uskomattoman huono terveys, huonot hampaat, ja hirmuisia aimohappojen puutteita.

Monet muistavat että tonnikalassa on raskasmetalleja.

Muistavat myös liiallisen kalan syömisen olevan vaarallista raskasmetallien takia, ja rasvatasapainon myös.

Kohta proteiinijauheet ovat myös pannassa....

Pieni ryhmä jopa muistaa että isoissa osissa mailman riisituotantoa tulevista riiseistä, riisien pinnassa on elohopeaa ja riisi pitäisi pestä aina ennen käyttöä.

Joku tietää huutaa että 98% Yksityisistä tutkimuksista väittää että aspartaami aiheuttaa syöpää ja satoja muita sairauksia. 100% ruokayhtiöiden tutkimuksista tietää kertoa että aspartaami on vaaratonta.

 

 

Kannattaa jossain vaiheessa kysyä itseltään? Miksi ei söisi kaikkea kohtuudella? Ja samalla katsoisi asioita subjektiivisesti. Pakko olla donan kanssa samaa mieltä, ja syödä lihaa edelleen kohtuudella. Voisi vielä ihan vittuilakseen elää vanhimmaksi.


Say NO for ass-teroids! Say YES for natural muscle!! - Fireball

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kovin ihmisen tappaja on sydän ja verisuonitaudit (niihin meistäkin täällä suurin osa kuolee), ku enemmin ja kuka myöhemmin.

 

Kolestroli ja verenpaine tärkeitä asioita ja ne kandee hoitaa kyllä kuntoon ja niistä pitää huolto.

 

Itsekkään en tupakoi enää ku silloin vaan kun juopottelen. Nyt jo monta kk menty noin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos uskois jokaisen tutkimuksen niin ei tässä sais syödä enää yhtään mitään.

 

Dona syö liikaa punaista lihaa. itse syön enempi kanaa.

 

Mulla kolet ja muut veriarvot kunnossa.


Shakes are for fakes, eat steaks -Stan Efferding

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tahtoisin muistuttaa kuitenkin seuraavasta sannonnasta jota vanha kansa tykkäsi käyttää ja tekee niin edelleen: Kohtuus kaikessa.

 

 

 

On se niin kivaa sitaatoida itseään.

 

@Dona: Saisit ehkä juoda skinnywateria. XD

http://www.skinnywater.co.uk/


Say NO for ass-teroids! Say YES for natural muscle!! - Fireball

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä siinä dokkarissa näytetään kun paksusuolea kuvataan... Paksusuolessa näkyy noi lihan aiheuttamat muutokset äkkiä (kasvaimen alut), jotka voi 5-10 vuoden päästä olla jo melkosia.

 

Kuitu autto asiaan ja pitää suolta puhtaana.

 

MUISTAKAA SYÖDÄ KUITUJA

 

ldk00247.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Syö prosessoimatonta punaista lihaa

 

Yhdessä maailman arvostetuimmista yliopistoista, Harvardin yliopistossa, tehdyn tutkimuksen mukaan jalostetun lihan, kuten pekonin, makkaran ja jalostettujen leikkeleiden, syöminen lisää sydäntautiriskiä yli 40 prosentilla ja tyypin 2 diabetesriskiä noin 20 prosentilla.

 

Jalostettu liha lisää sydäntauti- ja diabetesriskiä - punainen liha ei

 

Tutkimuksen tuloksien perusteella jo 50 grammaa jalostettua lihaa päivässä lisää sydäntauti- ja diabetesriskiä 40 ja 20 prosentilla.

 

Sen sijaan Harvardin terveystieteellisessä tehdyssä tutkimuksessa ei havaittu, että jalostamattoman punaisen lihan, kuten naudan-, sian tai lampaanlihan, syömisellä sydäntauti tai diabetesriski suurenisi millään tavalla.

 

Harvardin tutkimus on ensimmäinen systemaattinen ja meta-analyysi-menetelmällä toteutettu tutkimus, jossa on koko maailman mittakaavassa tarkasteltu jalostetun ja jalostamattoman lihan syönnin vaikutuksia sydäntauti- ja diabetesriskiin.

 

Tutkimuksessa käytiin läpi peräti lähes 1600 aiemmin tehtyä tutkimusta, joista 20 katsottiin olevan relevantteja. Näihin 20 tutkimukseen oli osallistunut yli 1,2 miljoonaa ihmistä 10 eri maassa niin Euroopassa, Aasiassa, Yhdysvalloissa kuin Australiassakin.

 

Rasvoilla ei ehkä olekaan merkitystä

 

”Kun tarkastelimme keskivertoainesosia Yhdysvalloissa syötävissä jalostetuissa ja jalostamattomissa lihoissa, havaitsimme, että ne sisälsivät saman verran tyydyttyneitä rasvoja ja kolesterolia. Sen sijaan jalostetut lihat sisälsivät keskimäärin neljä kertaa enemmän natriumia ja 50 prosenttia enemmän nitraatti-säilöntäaineita. Tämä viittaakin siihen, että suolan ja säilöntäaineiden määrät – ennemmin kuin rasvojen – voivat selittää jalostettujen lihojen kohdalla nähdyn sydäntaudin ja diabeteksen suurentuneen riskin”, tutkimusta johtanut Renata Micha toteaa yliopiston tiedotteessa."

 

http://www.tohtori.fi/?page=4031888&id=3156626


Shakes are for fakes, eat steaks -Stan Efferding

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huvittavaa, että tälläkin sivustolla on ollut tuhansia samankaltaisia tutkimuksia millon mistäkin tuotteesta, mutta musu aina tarttuu niihin, jotka on joko kirjoitettu iltapäivälehdissä tahi näytetty telkussa.

Tuokin karnitiinin kolesterolia haittaava vaikutus oli huomattu YHDESSÄ TUTKIMUKSESSA!. Muutenkin karnosinogeenit, punaiset lihat ja paksusuolet ovat olleet tapetilla vuosikymmeniä..miksi nyt vasta herätään aiheeseen?

Onko sivistyksessä tosiaan ollut noin iso aukko, että tuli uutena asiana?

 

Kuinka paljon "oikeaa punaista lihaa" suomessa kulutetaan? Paljonko marketissa menee tuoretta pihviä? Kyllä ne suurimmaksi osaksi on jalostettu makkaroiksi, jauhelihoiksi yms. Komppaan Donaa täysin!

 

BTW Yleisterveys ei ole kiinni jonkun tietyn mikro-osan haitoista, vaan kropan kyvystä selviytyä niistä. Se asia kondiksessa niin voi KOHTUUDELLA kaikkee vetää


"En tiedä siitä"

 

- Eevert 12/2014-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suolihan on tärkeinpiä osia immuunipuolustuksessa. Suolen on siis oltava kunnossa, varsinkin silloin jos kroppaa kuormittavaa ravintoa käytetään paljon.

 

Käyttäisin enemmän aikaa sen asian pohdintaan, kun tiettyjen mikroravinteiden demonisointiin.


"En tiedä siitä"

 

- Eevert 12/2014-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Syö prosessoimatonta punaista lihaa

 

Yhdessä maailman arvostetuimmista yliopistoista, Harvardin yliopistossa, tehdyn tutkimuksen mukaan jalostetun lihan, kuten pekonin, makkaran ja jalostettujen leikkeleiden, syöminen lisää sydäntautiriskiä yli 40 prosentilla ja tyypin 2 diabetesriskiä noin 20 prosentilla.

 

Jalostettu liha lisää sydäntauti- ja diabetesriskiä - punainen liha ei

 

Myös jalostamaton punainen liha on havaittu ongelmalliseksi. Yksittäisiä tutkimuksia on aika turha ylikorostaa yleensä. Harvard suosittelee vähentämään punaista lihaa. Harvardin kuuluisa proffa Walter Willett jopa sanoo, että optimimäärä on 0g.

 

If you step back and look at the data, the optimum amount of red meat you eat should be zero.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Luo uusi...