Jump to content

Marjakarhu

Rasvasota

Recommended Posts

Euroshopperin tuotteet on kyllä sellasta kuraa ihan joka tuotteen osalta. Poikkeus ehkä saippua, se menettelee.

 

Mitään euroshopperia ei meiän perheessä näy. Tonnikala oli juu ihan kuraa myös herkkusienet purkissa oli pahvia, eno osti juustoa ja sanoi että se oli niin pehmeää löllöä ettei sitä höylällä voi edes leikata. Eldoradolla taas hyviä sieniä niitä syö vaikka suoraan purkista euroshopperin sontaa taas ei lapa naamaa vasta kun sen maustaa kunnolla.

 

Eikä muuten kissakaan syö euroshopperin sapuskaa. Sekin laatu tietoinen.

Muokattu: , käyttäjä: poijankossi88

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muuten purkki oli John westin, eikä Abban.:nolo:

 

Kiinnitin niin paljon huomiota sisältöön, että paketin mielsin Abbaksi, tämä ei ollutkaan Mersu vaan luxusmersu.

 

http://www.lejos.fi/tuotteet/tuote/john-west-tonnikalapalat-oliivioeljyssae-160-g

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainekset:

Yellowfin tonnikala, oliiviöljy ja suola (1%)

 

 

Ravintosisältö /100 g

 

 

 

Energiaa:

 

792 kJ/189 kcal

 

 

 

Proteiinia:

 

27,0 g

 

 

 

Hiilihydraatteja:

 

0,0 g

 

 

 

Rasvaa,

 

9,0 g

 

 

 

josta tyydyttyneitä rasvahappoja

 

1,4 g

 

 

 

Natriumia:

 

0,4 g

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tonnikalasta jotain 40% tulee japskien vesistä, sieltä missä fukushiman onnettomuus on muuttanut kalat kykliopeiksi että onnea vaan tonnarin syöjille! :cool:


Kehittynyt punttisonni

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On tuossa naapurissa Tsernobyl:mrgreen:

 

Se tsernopylin onnettomuus on jo niin vanha juttu että ei se sillee samalla tavalla enää vaikuta kuin tuo japskien onnettomuus. Ja kalastetaanko täällä tonnikalaa? :D


Kehittynyt punttisonni

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuskin se ketään kovin nopeasti tappaa :D mutta ei noista tiedä minkälaisia vaivoja muuten aiheuttaa...


Kehittynyt punttisonni

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Se tsernopylin onnettomuus on jo niin vanha juttu että ei se sillee samalla tavalla enää vaikuta kuin tuo japskien onnettomuus. Ja kalastetaanko täällä tonnikalaa? :D

 

Ilmeisesti jotain ruokaa vielä valmistetaan.;)

 

Ei tuon Japsien säteilyn ole todettua siirtyneen tonnikaloihin, ainakaan vielä.

 

Mutta itse jo sanoin, kun onnettomuus alkoi, että meren eläimille iso uhka. Enemmän kuitenkin myrkkyjä tulee elimistöön, kun kaupungilla käy kävelemässä, kuin tonnikalaa syömällä. Tsernopylin sateilystäkin sai aikoinaan osansa kaikki suomalaiset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mistä päättelet sen halvaksi. 3 euroo 160 grammaa. Abbahan on tonnikalasäilykkeiden Mersu.

 

Epäilen että tuo öljy ei ole kylmäpuristettua vaan teollisesti käsiteltyä bulkkiöljyä.Epäilen..:hmm:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest BT123
Suomalaiset= noin 30 g tyydyttynyttä.Välimeri= 21-25 g. Onko mukamas tuo 5 g ratkaiseva tekijä jonka vähentäminen lopettaa sydäntaudit lähes kokonaan ja statiineja ei tarvitsisi maanpäällä.:verymad:

 

Laitoin sinulle 10% rasvakorvauksen merkityksen, jossa lisäksi vähennettiin kolesterolia. 0,76 mmol/l on todella huomattava alenema kolesterolissa. Suurin osa siitä tuli vielä LDL:n alenemisena.

Muokattu: , käyttäjä: BT123

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest BT123
Kovasti epäilen tuon oliiviöljyn laatua.:super guns:Halvalla ei hyvää saa.

 

Dugasvili lähti kuuklettamaan välimeriaihetta ja niiden rasvansaantia.:mässy::Putte: Kannattaa lainata kirjastosta kirja jonka kirjoittaja on itse asunut välimerenmaissa 1960-1980 luvulla.

 

Välimeren ruokavalio on hyvä, koska alentaa kolesterolia. Kovat rasvat korvataan pehmeillä. Ancel Keys oli yksi kuuluisimmista välimeren ruokavalion kannattajista. Hän eli 100 vuotta Robert Atkinsin saadessa sydärin 71-vuotiaana ja kuollessa seuraavana vuonna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest BT123
tutkijoiden mukaan runsas tyydyttyneen rasvan saanti on mahdollistanut ihmisen aivojen kehittymisen ei kasvikset

 

Ihmisen kaloreista suurin osuus on aina tullut kasveista. Lihaa ei vaan ole ollut suuria määriä saatavilla. Itsekin syön lihaa ja tyydyttynyttä rasvaa pieniä määriä.

 

Aivojen kehittymisen syistä ei paljon mitään varmaa tiedetä. Mahdollinen osansa on varmasti niin kasviksilla kuin myös lihalla.

Muokattu: , käyttäjä: BT123

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Välimeren ruokavalio on hyvä, koska alentaa kolesterolia. Kovat rasvat korvataan pehmeillä. Ancel Keys oli yksi kuuluisimmista välimeren ruokavalion kannattajista. Hän eli 100 vuotta Robert Atkinsin saadessa sydärin 71-vuotiaana ja kuollessa seuraavana vuonna.

 

Tuo Atkins juttu on ituhippien väärentämää propakandaa....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest BT123
Tuo Atkins juttu on ituhippien väärentämää propakandaa....

 

No joka tapauksessa Atkins kuoli 72-vuotiaana. Keys eli 100-vuotiaaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei voi nyt puhua jos joku elää pitempään kuin toinen, että onko ruokavalio parempi.:ei: Tuo on jo sellasta hömppää ajattelua:ei:

 

Jotkut vaan elää pitempään. Se on hieman tuurin kauppaa kelle iskee ja mitä ja milloin. Jos tulee lieviä sairauksia niin elinajan odote on sama kuin kellä tahansa muulakin jos pitää ne sairaudet hoidossa. Vakava sairaus niin se voi olla menoa eli miten hyvin tahansa.

 

Arpaonnea tämä elämä ja asiat on niin monesti myös geeneistä kiini, eikä niihin voi vaikuttaa ite. Jos suvussa on sydänvikaa ja sydäntauteja niin todenäköisesti saat sen itekkin ja silloin tuskin elinikä on läheskään 100 vuotta.

 

Spede Pasanen hyvä esimerkki. Että mies lähti terveiltä jaloilta 70v ja oli hoikka ja sporttinen vanhus. Duga ja dugan rasvat:ei: Meiän suvussa Mummo sairastui vakavasti alle 50v ja söi 20v ainakin 20 eri lääkettä ja eli kuitenkin hieman yli 70v. Olis elänyt pitempäänkin jollei lääkäri oli toheloinut kuoli vaarattomaan jalkaleikkaukseen lääkärin omaan virheeseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Laitoin sinulle 10% rasvakorvauksen merkityksen, jossa lisäksi vähennettiin kolesterolia. 0,76 mmol/l on todella huomattava alenema kolesterolissa. Suurin osa siitä tuli vielä LDL:n alenemisena.

 

Elikkä tuo 5 g on ratkaiseva juttu? Sydäntaudit loppuu maailmasta vain viiden gramman vähennyksen vuoksi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest BT123
Elikkä tuo 5 g on ratkaiseva juttu? Sydäntaudit loppuu maailmasta vain viiden gramman vähennyksen vuoksi?

 

Mikä hemmetin 5g? Älä sönkötä sekavia. 10% on ratkaiseva juttu. Jos suomalainen korvaa tyydyttynyttä rasvaa 10% pehmeillä rasvoilla ja vähentää syötyä kolesterolia alle yhden munan verran päivässä, niin kolesteroli laskee keskimäärin 0,76 mmol/l tuolla aiemmin esitetyllä korvaustavalla, jossa puolet korvausrasvasta oli MUFA-rasvaa ja puolet PUFAa. Pelkkä PUFA-korvaus laskee kolesterolia vielä enemmän, mutta PUFAn määrä kannattaa varmaankin pitää kohtuullisena myös.

Muokattu: , käyttäjä: BT123

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Epäilen että tuo öljy ei ole kylmäpuristettua vaan teollisesti käsiteltyä bulkkiöljyä.Epäilen..:hmm:

 

Marjis sekoaa omaa näppäryyteensä.:hmm:

 

Kun puhutaan välimerenmaiden kansan oliviiöljyn käytöstä, se on sitä halvinta teollista, mitä hekin käyttävät. Vain varakkaat hankkivat kalliimpia litkuja. :nice:

 

Eli välimeren asukkien sydäntautien vähyys, johtuu huonolaatuisesta oliiviöljystä.:ihme:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ja syöpätaudit suomessa yleistyneet kovaa vauhtia...wonder why :vihellys:

 

Onko näin? Siis oikeasti? Onko esim. 45 ikäisten syövät yleistyneet huimasti?

 

Ihmiset ikääntyy ja elää vanhemmiksi ja myös syöpä todetaan paljon nopeammin/paremmin kuin ennen.

 

Taitaa olla vaan tilastointi näppäryyttä syöpien yleistyminen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Marjis sekoaa omaa näppäryyteensä.:hmm:

 

Kun puhutaan välimerenmaiden kansan oliviiöljyn käytöstä, se on sitä halvinta teollista, mitä hekin käyttävät. Vain varakkaat hankkivat kalliimpia litkuja. :nice:

 

Eli välimeren asukkien sydäntautien vähyys, johtuu huonolaatuisesta oliiviöljystä.:ihme:

 

En sekoile.Puhuin 1900 luvun alun öljyistä.Silloin käytettiin kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä ruuanlaitossa.Nykyisestä käytöstä en tiedä.Tiedän vain että sydäntaudit ovat lisääntyneet välimerenmaissa siirryttäessä länsimaiseen ruokavalioon.Ylipaino on lisääntynyt jne..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
No joka tapauksessa Atkins kuoli 72-vuotiaana. Keys eli 100-vuotiaaksi.

 

 

Atkins kaatui jäisellä kadulla saaden aivovamman. Hän kuoli sitten myöhemmin sairaalan teho-osastolla.Ei mitään tekemistä kolesterolin kanssa.:nannaa:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Luo uusi...