Jump to content

KrupsDCA101

Musklemaisia uutisia

Recommended Posts

Tänne postaatte aina kun uutisia lukiessanne naurahdatte ja ajattelette: "kukahan musklelta?"

 

 

Rallikatsoja aiheutti vaaratilanteen Sysmässä viime syksynä. Yle Lahden mukaan mies käänsi reitillä olleen mutkan varoitusmerkin väärään suuntaan.

Kilpailijat eivät päässet tutustumaan erikoiskokeen reittiin ennakkoon, vaan he luottivat liikennemerkkeihin ja opasteisiin.

 

Miehen tempaus johti siihen, että kymmenkunta erikoiskokeen ralliautoa ajoi metsään.

 

Yle Lahden mukaan mies käänsi yhden merkin näyttämään mutkaa väärässä paikassa.

 

Yle kertoo, että vuonna 1983 syntynyttä miestä syytetään vaaran aiheuttamisesta.

 

IS

 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/yle-mies-kaansi-mutkamerkin---ralliautot-syoksyivat-lepikkoon/art-1288406766249.html?ref=tf-promolnk&ref=al_hs_w1&u_class=1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest AK

Toi oli kyl eräs Jarmo, mutta hauska uutinen sinänsä. Pitääpä olla jatkossa silmä auki, kun media mainostaa musklen kundeja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/punainen-tarzan-luovutettiin-kyparassa-ja-kahleissa-vaalimaalla/art-1288376894840.html

Erittäin vaarallisena pidetty "Punainen Tarzan" eli Vjatsheslav Datsik kuljetettiin lopulta maateitse Helsingistä Venäjälle, kun häntä oli ensin palloteltu norjalaisessa lentokoneessa edestakaisin Suomen ja Venäjän ilmatilassa.

Luovutus tapahtui perjantai-iltana kello 21.30 Vaalimaan raja-aseman kautta, kertoi Kaakkois-Suomen rajavartioston yleisjohtaja Kari Hämeenaho Ilta-Sanomille.

 

Pietarilainen Fontanka-uutissivusto julkaisi lauantaina videokuvaa Datsikin luovutuksesta. Kuvissa näkyy, kuinka hänet on kahlehdittu sekä käsistä että jaloista, ja hänen päässään on pehmustettu kypärä.

 

- Luovutus sujui ilman minkäänlaisia välikohtauksia, sillä siihen oli varauduttu riittävällä tavalla, Hämeenaho muotoili.

 

Datsik on menestynyt kickboxingin ja useiden erilaisten kamppailulajien harrastaja. Hän on harrastanut myös vapaaottelua ja tyrmäsi vuonna 1999 raskaassa sarjassa jopa Andrei Arlovskin.

 

Datsikia pidetään Venäjällä erittäin vaarallisena rikollisena ja hänet on tuomittu pakkohoitoon. Häntä syytetään useista puhelinliikkeisiin tehdyistä murroista, mutta oikeudessa hänen todettiin sairastavan skitsofreniaa, jonka vuoksi hänet määrättiin vankilan sijasta hoitoon. Häntä syytetään myös kuulumisesta uusnatsien riveihin.

 

Datsik karkasi kesällä 2010 Leningradin alueella olevasta psykiatrisesta sairaalasta, ja ilmaantui karkumatkansa päätteeksi yllättäen Norjaan.

 

Hän ilmoittautui pistoolin kanssa norjalaiselle poliisiasemalle ja pyysi poliittista turvapaikkaa. Hän kertoi joutuneensa Venäjällä kidutetuksi ja syytti, että hänen sairausdiagnoosinsa oli keksitty.

 

Helmikuussa norjalainen oikeusistuin päätti, että Datsik palautetaan Venäjälle.


En ole vastuussa ylläolevasta tekstistä.

 

-P.F.F.P-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2011081014187801_hu.shtml?fb_ref=flb&fb_source=home_oneline

 

Pesukone paljasti totuuden:

Uusnatseja jymäytettiin t-paidoilla!

 

Äärioikeistolaisilla festivaalilla jaettiin ilmaiseksi t-paitoja, jotka paljastivat todellisen tekstinsä vasta pesukoneessa.

 

 

Saksan Gerassa pidetyillä, uusnatseille suunnatuilla rockfestivaaleilla jaettiin ilmaiseksi t-paitoja, joihin oli painettu äärioikeistoa ihannoiva iskulause: "Kovan linjan kapinalliset - kansallismieliset ja vapaat".

Festivaalivieraat eivät mitenkään voineet arvata lahjuspaitojen oleva todellisuudessa varsinaisia "troijan hevosia". Totuus selvisi vasta ensimmäisen konepesun myötä. Alkuperäinen teksti haalistui olemattomiin ja paitaan ilmestyi uusi sanoma: "Jos t-paitasi pystyy siihen, pystyt sinäkin. Autamme sinua vapautumaan äärioikeistolaisuudestasi".

250 t-paitaa painattanut järjestö Exit Deutschland haluaa auttaa uusnatseja muuttamaan elämänsä. Yhteystiedot löytyivät luonnollisesti t-paidasta.

Asiasta kertoi keskiviikkona saksalaislehti Sueddeutsche Zeitung.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Helsingin poliisi etsii moottoripyöräilijää, joka kolaroi rajusti Mäkelänkadulla Helsingin Vallilassa perjantaiaamuna ennen kello kymmentä.

 

Kuski kiihdytti Hämeentien suunnalta Sturenkadun risteykseen ja ajoi alkutietojen mukaan päin punaista valoa. Hän törmäsi mahdollisesti päin pylvästä tai muuta estettä ja kaatui.

 

Ainakin moottoripyörän katteet vaurioituivat pahoin, mutta kuljettaja ei ilmeisesti loukkaantunut ainakaan vakavasti. Hän nimittäin pinkoi paikalta karkuun. Poliisi etsii pakenijaa.

 

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/moottoripyorailija_pinkoi_pakoon.3/?ref=tf_iOKboksi_p1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Penaali-ana

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/kosketteli-nukkuvaa---3500-euron-sakot/art-1288407849418.html

 

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi nukkuvan naisen sukupuolielimiä kosketelleen miehen 50 päiväsakkoon seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

32-vuotias toholampilainen mies joutuu maksamaan 1450 euron sakkojen lisäksi naiselle 2000 euron korvaukset kärsimyksistä.

 

Rikos tapahtui viime vuoden heinäkuussa Äänekoskella. 34-vuotias helsinkiläisnainen oli mennyt nukkumaan makuuhuoneeseen, minne mies seurasi myöhemmin perässä. Mies riisui naisen alushousut ennen kosketteluaan.

 

Nainen kertoi nähneensä eroottista unta. Yksi talossa ollut todistaja kertoi kuulleensa huoneesta voimakasta, epänormaalia voihkimista. Kun nainen heräsi, hän huomasi olevansa seurueeseen kuuluneen miehen alla.

 

Mies väitti naisen tehneen aloitteen seksiin. Oikeus uskoi kuitenkin naista, joka kertoi, ettei ole seksuaalisesti kiinnostunut miessukupuolesta. Todistajat vahvistivat naisen seksuaalisen suuntautumisen.

 

:cool: :lovee:Kukas se nyt ollu asialla?

 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011081214198670_uu.shtml

 

 

 

Kundit päässy Kajaanin kasarmilta vkl vapaille...... Penaali-Ana?

 

Lomat pyörii hyvin. :cool:

 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/10-vuotiaan-raiskanneelle-kolme-ja-puoli-vuotta-vankeutta/art-1288408042034.html

 

Kukas Oulun sonneista asialla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest AK

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011081714220518_uu.shtml

 

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja koskien kehitysvammaisen naisen raiskausepäilyä Kajaanissa.

 

Tutkinnassa on selvinnyt, että naista ei kaapattukaan pääkirjaston edestä, vaan hän nousi autoon Kajaanin rautatieaseman alueelta.

Poliisin mukaan nainen on oleskellut iltapäivän 5. elokuuta rautatieasema-alueella.

Henkilöä, joka otti naisen kyytiinsä joko lastausalueelta tai sen lähiympäristöstä, pyydetään ilmoittautumaan poliisille.

Asemalaiturin vastakkaisella puolella sijaitsevan kuormausalueen alueella liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä kaivataan havaintoja.

Poliisi pyytää tietoja myös noin 30-vuotiaan kehitysvammaisen naisen liikkeistä asema-alueella. Nainen oli pukeutunut verryttelyasuun.

Poliisi epäilee, että nainen kuljetettiin Lehtovaaraan, jossa hänelle tehtiin seksuaalista väkivaltaa. Hänet jätettiin tekopaikalle metsään.

Kaikki havainnot voi ilmoittaa numeroon 071 876 5691 tai 040 541 4336.

STT

 

 

Kajaanissa sattuu ja tapahtuu. Olikohan Penaali-Ana taas?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Penaali-ana

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/kesamokkilaisten-vesialue-saastunut-mystisesti--suolistobakteereja-allottavan-paljon/art-1288408099361.html

 

Suositun mökkialueen uimarannat suljettiin kuvottavan ulosteveden vuoksi Pyhärannalla.

Pyhärannan alueen asukkaat ovat joutuneet ällöttävän pulman eteen.

Heinäkuun 13. päivä Pyhäjärven kunta havaitsi tavallisessa kuukausittaisessa valvontanäytteessä hälyttävän suuren enterokokkipitoisuuden Santtiossa. Uimaranta suljettiin ja jatkonäytteitä otettiin.

 

Enterokokki on suolistobakteeri.

- Enterokokki indikoi jätevesipäästöä uimarannalla. Raja-arvo sille on 200, Santtiossa pitoisuus oli tuolloin 1070, kertoo terveystarkastaja Jonna Aro.

Pahimman luultiin olevan ohi, kun Santtion tilanne parani ja lukema laski normaaliin elokuun alkuun mennessä. Todellisuudessa pahin oli vasta tulossa.

Katastrofi havaittiin 8.8 otetuista näytteistä.

Näytteiden tulokset valmistuivat 11.8 ja paljastivat, että enterokokkia oli viidellä kunnan yleisellä uimarannalla. Alue on suuri ja kesämökkipaikkoja ainakin 900. Useat uimarit ovat siis pulikoineet ulostevedessä.

 

Kunta sulki rannat ja pystytti uimakieltolappuja 12. päivä.

Ulostebakteeria on tällä hetkellä pahimmillaan kymmenkertainen määrä. Suljettuina ovat Kaukan-Varvin uimaranta, Kirkon ranta, Suojalan uimaranta, sekä Santtion- ja Kukolan uimaranta.

- Viisi rantaa on suljettu ja enterokokkien pitoisuus niiden välillä vaihtelee 280-2000 välillä, Aro kertoo.

- Tuoreimman näytteen mukaan kylläkin Suojalan, Santtion, Reilan ja Kukolan vesi täyttää vaatimukset. Tarvitaan kaksi puhdasta näytettä, että ne voi avata, hän lisää.

Ulosteveden ryöppyäminen alueelle on täysi mysteeri. Torilla huhut kiertävät ja naapureiden rantoja kytätään.

- Vastaavaan ei ole ikinä täällä törmätty. Tämä on ollut varsinainen shokki, kertoo rakennustarkastaja Olli Lahtonen.

- Puhelin on soinut ja monta teoriaa on esitetty. Myös aikamoista naapureiden jätevesisysteemin tarkkailua ja raportointia on tullut.

 

Joku foorumilta käynyt täräyttämässä ripulipaskat rantaveteen?:nam:

 

Motti-Jaska? Dick Hunter??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paineilmaletkua työnnelty "TUULENSUOJAAN": http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/outo-tyotapaturma-paineilmaletku-takapuolesta-sisaan-pysyvat-vammat-miehelle/art-1288409602685.html

 

 

Brittiläinen sähkömies oli kuolla karmeassa työtapaturmassa, jossa paineilmaletku päätyi miehen peräaukkoon ja puhalsi sisäkaluihin pysyvät vammat.

Garreth Durrant, 26, oli vetämässä johtoja asuntovaunuun työpaikallaan tehtaassa vuosi sitten heinäkuussa, kun hänen takanaan käytössä ollut raskas paineilmaputki lipesi miehen jalkojen väliin ja siitä edelleen sisään.

-Tuntui kuin minut olisi puhallettu täyteen, se oli elämäni suurin järkytys. Ilma pihisi sisälläni, se oli hyvin outoa. Sinä hetkenä en tuntenut kipua, mutta lääkärien mukaan se johtui adrenaliinista. Se iski myöhemmin enkä pysty edes kuvaamaan kuinka kauheaa se oli, Durrant kertoi Telegraphille.

Durrant kiidätettiin sairaalaan, jossa hän joutui hätäleikkaukseen repeytyneen suoliston takia. Hän joutui viettämään viikon sairaalassa ja pitämään kuukausia avannetta.

Tapaturman jäljiltä mies kärsii edelleen äkillistä vatsakipukohtauksista ja hänen ruokahalunsa on sekaisin. Hän yritti palata työhön, mutta sai paniikkikohtauksen.

Durrantin mukaan perheen, jonka 3-vuotias lapsi saa pian sisaruksen, elatus on ollut onnettomuudesta asti vaikeaa.

 

Oikeus alkaa tänään käsitellä Durrantin korvausvaatimusta työnantajalta. Durrantin mukaan paineilmalaitteen käsittelyyn ei oltu annettu tarvittavaa ohjeistusta.

 

 

 

Onpa erikoista että se paineilmaletku on itsekseen sinne "takaluukkuun" luikerrellut.

 

 

TUULENSUOJAAN:

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Musklen miehiä tuo Ismo; täällä meistä niin moni tuntee ruumiillista rakkautta.

 

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1379596/esko-salkkari-ismo-kovero-paljastaa-naisihanteensa

Kauniiden Salatut elämät -näyttelijättärien kanssa työtä tekevä näyttelijä Esko Kovero löytää malliesimerkit naisihanteeseensa maailmalta.

...– Jos otan esimerkkejä maailmalta, niin kyllä se pyörii tuossa Marilyn Monroen ja Cindy Crawfordin tietämillä. He ovat sellaisia rotunaisia, kaikki kohdallaan... Esko toteaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

Natsitervehdyksen tehnyt ruotsalaismies sai päiväsakkoja

 

Natsitervehdyksen tehnyt ruotsalaismies on tuomittu sakkoihin. Uutistoimisto TT:n mukaan maksettavaa tuli 40 päiväsakon, eli 2 400 kruunun (260 euron) edestä.

 

37-vuotias mies nosti växjöläisen kapakan edessä kätensä natsitervehdykseen ja huusi heil Hitler.

 

Oikeusistuin katsoi miehen syyllistyneen viharikokseen.

 

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Natsitervehdyksen+tehnyt+ruotsalaismies+sai+p%C3%A4iv%C3%A4sakkoja/1135268871184/?cmp=tm_etu_luetuimmat_uutiset

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mies väläytti sukuelintään pyöräileville pikkutytöille

 

 

Poliisi etsii Ylivieskassa vilautellutta miestä.

 

Lauantaina 27.8 kello 16 aikoihin Sievintiellä Ylivieskassa mieshenkilö esitteli sukuelintään kahdelle pyörällä liikkeellä olleelle 12-vuotiaalle tytölle.

 

Tytöt olivat pyöräilemässä Sievin suunnasta Ylivieskaan, kun he ennen rautatien ylikulkusiltaa ohittivat tien laidassa olleen harmaan todennäköisesti farmarimallisen henkilöauton.

 

Auto siirtyi ylikulkusillan toiselle puolelle ja kuljettaja jäi odottamaan tyttöjä. Heidän saavuttua kohdalle oli mies heilutellut sukuelintään tytöille pysäkillä ja sanonut, että tulkaa tänne.

 

Mies oli hoikka, iältään noi 39- 40 -vuotias, farkut jalassa ja ruutupaita päällä. Auton rekisteritunnus alkaa ilmeisesti kirjaimilla AGG.

 

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista Sievintiellä liikkuneilta kyseisestä ajoneuvosta ja kuljettajasta puhelinumeroon 0718765470

 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/mies-valaytti-sukuelintaan-pyoraileville-pikkutytoille/art-1288410407803.html

 

 

:törkysonni::törkysonni::törkysonni::törkysonni:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kolme villikoiraa ammuttu Tohmajärvellä - kaksi jatkaa pakoa http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2011/09/1385939/kolme-villikoiraa-ammuttu-tohmajarvella---kaksi-jatkaa-pakoa

 

Uutisten virtaa....

 

- Osuuskauppa KPO poisti poliisien alennukset ABC-asemilta:

 

- Poliisin keräämät dna-tiedot käyttöön pikaisesti koko EU:ssa:

 

Pumppas uutisia....Tässä oksentaa Viivi Pumpasen uusi rakas!....http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a220650/tassa+oksentaa+viivi+pumpasen+uusi+rakas/

 

Soinissa kymmenet sonnit irrallaan.........http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/09/1387928/soinissa-kymmenet-sonnit-irrallaan---navetta-tuhoutui-palossa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Banaani-ana
Soinissa kymmenet sonnit irrallaan.........http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/09/1387928/soinissa-kymmenet-sonnit-irrallaan---navetta-tuhoutui-palossa

 

Kymmeniä Timo Soinia irrallaan. :cool:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Uutisten virtaa....

 

- Osuuskauppa KPO poisti poliisien alennukset ABC-asemilta:

 

- Poliisin keräämät dna-tiedot käyttöön pikaisesti koko EU:ssa:

 

 

Isoveli valvoo...:ei:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/El%C3%A4imeen+sekaantuminen+oli+tavallista+1600%E2%80%931700-luvuilla/1135269307397

 

Eläimeen sekaantuminen oli tavallista 1600–1700-luvuilla

13.9.2011 10:13 | Kommentit

A A STT

 

 

 

Limingan pitäjän Kempeleen kylä 19. marraskuuta 1754 Junttilan talon piha. Piika Margareta Heikintytär kiirehtii hoitamaan sairasta lehmää, kun hän näkee yllätyksekseen paljaiden jalkojen jäljet lumessa. Ne johtavat navettaan, jossa Margaretaa kohtaa hätkähdyttävä näky...

 

Kyse oli tuohon aikaan yleisestä seksuaalirikoksesta, eläimeen sekaantumisesta. Tekoon syyllistyi piian isäntä talollinen Antti Junttila. Isäntää vastaan nostettu oikeusjuttu kuitenkin lykättiin tulevaisuuteen "Jumalan tuomittavaksi" eli hän vältti maallisen rangaistuksen. Ainoa henkensä heittänyt oli lehmä, joka oli hävitetty oitis.

 

Eläimeen sekaantuminen oli Ruotsissa, johon siis Suomikin tuolloin kuului, yleinen ja erittäin ankarasti rangaistu rikos 1600–1700-luvulla. Tuhansia Ruotsin valtakunnan alamaisia tuomittiin siitä teloitettavaksi tai pakkotyörangaistukseen.

 

"Paljastuneet tapaukset ovat kuitenkin vain ihan pieni murto-osa (kaikista tapauksista)", kertoo filosofian tohtori Teemu Keskisarja.

 

Keskisarjalta on juuri ilmestynyt teos Kyynelten kallio (Siltala), jossa on kertomuksia seksistä ja väkivallasta.

 

 

Eläimeen sekaantumisen yleisyyttä selittää Keskisarjan mielestä osittain kriminaalipolitiikan epäonnistuminen. Rikos alkoi kiinnostaa murrosikäisiä poikia, kun siitä alinomaa varoiteltiin. Mielenkiintoa herättivät myös eläimiin sekaantuneiden julkiset rangaistukset, joihin kutsuttiin pitäjän koko väki.

 

"1700-luvun ihmisen maailmankuvassa miehen ja naisen roolit olivat hyvin jämäkät. Sen sijaan ihmisen ja eläimen ero ei ollut lainkaan itsestään selvä asia. Talvet asuttiin samoissa kämpissä lämpöä jakaen. Ihminen ja hevonen vieläpä söivät samaa ravintoa, pettupitoisia leivän kannikoita", Keskisarja kuvaa.

 

Olipa hyvä lehmä tai hyvä hevonen tuolloin taloudellisesti jopa arvokkaampi kuin renki.

 

"Siitäkään syystä eläimet eivät olleet alempia luontokappaleita."

 

 

Keskisarja painottaa, että 1600-1700-luvun eläimeen sekaantuneet eivät olleet mielisairaita, vaan aivan tavallisia ihmisiä, renkejä ja isäntiä, joilla ei ollut mitään muita rikosrekistereitä.

 

"Kyse oli aivan toisesta maailmasta, jota on mahdotonta nykyajan näkökulmasta tulkita järjettömäksi tai irvokkaaksi."

 

Sen sijaan lainsäätäjä luokitteli eläimeen sekaantumisen ankaraksi rikokseksi. Olihan se yksiselitteisesti kolmeen kertaa kielletty Raamatussa.

 

"Lisäksi silloin uskottiin ihmisen ja eläimen sekasikiöiden syntymään."

 

Mielenkiintoista on, että muualla Euroopassa eläimeen sekaantumiseen ei juuri kiinnitetty huomiota.

 

 

Kaiken kaikkiaan 1600-luvulla yhteiskunta aloitti ihmisten sukupuolielämää koskevan kurikampanjan. Aiemmin tämän elämänalueen katsottiin kuuluvan ihmisten yksityiselämään, mutta puhdasoppisuuden aika toi tähän muutoksen.

 

"Nyt valtio alkoi kaikin tavoin ottaa haltuunsa suomalaista maalaiskylää. Kiristettiin korkeampia veroja ja enemmän sotaväenottoja. Osaksi tätä yhteiskunnan haltuunottoa sopi aika hyvin yhtenä osana sukupuolielämän kurikampanja", Keskisarja huomauttaa.

 

Mikäpä olisikaan parempi keino ihmisten kontrolloimiseksi, kuin määrätä miten he harjoittavat sukupuolisuuttaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Luo uusi...