Jump to content

Deadlifter

Kari Kilponen (yhdellä äänellä)

Recommended Posts

Miksei Kari ihteään äänehtiny :Putte:

 

eilen ku soiteltiin nii kari sanoi nukkuneensa krapulaa pois koko sunnuntain. ennakkoon ei myöskään viitsinyt ääntä antaa. kari mukava mies ja aina nauran kuset housuissa kun kertoilee thaimaan matkoistaan :very cool:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Terve. Tämähän on hauska, että täällä tälläinen. Ja mukava, että on toi toinenkin Kari.

Jos joskus pääsis sinne 200 joukkoon, niin vois toinen huilata ja toinen painaa jaa-nappia.

Pr- Työt meni tosiaan vaaleissa vituralleen, en saanut, kun äidin nanipuloitua juhla-mokalla.

Isä pyrki sinnikkäästi, mutta vanha mies ja vaikea kävellä, niin jäi.

Tiesin kyllä,,,,että mulla oli P-Karjalassa muutama horjuva äänestäjä, mutta ne horju vielä vaalipäivänäkin, joten en saanut niitäkään ja näin jäi äidin ääneen.

Itse asun Espoossa ja olisin kyllä äänestänyt itseäni, mutta laki estää, pitää äänestää missä kirjoilla.

Ehdolla kyllä voi olla.

Mutta sain kyllä historiallisen voiton jään historiaan, 1 äänen miehenä joka on eduskunta vaaleissa harvinaista.

Terveisiä sille toiselle Kartsalle myös ja sovitaan miten työt jaetaan jos ollaan joskus täysistunnossa.

Vois sitten sanoa, että meillä olis tosiaan kaksinaamaista politikkaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest AK

Terve Kari! Hienoa saada miehen ääni forumille. Täällä meitä innokkaita fanejasi on monta, mutta tosiaan vaalipiirisi oli väärä tällä kertaa. Ehkä ensi vaaleissa olet Muskleforumin vaalipiirissä? Silloin tuhansia ääniä helposti saat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos, kiitos.. Täytyy ruveta näin hyvissä ajoin lipittämään Presidenttiä, jos sais äitin taas taipumaan ja jos pääsis, niin kai Ahtisaarelta on joku pikkutakki jäänyt, niin vois istua tärkeenä. Kauluspaita kyllä jo löytyy.

HS. kertoo tänään. Köyhien Asialla, puolue... Terttu Savola toimitettiin putkaan ovelta, kun pyrki Ylen vaali-iltaan. Ei ollut köyhien Tertulla kutsua. Putkaan vaan, siellä sun sanomaas kuullaan. Ei taida mennä ihan Lampisen-Lakikirjan mukaan. Jo se, että Terttu on näkyvästi omalla persoonallaan ollut Köyhien asialla, vuosia. Ja sitten, ei muuta, kun koppiin, riittä minulle syyksi pyrkiä pressaksi, siis missä tämän maan eliitti oikein menee ? Eli vaalit on näytelty ja köyhät pois silmistä, vaikka putkaan, mutta jos minä pistäsin Terttua paremmaksi ja pääsisin jopa linnaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä nyt mamusta ihan lyhyt. illalla tulee paremmin..... Suhtautuminen kielteinen, mutta ihmiselle apua annetteva tietysti mutta sinisilmäisyys Suomalaisilta pois. Anteeksi, että näin lyhyt mutta illalla tulee lisää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos. No niin, kerron nyt näkemykseni maahanmuuttajista ja maahanmuuttopolitiikasta kuten lupasin.

Me kaikki ihmiset olemme saman auringon alla taapertajia. Toinen on toisen värinen kuin toinen.

Kymmenientuhansien vuosien kuluessa ihmisille ja kansoille on kehittynyt erilaisia kulttuureita elää ja olla. Luonto on ohjannut ihmistä ja asettanut vaatimuksen ihmisen sopeutua elinpaikkaansa kylmässä pohjolassa tai lämpimässä Afrikassa. Olosuhteiden mukaan tästä on muodostunut elämisen kulttuuri ja luonto on vaatinut sopeutumaan olosuhteisiin.

Suomalaiset ovat rakentaneet elinpiiriään omalla tavallaan ja toiset omalla tavallaan. Tätä on jatkunut vuosituhansia. Me suomalaiset olemme pystyneet rakentamaan korkeasti arvostetun pohjoismaisen hyvinvointivaltion jonka perusperiaate on ollut että kaveria jeesataan jos tarve on, mutta myös se että hänelle suodaan mahdollisuus hankkia elantonsa kohtuullisilla ehdoilla ja tässä ei poliittisen ja ammatillisen työväenliikkeen osuus ei ole ollut mitätön. Tämäkin on ollut ja on Äitiemme ja Isiemme työnä suuri saavutus.

Suomi teki vielä kahdeksankymmentäluvulla hyvää kehitysaputyötä jonka tarkoitus oli viedä apu hädänalaiselle valtiolle ja kansalle. Suomeen otettiin esim. Chilestä pakolaisia ja heille annettiin turva ja elanto. He ovat melkein kaikki palanneet synnyinmaahansa kun tilanne siellä muuttui ja parantui. Olemme ottaneet aina hädässä olevia ihmisiä suojiimme kykyjemme mukaan. Lisäksi olemme saaneet maailmalla arvostusta YK-rauhanturvaajina.

EU myötä alkoivat puhaltaa uudet tuulet tässäkin suhteessa. Jopa vanhan isoäiti vainaan käyttämä hyväntahtoinen nimitys tummaihoisesta ihmisestä on julistettu virallisesti pannaan. Yhtäkkiä huomattiinkin, että neekeri on väärä ilmaisu. Isoäidiltä jäi vain se käsittämättä, että miksi näin, koska ennen oli näin kuvattu Suomen katukuvassa harvoin näkyvää tummaa ihmistä. Vastaus hänen kysyessään miksi Suomessa puhutaan kuitenkin hurreista ja ryssistä muttei neekereistä jäi saamatta, eli meidän kulttuuria oli ryhdytty muuttamaan tälläkin tavoin.

Rajat avattiin Euroopassa ja väkeä alkoi Suomeen tulla. Ja se näkyy ja kuuluu tänään arkipäivässämme. Maahanmuuttopolitiikassa puhutaan erilaisin käsittein: pakolainen, paluumuuttaja, siirtotyöntekijä, maahanmuuttaja ja ym. Näitä säätelevät lait ja asetukset, niin suomalaiset kuin kansainväliset.

Arkipäivässään suomalainen kohtaa yhä useammin maahanmuuttajan. Esimerkiksi bussimatka Espoossa tapahtuu usein maahanmuuttajan ajamana. Vanhat suomalaiset kuljettajat ovat kadonneet. Nyt usein matka sujuu puhelimeen ajon aikana puhuvan kuljettajan toimesta ja kuunnellessa kovaäänistä vieraskielistä juttelua. Ihmisten kuljetus on tullut hyvin viihteelliseksi kuljettajalle ja joskus on jäänyt havaitsematta puhuvalta kuskilta, että joku haluaisi poistua. Ei ole pitkä aika, kun busseissa luki: "puhuminen kuljettajan kanssa kielletty". Mutta nyt ajaa uudet kuskit joilta homma käy. Ja eipä siinä tunnu paljon Suomen kieltä tarvittavan, kyllähän sitä aina käsimerkeillä näyttää matkustaja mihin suuntaan ajellaan jos sattuu reitissä olemaan epäselvyyttä. Homma käy ja pulina kuuluu näin on tämäkin kulttuuri muuttunut. Siivoustyössäkään ei paljoa suomea kaipailla, rätti kouraan ja menoksi. Tässäkin on kulttuuri muuttunut. Ja erään kansanedustajan sanoin: "ei näissä hommissa mitään suomea tarvitakaan". Eikä tarvitse lukea työehtosopimuksiakaan, kyllä sitä jotain rahaa annetaan ja näin suomalaiset siivotaan pellolle ja harmaa talous rehottaa, kuten suomalainen duunarikin naamaltaan, kun pitäs jotenkin toimeen tulla. Tämä on tilanne nyt kun työperäinenmaahanmuutto toimii. Itse olen tapellut luottamusmiehenä niin monet kerrat tätä vastaan ja saanut kuulla olevani rasisti kun olen yrittänyt pitää huolta, että 3:n euron tyypit eivät nurkissa majaile. Eli haluan että työperäinen maahanmuutto muutetaan siirtotyöksi joka tarkoittaa että maahamme ei asetuta pysyvästi vaan säädellään tilanteen mukaan ja kun työtä ei enää ole niin lähdetään pois. Pääasiassa suomalaiset tekevät itse omat työnsä. Nyt on pelkästään tarkoitus mielestäni synnyttää lisää halpatyömarkkinaa, joka on estettävä sillä, että viranomaisille annetaan lisää voimavaroja.

Se valitusvirsi että Suomesta loppuu työvoima on vanha virsi.. Yhteiskuntatieteissä tiedetään aivan hyvin miten syntyvyyttä nostetaan. Tähän kyllä löytyy keinot porkkanoitten avulla. Sitä hokemaa, että suomalainen hyväntahtoinen ihminen olisi muuttunut rasistiksi en hyväksy. Se kuka todellinen rasisti on, on aivan joku muu kuin Tepa tai Topi jotka yrittävät elää elämäänsä mutta myös pitävät kiinni siitä mitä yhteiskunnassamme on sovittu Aivan kärpäs-sarjan juttuja on eräänkin. ministerin toteamus, että hänestä on niin mukavaa asua ulkomaalaisten parissa, on niin monikulttuurista. Mutta hänhän asuukin Helsingissä diplomaattialueella.

Eli annetaan ilman muuta apua, koulutusta sekä kaikkea muuta mikä vain suinkin auttaa kehitysmaita ja avuntarvitsijoita, eikä siis mitään katasrofiapua vaan tehdään pitkäjänteistä työtä muiden valtioiden kanssa lähinnä Yk:n kautta. Ihmisten eri kulttuurit ovat kehittyneet pitkän ajanjakson ja on väärin, että ihmiset repäistään juuriltaan erinäisten syiden vuoksi. Osaan vain kuvitella miten pahalta tuntuisi jos joutuisin lähtemään vaikka keski-Afrikkan bussikuskiksi, ja olen niin köntys, että olisi hankala mennä rahastamaan katolla matkustajat. Politiikka sellaiseksi, että ihmiset saavat elää kulttuurinsa piirissä, missä he ovat sukupolvesta toiseen eläneet.

 

Kiitos jos jaksoitte lukea. Tällä kertaa vähän pidempi kirjoitus mutta ensi kerralla taas lyhyemmin.

Kari / ihminen auringon alla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Penaali-ana

siis onko tuo kilpoka nyt oikea kari vai jonkun altteri? :Pentti Hilkuri:

 

ainakaan minä se en tällä kertaa ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kepu ryhtynyt jo vastaiskuun....Vetäytyvän hallituksen elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen tyrmää kuiskauksenkin siitä, että uusi hallitus saattaisi hyllyttää koko risupaketin. – Se on kirjattu lakiin. Ei risupakettia voi siirtää tai hyllyttää, Pekkarinen sanoo........Kauppalehdestä informatiota.

Näin meidän risumajaa rakennellaan.

Kyllä minä olen ihan oikea Kari 1 ääni, vaikka olishan se hyvä isku jos olis kaksi Karia, olisi tosiaan sitä kaksois-naama politiikkaa. Tulis kyllä valtiolle vähän kalliimmaksi, kun kaksi karia vetäs kaviaaria.

kilpoka=kilponen kari.

Toi Köyhät-Savolan Terttu, ulos ja putkaan kyllä vituttaa todella. Kyllä on eliitti voimissaan. Hs-paperi kirjoittaa siitä pääkirjoituksessa varmaan myös netissä...

 

Ps. tämä mun T-koneen käyttö on vielä vähän kankeeta, mutta kyllä tää tästä taipuu.

Aikoinaan kävin autokoulun Kuopiossa autokoulu Torvisella ja opin ajamaankin ja se lähti siitä, että opettaja sanoi minulle, että Kari ratin takana ollaan selkä penkkiin päin, mutta kyllä Torviselta kortti tuli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Soini arvostelee puoluetuen korotusta / Soini 18.4.2011: Nyt on tilipäivä

Soini arvostelee puoluetuen korotusta

5.5.2007 12:11 |

STT

 

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini arvostelee hallitusohjelmaneuvotteluissa tehtyä päätöstä puoluetuen korottamisesta. Soinin mukaan perussuomalaiset aikoo äänestää hanketta vastaan eduskuntakäsittelyssä.

 

"Puolueiden on näytettävä hyvää esimerkkiä, eikä pistää omaa leväperäisyyttään talousasioissa kansan maksettavaksi. Perussuomalaiset on velaton puolue, joka elää tulojensa mukaan. Jäsenmaksutuotot ovat viimeksi kuluneen vuoden aikana lähes kaksinkertaistuneet."

 

---------

 

Todellinen tilipäivä

Iltalehti Tiistai 19.4.2011 klo 03.26

Perussuomalaisten vaalimenestys tuo puolueelle 24,5 miljoonaa euroa.

 

Vaalijuhlissaan perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini totesi kannattajilleen, että "tänään on tilipäivä".

 

Ja varsinainen tilipäivä sunnuntai puolueelle olikin: perussuomalaisten puoluetuki yli kuusinkertaistuu uusien kansanedustajien myötä. Viime vaalikaudella perussuomalaiset sai puoluetukea 900*000 euroa vuodessa, jatkossa summa on vuosittain 6,1 miljoonaa euroa.

 

Seuraavan neljän vuoden aikana puolue saa yhteiskunnan tukea lähes 24,5 miljoonaa euroa.

 

Ei mitään uutta auringon alla.

Herrat vaan juttelee.

T. Kari Kilponen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kari. Pari kysymystä.

 

1. Heitä arvio tulevista ministerisalkuista, kelle menee pääministerin, ulkoministerin, valtiovarainministerin-salkut? Minkä salkun Soini ottaa?

 

2. Jos oisit nyt sellasessa asemassa, että saisit nimetä yhden kohteen josta otettaisiin säästöjä Suomessa, joka kokisi ankaran leikkauksen. Mikä se olisi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Luo uusi...