Sivu 103 (103) EnsimmäinenEnsimmäinen ... 35393101102103
Tulokset 2,041-2,048 / 2048

Viestiketju: Testosteroniarvot, mittaus+hoidot ja mitä pitää katsoa tuloksista

  1. #2041

    Ilmoitus Koko kauppa nyt -25%!

    Myprotein Suomi

    Tervehdys, mitä mieltä näistä tuloksista? 35v 183/85kg, urheilua säännöllisen epäsäännöllisesti. Halut lähes okonaan poissa, puntilla esim jalkoja kun reenaa niin ihan valmis nukkuun yhden sarjan jälkeen. Naislääkäri ei nähnyt näissä mitään poikkeavaa ja ihan normaalit tulokset.

  2. #2042
    Nytcase:n käyttäjäkuva
    Liittynyt
    04/2014
    Viestit
    1,879

    Saadut peukutukset

    266
    Lainaa Alkuperäinen lähettäjä Skodaton Lue viesti
    Tervehdys, mitä mieltä näistä tuloksista? 35v 183/85kg, urheilua säännöllisen epäsäännöllisesti. Halut lähes okonaan poissa, puntilla esim jalkoja kun reenaa niin ihan valmis nukkuun yhden sarjan jälkeen. Naislääkäri ei nähnyt näissä mitään poikkeavaa ja ihan normaalit tulokset.
    Missä ne tulokset on ?

  3. #2043
    [QUOTE=Nytcase;541388]Missä ne tulokset on ?[/QUOTE
    Liitetiedosto Liitetiedosto Click image for larger version. 

Name:	CAF0FCFF-C272-4A84-BA22-DC37955D5C51.jpeg 
Views:	189 
Size:	58,9 kt 
ID:	8260  
    Viestiä muokannut Skodaton : 4 päivää sitten 18:04

  4. #2044
    Nytcase:n käyttäjäkuva
    Liittynyt
    04/2014
    Viestit
    1,879

    Saadut peukutukset

    266
    Lainaa Alkuperäinen lähettäjä Skodaton Lue viesti

    Näkyykö nyt?
    Euroopan Urologiyhdistyksen tuoreiden (2005 ja 2009) suositusten mukaan korvaushoito on aiheellista oireisilla potilailla, mikäli kokonaistestosteroniarvo on alle 8 nmol/l tai vapaa testosteroni alle 180 pmol/l.

    Joten kyllähän noi sinun arvot on tosi matalat. Kannattaa mennä kokeneelle lääkärille puhumaan näistä eikä millekään terveyskeskus/työterveys yleislääkärille jotka eivät asiasta tiedä yhtään mitään.

  5. #2045
    makek:n käyttäjäkuva
    Liittynyt
    09/2012
    Sijainti
    Pattaya
    Viestit
    1,718

    Saadut peukutukset

    237
    TRT-kokeilu/hoito päälle vaan.

  6. #2046
    Foorumin toiseksi huonoin penkkaaja Rambo:n käyttäjäkuva
    Liittynyt
    06/2014
    Sijainti
    Kellarissa
    Viestit
    5,652

    Saadut peukutukset

    961
    [QUOTE=Skodaton;541406]
    Lainaa Alkuperäinen lähettäjä Nytcase Lue viesti
    Missä ne tulokset on ?[/QUOTE
    12 on aika huulilla mutta uskoisin että pääset hoitoon.
    Hankkiudu urologin tai endon pakeille
    Lähetetty minun MotoG3 laitteesta Tapatalkilla.

  7. Peukutukset:


  8. #2047
    Moro, osaako joku kertoa alle olevista arvoista vähän tarkemmin että onko primääristä vai ns mixed molempia(sekundääristä ja primääristä) hypogonadismiä? Lh korkeahko mutta fsh alhaalla/normaali?

    LH 5.88 (2.5-7.0)
    FSH 2.7 (1.0-12.0)
    -hsTesVL 164 (230-575)
    -SHBG 33 (14-71)
    -hsTesto 10.5 (10-38)

  9. #2048
    Nytcase:n käyttäjäkuva
    Liittynyt
    04/2014
    Viestit
    1,879

    Saadut peukutukset

    266

    bodykauppa

    Lainaa Alkuperäinen lähettäjä Marmori Lue viesti
    Moro, osaako joku kertoa alle olevista arvoista vähän tarkemmin että onko primääristä vai ns mixed molempia(sekundääristä ja primääristä) hypogonadismiä? Lh korkeahko mutta fsh alhaalla/normaali?

    LH 5.88 (2.5-7.0)
    FSH 2.7 (1.0-12.0)
    -hsTesVL 164 (230-575)
    -SHBG 33 (14-71)
    -hsTesto 10.5 (10-38)
    Luuletko että täällä joku mitään tajuaa noista höpinöistäsi?

    Testot on tontissa ainakin.