Viestit


Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, rasistista, vihamielistä, pornograafista, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata Suomessa voimassa olevia lakeja. Kaikkien viestien teletunnistetiedot tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten.
Hyväksyt, että Muskleforumin.com sivustolla on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta Muskleforum.com ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.


Muskleforumilla on oikeus sulkea, poistaa tai asettaa käyttäjätunnukselle/nimimerkille porttikielto. Muskleforum.com sivustolla ei ole ennakkosensuuria. Foorumille kirjoitettuja viestejä ei siis tarkasteta muskleforum.com sivuston puolesta ennen niiden julkaisua, joten olet itse vastuussa kaikesta mitä kirjoitat ja julkaiset. Koskee kirjoituksia, videomateriaalia ja kuvia.


Chat-viestit
- Ylläolevat ohjeet pätevät myös chattiin


Mainostus
- Yksityisille on osto-ja myyntialue, siellä voi kuka tahansa voi mainostaa ilmaiseksi. Yksityisviesteillä ei saa mainostaa mitään.


Doping

Foorumilla ei saa myydä/ostaa mitään dopingiin liittyvä materiaalia. (koskee myös yksityisviestejä)Muuta

Jos jokin foorumilla oleva viesti, kuva tai video loukkaa sinua niin ota rohkeasti yhteyttä ja kerro/perustele asiasi.Klikkaamalla tästä, voit luoda itsellesi nimimerkin ja osallistua keskusteluihin. Tervetuloa!lisäys 30.6.2015

Jotkut haluaa aina tällöin, että heidän tunnuksensa poistettas/jäähdytettäs.
Tunnusten poistaminen tarkoittaa sitä, että nimimerkki ja kaikki sen viestit poistetaan

Sitä ei täällä harrasteta.
perustelut: menee foorumin viestiketjut/lainaukset ja viestirakenne sekaisin. Ketjuihin kirjoittaa täällä muitakin nimimerkkejä.
Poikkeuksena: Paitsi ne tunnukset jotka moderaattorit ja ylläpito katsoo tarpeelliseksi poistaa.
Tunnusten jäähdytys:

Tunnusten jäähdytys tarkoittaa sitä: Tunnus laitetaan ylläpidosta kiinni lopullisesti, sillä ei pysty kirjautumaan sisään enää koskaan.
Viestiketjuissa nimimerkin alapuolella näkyy teksti: tunnus ei ole käytössä).

Tunnukset jäähdytetään lopullisesti jatkossa vain jos seuraava ehto täyttyy : Vuosi sisäänkirjatumatta ja haluaa tunnusten jäähdytyksen.Ketjujen poistot:
Oman treenikirjaketjun saa halutessaan vaatia poistettavaksi. Muita ei poisteta, ellei se kuulu normaalin moderoinnin piiriin.


Foorumin käyttöön liittyviä ohjeita.Jos lähetät viestin, niin voit muokata sitä lähettämääsi viestiä 15 min. ajan.

Eli jos lisäät jotain tai kirjoitat uuden viestin niin paina "muokkaa nappia" mikäli kyseinen 15 minuuttinen ei ole vielä täynnä.
Täällä on näkynyt sellasiakin tapauksia, että on lähettetty 15 minuutin sisällä 5 eri viestiä putkeen peräkanaa.


Käytä hakua ja katso onko aiheesta jota olet aloittamassa jo ennestään viestiketjua.


Muualta otettuihin teksteihin täytyy laittaa linkki tai tekijän nimi näkyviin.