Jump to content

Motti-Jaska

Members
 • Viestit

  384
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Motti-Jaska last won the day on 9. Heinäkuuta

Motti-Jaska had the most liked content!

Maine sivustolla

11 Good
 1. Tämä käynnissä oleva invaasio on kiristänyt hermoni äärimmilleen mutta onneksi keksin uuden harrastuksen joka saa ajatukseni hetkeksi pois tästä hulluudesta: Jousiammunta jalkajousella suoritettuna. Jalkajousi on tappava ase varsinkin silloin kun laittaa nuoliin kiinni metsästyskärjet. Suomessa jalkajousella metsästäminen on kiellettyä mutta tarkkuusammuntaanhan tämän ostin. Metsästyskärkiä ostin myös mutta vain maalitaulun metsästykseen. Suosittelen kaikille musklen sonneille tätä harrastusta. Erittäin rentouttavaa. Oli muuten jouskarikaupasta komposiittipesäpallomailat loppuneet sekä mini pal t-kahva veitset... Ikinä ei ole kuulemma ollut yhtä paljon kysyntää näille tuotteille. Mielestäni on hienoa että näin vaikeassa taloustilanteessa veitsi ja pesäpallomaila kauppa käy
 2. En pidä kummastakaan porukasta. Sietäisivät kaikki saada köniin.
 3. Tänään lööpissä luki että voi saada köniinsä jos on rikkuri. Jos ei mene töihin niin pomolta saa köniin. En koskaan tule menemään töihin jos köniin saa joka tapauksessa.
 4. Kuten huomaatte niin valtio ei suojele kansalaisiaan enää vaan tukee invaasiota. Nyt on aika ryhtyä itse toimiin. Hankkikaa jotain aseeksi kelpaavaa ja pitäkää huoli itsestänne ja läheisistänne. Tehkää suunnitelmia samanhenkisten tuttujen kanssa ja järjestäytykää. Valmistautukaa käyttämään äärimmäistä väkivaltaa itsepuolustuksena. Sormia silmiin, kurkkutorven ja pallien repimistä.... He eivät tunne armoa joten meidänkään ei sitä pidä tuntea. Olkaa henkisesti valmiina että mitä tahansa voi tapahtua. Seuraava raiskattu voi olla vaimosi, tyttäresi, siskosi. Yksikään suomalainen nainen VOK:kien läheisyydessä ei ole turvassa raiskaukselta ja miehille on tiedossa satunnaisen hauskanpito pahoinpitelyn uhriksi joutumista. NYT ON VITTU AIKA RUVETA VARAUTUMAAN!!! VALTIO TAI POLIISI EI MEITÄ AUTA!!! Kohta SUPO ovella kun tämän sanoo ääneen koska turvallisuusuhka eivät ole uudet asukkaat vaan suomalaiset jotka eivät sopeudu muutokseen, kuten se vitun kokkariämmä kertoili puolustusvoimien tilaisuudessa. VITTU ETTÄ ON MITTA TÄYSI SAATANA!!!!
 5. Eipä paljoa valtamediassa puhuta pakolaislapsille tarkoitetusta aselastista. Montakohan näitä on tullut läpi? On se mukava nukkua yönsä rauhassa tietäen että vieraan vallan sotilaat ryhmittyvät Euroopan ja Suomen rajojen sisällä maanpetturi hallitusten siunauksella.
 6. Tämän tyyliset ämmät eivät ymmärrä mitä heille tulee tapahtumaan kun muslimiväestö saa valtaa Suomessa. Sama homojen kanssa ketkä haluavat lisää mamuja jotka haluavat tappaa heidät. Jollakin perverssillä tavalla minua naurattaa tieto siitä että nämä suvaitsija naiset heräävät siinä vaiheessa kun ovat sharia tuomioistuimessa tuomittu kivitettäväksi koska joutuivat raiskatuksi. Siinä mallia muslimeilta naisten kohtelusta... http://mvlehti.net/2015/09/08/tama-nainen-ei-kayttanyt-burkhaa/
 7. Ei varmaan Suomen alas ajava valtiovalta pysty kohta pimittämään neekereiden ja muslimien tekemiä raiskauksia ja muita kepposia joten parasta lopettaa tilastointi. Lisäksi näissä ratkaisuissa näkyy tuomitun nimi joka taitaa olla nykyisin suurimmassa osassa Ahmed tai joku vitun Mehmet. Lisäksi ne ovat julkista tietoa.... http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/tilastokeskus-lopettaa-tuomioistuimien-ratkaisujen-tilastoinnin/1975839
 8. Näin se alkaa kuntit... Virallista Totuutta vastustavat ovat turvallisuusuhka. Toisin ajattelijathan yleensä laitetaan leireille, vankilaan tai teloitetaan sodan aikana... Käynnissä oleva invaasiohan ei uhkaa ketään vaan se uhka olet sinä jos olet huolissasi Suomesta, suomalaisesta kansasta, perheestäsi, läheisistäsi.... EI VITTU TÄÄ HULLUUS TULEE LÄHTEMÄÄN KÄSISTÄ!!!!! http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/316087-nama-suomalaiset-ovat-suurin-riski-viranomaiselta-varoitus-turvapaikkakriisissa
 9. Lopun alkua.... https://www.youtube.com/watch?v=9c4Rvz5stHE
 10. Voi vittu että vituttaa niin ettei veri meinaa kiertää. Arvatkaapa vaan jäävätkö nämä maanpetturi runkkarit nauttimaan monikultturista siinä vaiheessa kun sisällissota on askeleen päässä. Sitä on mukava muuttaa perheineen vittuun täältä välistä vedetyillä kansalaisten rahoilla ja jättää tavalliset ihmiset nauttimaan mellakoista, pahoinpitelyistä, raiskauksista ja vaikka mistä muusta mukavasta. Kansan olisi herättävä nyt mutta näyttää pahasti siltä että näin ei tapahdu. Tai sitten väestön vaihto on vain savuverho sille että nämä ahneet mulkut ovat myyneet Suomen ja laittaneet massit omaan taskuun. Kansa on alkanut tajuamaan pikku hiljaa että Suomi on ajettu alas näiden persreikien toimesta ja nyt hyvä antaa ihmisille muuta ajateltavaa invaasion muodossa.
 11. Jep. Kaikki usko Suomen hallitukseen, valtioon, tulevaisuuteen ja muuhun paskaan mennyt. Jos joku "turvapaikan hakija" avaa tän kämpän oven, jalkajousesta tulee naamaan.
 12. Isien perinteet eivät minulla niin paljoa paina kuin se että olen pienen tytön isä jolle haluan parhaan mahdollisen tulevaisuuden. Muslimi-Suomessa ei ole tulevaisuutta etnisillä suomalaisilla.
 13. Minua kiinnostaisi tietää mikä on puolustusvoimien johtohenkilöiden epävirallinen kanta tähän käynnissä olevaan invaasioon. Meinaavatko vain katsoa vierestä kun Suomi kansoitetaan uudelleen vai täyttävätkö sotilasvalansa?
 14. Heti kun ensimmäinen suojeluskunta ilmoittaa aloittavansa toiminnan niin olen mukana. Vaikka rauhan mies olenkin niin silti lähden mukaan vyöryttämään eduskuntataloa. He tämän paskan ovat aiheuttaneet aivopestyjen suvakkien kanssa.
 15. Viron ex-ulkoministeri: ”Neekerit ja muslimit uhkaavat Viron olemassaoloa” http://www.tallinna24.ee/artikkeli/311527-viron-ex-ulkoministeri-neekerit-ja-muslimit-uhkaavat-viron-olemassaoloa Rakastuin tähän naiseen

×
×
 • Luo uusi...