Jump to content

poijankossi88

Chat
 • Viestit

  12 261
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  13

poijankossi88 last won the day on 18. Syyskuuta

poijankossi88 had the most liked content!

Maine sivustolla

63 Excellent

Converted

 • Sijainti
  Porttikongissa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ollut soppakin 3 viikkoa täys tauolla. Pisin aika raittiina ikänä sitten vittu 16 ikävuoden. Joo lääkäri tuossa taas soitteli tänään. Sielä oli taas tulehdusarvot parantuneet 60 paikkeilla CRP. Eilen ensimäinen kuumeeton päivä. Ensi viikolla olis vielä verikoe kontrolli ja jos sielä serpit on viiterajoilla, niin kysyin lääkäriltä että miten saa liikuntaa aloitella. Sano että sitten saa porrastetusti alotella kun serpit on viitetasolla. On tässä jonkun verran pakko kävelyä kun on tuone TK 3-4km kävelyä per suuntaa ja keskustaan 2km per suunta. Hyvin on peruskunto jaksanut tätä kävelyä tehdä jo nyt. Perjantaina otti vielä voimille toi lähikaupassa käyntikin, mutta maanantaina uskalsi jo lähtee pitemälle. Lääkäri sano että syytä ei löytynyt. Kaikki bakteeri viljelmät on ollut negatiivisia, viiruksia ei ole näkynyt ja autoimmuunisairauksista ei itsessään ole viitteitä, tosin niistä varmaan osa vielä tutkittavana. Mutta tää oli ilmeisemmin autoimmuuni reaktion aiheuttama idiopaattinen tulehdus tila. Mä olen aika varma että tää on kesästä asti ollut kropassa kun oli samanlaisia kipuja ja hengitys vaikeuksia jo kesäkuussa. Ne kuitattiin tukiranka vaivoilla eikä niitä testailtu sen enempää. Olihan mulla koko aika stressipäälä.ja pumppu ei saanut oikeastaan huilia ollenkaan. Mua vitutti jatkuvasti, en osanut nukkua ja saatoin valvoa parikin vuorokautta, sitten mä urheilin hullunlaila tuota agressiota ja sitten vielä kerran viikossa piti vetäää kooma kännit. Niin aloin miettii, niin ei mun pumppu ole levossa ollut varmaan päivääkään. Keväällä huhtikuussa kävin vuotuisissa verikokeissa ja silloin oli kaikki veriarvot priima tasolla ja ei ollut edes matala-asteista tulehdusta, mitä mulla oli parin vuoden ajan. Sitten toukokuussa alkoi tulee noita vaivoja ja ne oli vähän selittämättömiä kipuja, mutta ajattelin että kuuluu urheiluun. Näilä tiedoilla mennään nyt. Ensi viikolla toiset verikokeet ja burana kuuri jatkuu sen 2 viikkoa huolimatta mitkä verikokeitten tulokset sitten onkin.
 2. Diagnoosi vaikuttaa siltä että tämä on sydänpussin tulehdus ja mahdollinen sydänlihas tulehdus eli perikardiitti tai perimyokardiitti ja ne tulee yleensä samaanaikaan. Tämä sama vaiva oli muuten kesällä ja mä treenasin kipeenä, tietämättäni. Pidin sitä fasetti lukkona. Nyt sitten iski autoimmuunireaktiona tän revanssin. Eli se uusi kovempana. Tätä hoidetaan nyt buranalla ja olen kotona ja huomenna lähden verikokeisiin. Kipee syvähengitys ja tuikkii ja paine rinnassa. Lämpö ei ole pahemmin noussut viikonlopun aikana, että 36.5-37.4c välillä on pomppinut. Huomenna on CPR mittaus ja sitten katotaan lähetäänkö jyväskylään takas tai minkälaista hoitosuunitelmaa lääkärit on ajatellut. Toi aiheuttaja ei ole vielä ihan idioottivarma. Mutta viittais nyt eniten siihen että olis joko autoimmuuni reaktion tai autoimmuuni sairauden aiheuttama. Osassa autoimmuni tautien kokeitten verikokeita ei ole vielä tulleet. Valitettavasti aika pitkä vaiva. 2-3 viikkoa on vähintään toi burana kuuri ja tarvittaessa vaatii tehostusta kolkisiinilla tai kortisooni hoidolla. Mutta kovasta urheilusta pakko lepoa lienee se 2-3kk. Lihakset on lähtenyt hyvin kävelee. 86.5kg aamupaino perhana.
 3. Sitten löyty muutakin mikä ei itessään liittynyt tähän sairauteen. Maksassa oleva löytö oli hyvälaatuinen verisuoni kasvain, se magneetti kuvattiin ja sitä seurataan vuoden välein. Nyt sille ei tarvii tehdä mitään, mutta jos se kasvaa niin se voi alkaa painaa muita sisäelimiä jolloin siihen voidaan joutuu kohdistaa toimenpiteitä, mutta se ei ole lähipäivien murhe. Vuoden välein kontrolleissa käyn tän löydön takia. Se oli NS vahinko löytö. Itse perikardio nesteen kertymisen diagnoosi jäikin epäselväs. Mutta bakteereita ei löytynyt, eikä viiruksia. Sen verta viljelmiä otettiin. Autoimmuunisairauksien kaikkia tuloksia ei ole tullut, mutta reumaa mitä eilen epäiltiin, niin ei todenäköisesti ole, mutta se varmistetaan vielä yksillä verikokeilla. Muita autoimmuni sairauksien tuloksia odotetaan. Mutta tänään vahva veikkaus lääkäreiltä oli tosiaan lihassairaus rapdomyoloosi ja toinen, jonka nimeä en muista. Nää aiehuttaa vähän samanlaisii oireita ja selittäis tuon nestekertymän sydänpussiin ja korkeet lihasentsyymi tasot. Mutta tutkinta jatkuu kotopuolessa ja mä ilmottelen tänne sitten lisää kun tiedän enempi, jos tää täysin ikinä selviää. Mullahan oli pirunkovat lihaskivut, joita pidin domseina ja jumeina ja siksi eka lääkäri tutkikin mua tukiranka vaivan takia.
 4. Okei ei ollut bakteeri. Tulehdus arvot lähti takas nousuun antibiootista huolimatta, nousi eilen 140 ja nyt lopetettiin antibiootti ja hoidettiin muila lääkkeeillä. Nyt diagnoosi olis ollut rapdomyoloosi tai yksi toinen lihassairaus. Mun lihasenstyymit oli ollut 2000 tänne tullessa ja nyt ne on laskenut 1000. Viiteraja on 500. Hyvin todenäköistä että aiheutin tän ite liika treenamisella. Vielä otetaan yksi reuma koe, edellisistä ei huomattu että reumaa olis. Tätä on nyt hoidettu bakteeri infektiona, autoimmuunisairautena ja nyt sitten lihassairautena. Seuranta jatkuu kotona. Serpit 80 nyt ja lihasentsyymit 1000. Mutta perikardio nesteet on poissa sydänpussista ja olo vakaa. Pientä lämpöä pitää, mutta kyllä ne viikonlopus olis nyt kotiin päästämässä ja maanantaina jatkan seurantaa äkellä.
 5. Bakteeri infektiolla ei ole hirveesti tekemistä alkoholin käytön kanssa vaikka sillä muita haittoja onkin. Tässä on eniten kyse vaan helvetin huonosta tuurista, että jonkun haavan kautta tää on verenkiertoon mennyt. Ainahan noita vekkejä tulee jo salilla, ei tälläistä usein odota että sitä kautta jotain menee tuolei sisälle. Tässä on turha mitään syylistä lähtee hakee. Bakteeri infektio kun ei tule oluen juonista. Haimatulehdus tai muuta paskaa siitä saattaa tulla ja silloinkin sitä pitää vetää pitkään ja huolella. En ole täyspäiväinen juoppo ollut muutenkaan. Kerran viikossa vetänyt kännit noin yhdellä lavalla. Aina näitä syynetsijiä toki on. Tällä tapauksella nyt ei ole mitään tekemistä mun elämäntapojen kanssa. Mä olen vielä 20kg tiputtanut painoa viime vuodesta ja keväällää oli veriarvot huippu tasoa. Tää on viimeisen 10 vuoden säteellä toinen kerta kun sairastuin. Mä näkyään en sairastu pikkupöpöihin. 20v sairastin sikainfluenssan ja sen jälkeen ei ole kuumetta ollut. 11 vuotta niin iski kunnon taudin pääle. Tää on vähän pahempi kuin se possunuha.
 6. Olikin vähä muuta kuin fasettilukko. Olen tässä nyt viikon ollut Jyväskylän keskussairaalassa ja nyt kirjoitan sairaalan päätteeltä kun viimein pääsin sydänvalvonta/vuode osastolta ja sain luvan kävellä. Mulla on ilmeisesti aggresiivinen bakteeri infektio ja se levis nopeesti sisäelimiin ja erityisesti sydänpussiin, minne se kerrytti nestettä. Tiistai iltana soitin ambulanssin kun oli niin jäätäviä yläkropan kipuja. Ottivat jotain kokeita ja totesivat että ei ole kiireelinen ja todennäköisesti kyse on siitä fasetti lukosta. Käski keskiviikko aamuna päivystykseen. Sinne lähdin ja jonottelin 4 tuntia. Lääkäri oli sitä mieltä että kyllä tää fasetti lukolta vaikuttaa ja määräs burana ja sirdakuurin ja sitten verikokeet kaiken varalle. Kävin verikokeissa ja sitten fyssarilla. Sielä tosiaan oli se fasettilukkokin rintarangassa. Mutta kotiin tultuani sain aika nopeeta puhelun että äkkiä takas, sun serpit (tulehdus arvot) on yli 200 (ne oli 233 ja seuraavana päivänä 261) Se oli kela taksilla takas lääkääriin ja sieltä ambulanssilla pillit soiden jyväskylään. Alkuun epäilivät keuhkoveritulppaa, mutta se on suljettu pois. No onnes antiobiootit on purreet ja serpit oli enää 48 ja neste sydänpussista oli huomattavan määrän hävinyt. Multa löytyy märkäpesäkkeitä myös munuaisista ja maksassa on jotain poikkeavaa ja sielä oli myös kertynyt askites nestettä. Samaten sappirakko on laajentunut. Sisäelimet alkoi prakkaa yksikerrallaan. Huomenna olis maksan uusinta kuvaus, tänään kuvattiin pumppu ja se oli jo toipunut tosiaan hieman. En jumalauta tiedä mistä tää tullut. Se on varmaan päässyt haavasta tai tuosta puhkeemattomasta viisaudenhampaasta. Mulla oli polvessa kaksi märkivää haavaa silloin mä baari reissulla vähän törmäilin ja yksi niistä parantu vasta viikon jälkeen. Tosin 100% bakteeria ei ole todettu, kun viljelmien tuloksia ei kaikkia ole tullut. Mutta antibiootit näkyy purevan eli kyse hyvin todenäköisesti bakteeri infektiosta. Autoimmuuni sairauksia myös epäiltiin ja niitä otettiin kokeita. Nyt sairaala jakso jatkuu ja päivä kerrallaan. Nyt voin sanoa että puntin nostot on nyt aika pitkäs aikaa poissa.
 7. Treeni tauko jatkuu. Eilen löi takas tuon fasetti lukon rintaan. Se rupes vaan pikkuhiljaa jäätymään ja illalla ei henki kulkenut kunnolla. Olis kuin kylkiluut, olkapää, rintalasta ja pallea työnetty kasaan. Aivan vitun kipee. Tuon peukalon kanssa olisin vielä kestänyt tehdäkkin jotain. Mutta tän kanssa ei pysty edes nukkumaan. Tää on sama kuin kesällä. Silloin tää kesti 2-3kk, mutta se vaan helpottu hetkes ja eilen tuli uudestaan. En tiedä istuinko liikaa huonossa asenossa. Pari tuntia TK istuin. On se jumalauta tää loukkaantumiskiere jatkunut yhteenmenoon huhtikuusta. Eka repes rinta, sitten meni olkapää, sitten fasettilukko rintarankaan, sitten meni sormi ja nyt sitten taas fasettilukko ja sormen kanssakin kestää. Toi on sellainen vamma että voi kestää 2-3kk. Vittu kun ikää tulee yli 30v, niin koko aika paikat paskana. Osa noista tosin omia mokia. Osa vaan tulee kuten fasettilukot. Vituttaa saatana tämäkin. No enmpä hommannut onnes 5kk salikorttia. Hommaan varmaan ensi viikolla jos kestää lähtee niin kuukauden kortin ja hifistelen jotain kissan paskaa tuola, mitä nyt enää kestää tehdäkkään. Pitäis varmaan ottaa Poden hypridiohjelma käyttöön, niin pysyis terveenä.:)
 8. Nyt kävin lekurissa kuvauttaa tuon peukalon. Sano että hyviä uutisia. Ei ole murtunut, ei sijoiltaan, ei tarvii leikkaushoitoa, kipsiä tai edes lastaa. Nivelpussi on turvonut, että yksi paikallinen nivel peukalosta on tulehtunut ja ainoa hoito on tulehduskipuvoiteet ja kärsivällisyys. Toi turvotus meinaa voi kestää 2-3kk. Treenata saan kivun rajoissa, joten ei tullut ehdotonta treeni kieltookaan. Kiusallinen vaiva, mutta ei sinällään vakava. Tietenkin se pikkasen treenejä haittaa.
 9. Torstai fillari keskipitkä matka noin 50 minuttia. Perjantai salille ja sormi turvoksissa. Näytin painonostajalle ja sano että aika paha nestekertymä peukussa. Sano että sun pitää käydä röngteenissä. Mä mietin asiaa ensi viikolla jos kokeilis uudestaan jonottaa. Mutta kyllä se rautaa kestää nostaa, vaikka aristaakin. Tänään kovimmat setit maastaveto ilman sormiremmejä ristiotteella 200kg x3 toistoo ja penkissä 115kg 5 toistoo. En tiedä onko tää ihan terveyssuositusten mukaista touhua treenata peukku paksuna. Elämässä on ennenkin otettu riskejä MM vedetty subua viinan kanssa, eikä sekään tappanut. Penkki lämmittely 20kg 2x25 40kg x20 60kg x10 80kg x8 Penkki stopeilla leveällä otteella 90kg x5 100kg x5 102.5kg x5 105kg x5 107.5kg x5 110kg x5 112.5kg x5 115kg x5 (kevyttähän se on, mutta piti tällei hiljatellen hilata itteensä. Tuntuuhan toi peukussa paskalta, mutta ei se tiskaaminen tunnu sen pahemalta. Maastaveto kuoletuksilla ilman remmejä (vyö vaan 200kg) Myötäote 120kg asti ja Ristiote 140kg+ 60kg x10 80kg x10 100kg x8 120kg x5 140kg x5 160kg x3 180kg x3 200kg x3 (oli muuten vielä vitun kevyttä ainakin yksi helppo varastoon, peukussa tuntu kyllä toi kolmastoisto. Joutu vähän enempi puristelee tässä sarjassa jo Ihan hyvä 89kg massoissa tuo vetokin kulki ja oli muuten 4 viikkoa veto taukoo yhteensä. Tuntu että oli raskaampaa välillä toi nostelu kun 1-2x viikossa vetelein. Olis voinut ihan hyvin saada 5 toistoo 200kg tänään, mutta en uskaltanut enää tällä peukulla sitä koittaa, joten tälläinen angsti sarja. Reverse hyper 12.5kg KP 3x20 Selänojennus OP 2x25 Nyt sitten jäämme jännittämään miten mun peukku reagoi tähän. Turvoksissa ollut viikon, nousi tiistaina toi patti tuohon uudestaan. Mä sen kerran jo puhkoin tuossa kotona kääntöveitellä. Mutta silloin sielä oli mustelma. Paranti vähän liikkuvuutta ja autto hetkes, mutta tuli takas. Palaillaan.. Huomenan tuleekin 3 viikko täyteen siitä kun peukku meni "ilmeisemmin murtu".
 10. Treenit jatkuu. Maanantai ilta fillari keskipitkä kieros 50 minuttia alittu tällä matkalla. Ei menty ihan ennätysvauhtia vauhtia. 20km+ toi matka Tiistai aamu salille. Penkkiä ja kyykkyä. On mulla ehkä hiusmurtuma sormessa kun siinä on patti. En antanut menoa haitata, ei se niin tajuttomasti koskenut. Vähän piti sormea asetella. Kyllä sitä sormi murtuneena satasella vielä penkkailee. Penkki lämmittelyt aj työ sarjat leveällä otteella 20kg 2x25 40kg x20 60kg x10 80kg x10 90kg x8 (stopeilla) 100kg 5x6 (stopeilla) Pikkusen piti soveltaa miten tuota peukaloo pitää. Ei tuola hirveen paljoa tarvii vielä puristella tankoa. Puristin mitä tarvitsi. Takakyykky semi sumolla (vikat stopeilla ei vyötä) Ranne siteet piti lyödä 130kg kun jotenkin helkatistin otti ranteisiin toi, oli vähän kuivat nivelet 20kg x20 40kg x10 60kg x10 80kg x10 100kg x6 120kg x5 130kg 5x5 (vikat 2 sekunin stopeilla Painonosto kyykkyä kantapäät korotettuna 100kg 3x6 (vikat 2 sekunin stopeilla) Reverse hyper 12.5kg KP 2x20 Selänojennus 2x25 Venyttelyjä ja kotia. Nyt katellaan miltä peukalo tuntuu. Kipeehän se on, ei se ainakaan kipeampi ole. Treenillähän se vahvistuu. Tää julkinen terveyshuolto on äkellä sellaista paskaa että sitä ei käytänössä ole. Niin hoidetaan murtumat ja vammat ite. Lähetään sitten lanssilla jos oikeesti sattuu.
 11. Minun mielipiteeni kapitalisteista ja ykistyisistä firmoista tuli selväs. Olis kannattanut tänkin avainpojan ottaaa se 50€ kun tarjoskin käteistä. Ei kelvanut. Sitten äänestin demokraatisesti Isän ja Äitin kanssa. Isä oli sitä mieltä että näitten yksityisten roskafirmojen laskut saa polttaa ja äiskä oli sitä mieltä että ne pitää maksaa. No minun ääni ratkaisi. Mä poltin tuon ja jatkossa annan Heikki Hurstille tuon vuotuisen rahan,. 4 minuutin työstä 61€ lasku. Ei saatana toi oli kuin 10 päiväsakkoa siitä että en tehnyt edes rikosta.
 12. poijankossi88

  Omapainon seuranta

  88kg. 2 viikkoa käytänössä sali taukoa. Tai no kävin tiistaina kyykkäämässä painonosto kyykkyä 40 minuttia. Peukalo ei kestä oikein vielä mitään. Ilmeisemmin hiusmurtuma. Fillaroinistakin oli 2 viikkoa taukoa. Kaveri huolsi sen ja nyt kävin jo eka lenkin heittää. Nyt kyllä lähti lihaksista nesteet niin mentiin alle 90kg ja yläkropan osalta treeni tauko jatkuu ilmeisemmin hyvän tovin. Riippu missä vaiheessa toi sormi alkaa luutumaan ja vahvistuu. Mutta eka kertaa alle 90kg sitten jälkeen vuoden 2015 kesän.
 13. Fillari on nyt kunnossa. Tänään kävin heittää tässä päivällä perus 15km kieroksen ja siinä kaikki vaihteet toimi. Kaveri sen huolsi ja hyvin huolsi. Kävi tässä muutamana iltana fiksailee tuota. Pyörän laitto paikalle ja toisella kertaa korjas noi vaihteet. Se oli vääntynyt aika pahasti. Sali tauko jatkuu yläkropan osalta edelleen. Painoo miehellä 88kg. Eli Mikki Hiiren painoissa ollaan ja heikkoja. Peukalossa on ilmeisemmin hiusmurtuma. Kävin mä TK tänään, mutta ei jumalauta 4-6 tuntia jonoja. Mä käänyin takas ja käyn apteekista hakee jotain harsoa ja teippaan tuon ite. Ensi viikolla sitten jatkellaan varmaan fillaroinin merkeissä. Kyykky ja julle treenejä tässä saatan käydä tekemässä. Peukalossa ei ole pätkääkään voimaa. Ruokalautasen nostaminenkin tyhjiltään tuntuu kipakalta. Mutta kyllä se luutuu itestään jos sielä murtuma on. En usko että on nivelside vamma tämä, se pitäis 2 viikossa olla huomattavan parempi. Mutta kyllä sormi liikeradalla on päälisinpuolin. Voi olla että jää vähän liikkuvuus vajaas, mutta tälle ei voi mitään nyt.
 14. Hommat jatkuu miten jatkuu. Se mitä peukalo kestää. Aika vähissä on liikkeet mitä voi tehdä. Vähempi oli haittaa taansoisesta rinta rikosta, silloin pysty tekee kaikkea muuta paitsi ei penkkiä. Nyt oli ainoa mitä pystyin tekee oli painonostokyykkyä eli pystykyykkyä. Riitti kun muila sormilla tuki tankoa. 2 viikkoa taukoa oli paineet hukassa ja muutenkin lievästi sanottuna vitutus käyrä korkeella. 40 minuutin treeni Takakyykky painonosto variaatiolla tanko ylhäällä niskassa hartianlevyinen asento (ei vyötä tai välineitä) 20kg x20 50kg x20 70kg x10 90kg x10 110kg x5 120kg x5 125kg x5 130kg 2x5 (oli sen verran raskasta toisessa sarjasa että suoraan 10kg pois) 120kg x5 110kg x5 (stopeilla ja päkiöile nousulla) Nyt ei ollut mitään korokkeita kantapäitten alla. Tarpees raskasta ilmankin. Selänojennus OP 2x20 Jullea olis voinut ehkä testata tuossa mutkatangolla. Levytangolla joutuu vetää liikaa peukalon varaan painoja Ei tahtonut toi jeesusteipillä tehty lastoituskaan pitää kun käsi hikos. Kyllä peukalo paskana treenaaminen on vaivaloista. Sielä voi olla hiusmurtumakin, mutta oletetaan että nivelside mennyt, mutta jos ei 2-3 viikkoa parane niin sitten täytyy ehkä röngtenkuvata hiusmurtuman varalta. Palaillaan.
 15. Siitä oksettavampaa näkyä ei ole kun iskin imunesteet vekka kääntöveitsellä. Ne valu ihan lorona, silloin sormet toimi.

×
×
 • Luo uusi...