Jump to content

Strongbow

Members
 • Viestit

  86
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Converted

 • Sijainti
  Boom city

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bemsku paskaksi yliopiston parkkipaikkaan on mikä on ollut on unelmaa, sua oikeesti rakastaa. Kans oikeesti kokea kaiken. Olla kanssasi olla onnellinen. Olla kanssasi oikeesti onnellinen, sua oikeesti rakastaa...
 2. Make pukkaa uutta tuotelinjaa myyntiin, ja tarve uudelle bemskulle ön kova.
 3. Toivottavasti tuote ei painu kasaan kuljetuksessa, tai ostaja saa tyhjän purkin muuten.
 4. Tutkintavankeudesta vapautuneelle Tape Valkoselle vankilassa oleminen oli piinaava kokemus. - Eniten mietin, miten perheeni pärjää, ja ikävöin heitä valtavasti, Tape kertoo Seiskalle. Sellissään Tape helpotti ikäväänsä kirjoittamalla. - Kirjoitin päivittäin rakkauskirjeen Tiinalle, ja melko nopeasti tajusin, että mieletön rakkaus oli ainut voima, jolla selvisin päivästä toiseen. Kirjoitin sellissä myös 600 sivua päiväkirjaa ja paljon runoja. Luin myös kirjoja sekä ratkoin matemaattisia yhtälöitä ja vaikeita päässälaskutehtäviä. Meiän miehiä!!
 5. Kylillä pojat kertovat, että homma on kohtuu isolla sielä Oulussa. Jäämmä seuraamaan..
 6. Usko mua, mutta tällaiselle täysin ploki-maailman ulkopuoliselle satunnaiselle lukijalle nuo ehdot menisi kyllä ihan läpi. Varsinkin kun noista haaveilevista moni taitaa olla nuoria "bloggaajia", eikä tässäkään ketjussa ole esitetty mitään muutakaan faktaa noista ehdoista.
 7. Älä treenari82 trollaa. Jos tuota ei oo tienny, täytyy olla aika kahvilla.
 8. Tape - mestareiden valmentaja. Tuohon talliin kun pääsis treenaamaan!
 9. Tuttu ollut Norjassa raksalla useamman vuoden. Ei se miltään maanpääliseltä taivaalta kuulosta. Työkavereina Virolaisia juoppoja ja kieltä osaamattomana painaa pitkää päivää, kun ei muutakaan tekemistä ole.
 10. Onko Vesan Jane transistori?

×
×
 • Luo uusi...