Jump to content

Feikki

Members
 • Viestit

  1 476
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  3

Feikki last won the day on 5. Syyskuuta

Feikki had the most liked content!

Maine sivustolla

19 Good

5 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä Feikki

 • Taso
  juoksupoika

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 617 profiilin katselua
 1. tämän uskon. mutta kuten tiedät, häviön karvas kalkki olisi minun nieltävä. minä leitin juoksupoika!
 2. musklen komea ja avoin sonni vs. hopeaselkä minä tämän matsin juoksupoika!
 3. ei meille todellakaan ole luotu taitoja ja ominaisuuksia lähtölaskennassa tasapuolisesti, olen samaa mieltä tästä. mä kelailen omalla hippiäistavallani lähinnä sitä, että meille on luotu aivot. ne mahdollistavat sen, että ei väkisellä taota heikompaa koko ajan päähän. toisaalta sitten luonnonvalintakin on olemassa. ihmiset mielestäni ovat julmempia kuin luonto. ihan ansiokkaasti pohdit, mutta yhdenvertaisuus ja tasa-arvoisuus ovat mielestäni silti tärkeitä. Ajattelen ehkä taitoa tai myötäelämistä antaa mahdollisuuksia jokaiselle kykyjensä mukaan. Ja ei, en tarkoita maailman pelastamista kaikkien kustannuksella. Vaikeita asioita. Minä silti hyvän yrittämisen juoksupoika!
 4. tässä kiistämättä oikea klangi, mutta jotenkin murretta silti seassa, entä tämä?
 5. täällä siis ei kukaan muu ole piipahtanut. tunnen olevani vailla vertaistukea...
 6. itse itse toki olin juoksupojan virassa tuolla mutta ihan ok pesti. onko joku muukin kunte tai sonni vieraillut moisessa paikassa? jos varsinkin tuolla, niin vaatisin tähän kommenttia. musiikin videoita önn!
 7. Feikki

  karhukaisia kuussa

  äkkiä ne oppii. olen oppivaisuuden juoksupoika!
 8. Feikki

  karhukaisia kuussa

  tästä mieleen tuli, että onko se karhukainen sieltä kuusta tuotu sinulle?
 9. varo! tämä toimenpiteesi voi johtaa siihen että saatat joskus saada!
 10. saanen epäillä ettet juoksupoika silti ole! mutta bodarit hyväksyvästi katsovat meitä, jotka penkeille nousemme raudat niskoissa kilisten räjähtävin liikkein. bodarit ovat raudan hallitun käytön ammattilaisia. itse vaan kilistelen ja kouhkaan. mutta jaska hyvä kunte!
 11. itse juoksupoikana toki menin tankoja kilistelemään. paikalla oli ISOJA janttereita, jotka murahdellen seurasivat touhujani kun koohkasin levytanko selässäni. murahtelun ja kovien rautojen jälkeen isot jantterit katsoivat minua, että "sä olet juoksupoika! " totesin tähän, että niin olen ja jatkoin treeniäni kilinän kanssa. ISOT komeat miehet (eivät kuitenkaan niin komeat kuin minä) jatkoivat harjoitteluaan ja minä kilisemistä rautojeni kanssa. mites muilla? minä bodarien juoksupoika!
 12. nythän on niin, että kuussa niitä on. tosin eivät omasta tahdostaan avaruusmatkailleet. minä karhukaisten juoksupoika! https://www.hs.fi/tiede/art-2000006197624.html
 13. pakkohan sitä on sohaista muurahaispesää, koska tiede ja uskonto kävivät keskustelussa melkomoista piirileikkiä ja toki synergiaakin. runkkaus - tämä joidenkin syntinä pitämä asia on mielenkiintoinen seikka. ihmisen kun tulisi pitää varmaan itsestään huolta. ovatko kuntet (varsinkin musklen sonnit), jotka eivät ikinä saa, tuomittu huonompiin elin iän mahdollisuuteen? jos ei laukea säännöllisesti, eturauhassyövän riski on korkeampi. onko tiede siis täysin korruptoitunutta jumalanpilkkaa vai aineisto valittu siten, että tulos saataisiin näyttämään kauhistuttavalta. taidanpa vetää käteen. https://www.terve.fi/artikkelit/saannollinen-masturbointi-vahentaa-eturauhassyovan-riskia myönnän kyllä, että näinä syntisinä aikoina käsitykset ovat hellentyneet.
 14. Feikki

  Joulu 2019

  minä joulun pukin juoksupoika!

×
×
 • Luo uusi...