Jump to content

Feikki

Chat
 • Viestit

  1 459
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

5 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä Feikki

 • Taso
  juoksupoika

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. itse en ole noita lyhyempiä vetoja tehnyt ja varmaan tulokseni huono. seitsemän kilometriä olen kiskonut puolessa tunnissa, vastus taisi olla 8. ja olin puhki. tai sitten kuuden ja seitsemän väliin. seitsemän muistan.
 2. eiköhän se itsensä vahingoittaminen voi lähteä muustakin kuin seksuaalisesta suuntautumisesta. syyt ovat monet moneen asiaan.
 3. voisin joidenkin peppukivun vuoksi mennä prideen ihan omana itsenäni. multa ei ole pois se, miten joku seksuaalisesti suuntautuu jos ei vahingoita toista osapuolta eikä itseään.
 4. no gödelin teoreema? säkö olet niin ulkopuolella (tai pihalla) että hiffaat setin. voi voi poikanen
 5. mitä sun mielestä on moraali? Leiti on mielestäni hyvin moraalinen. Mut ei siinä. perusta lahkosi ja ala kivittämään erimielisiä
 6. sä joko olet provoilija tai ihan vitun tyhmä. kumpikaan ei aukea mulle. ja sulla ei ole oikeutta tulla tuomitsemaan mun tai Leitin uskoa. Sä et ole Jumala, etkä Jumalan sanaa kerro. ja mua kiinnostaa sun homovihasi. kerrohan miksi. mä tunnen pari mun sukupuolista kiinnostusta eriävää olentoa. ei heillä ole ongelmia muista kuin vihaa kantavista tyypeistä
 7. mä muuten olen kristitty. ja uskon Jumalaan. sä se saarnaat kaikkien tuomiosta. ja piis out. daijujen kanssa asioista keskustelu on aina tyhmää ja siihen syyllistyin.
 8. kaikkihan se ärsyttää ja vituttaa. silti ajattelen niin, että vähemmistöt tuuttaavat huonoimmillaan settiä, joka lietsoo vihaa. samoin valtaväestö osaa olla tyhmiä. mä en tarjoa ratkaisua, koska mulla sitä ei ole. mitäs jos vittu oltais vaan suhteellisen rennosti. mua ei oikeastaan kiinnosta. sekin toki voidaan katsoa välinpitämättömyyden osoituksena. homot, lesbot ja muut saa elää ihan niin kuin haluaa. niin mäkin.
 9. Leitin kanssa tästä keskustelimme. Hänkin miettii, että tuo saarnattu jumalakäsitys ei oikein ole järkevää. Tuo tekee setistä mielestäni enemmän pahaa kuin hyvää. Jumalan tahto ei ole ihmisen käsissä ja siitä ei tule kuolevaisen saarnata. Mut ei vitut kun runkkaamaan lailla musklen sonnin.
 10. kuka meistä voi sanoa mitä Jumala skulaa mielessään. se on mielestäni äärimmäisen tekopyhää. pyhäinhäväistystä jopa. mutta nää on näitä. mä olen uskovainen, vaikka joidenkin mielestä helvetin tulessa palaisinkin mielipiteineni. mun Jumala ei jaksa nähdä vaivaa joka mun vitun virheen kanssa. Ja joo, sillä on muutakin tekemistä kun katsella runkkaanko mä vai vietänkö Leitin kanssa aikaa. Kun mun aika koittaa, niin katselee mua jos ehtii, että oisit juoksupoika ehtinyt enemmänkin. EDIT: ja mitä vikaa on homoissa. mua vituttaa ihan samalla tavalla vieraat naiset komean kehoni kimpussa kuin sitten miehet. vitun vässykät vetäkää käteen jos ahdistaa liikaa.
 11. mä pikajuoksijana ja kyllä heterona tätä mietin. ajattelen myös sukupuolen vaihdoksia tässä. jos joku vaihtaa sukupuolensa ja on sen jälkeen vice versa toista kuin synnyttyään, niin eikö hänellä ole oikeus olla mies tai nainen sen jälkeen. ongelmaksi voi koitua tosi hormonien erittyminen. tiedän olevani suurinta osaa naisista nopeampi, ainakin silloin kun kilpailin. nykyään tuskin. jos vaihtaisin sukupuoleni naiseksi, niin paljonko hormonitoimintaa olisi jäänyt siinä vaiheessa kun olin nuori (mutta en niin komea kuin nyt) kehooni. mä tuntisin itse olevani tässä tapauksessa nainen. enkä haluaisi mitään vitun transgenrerskaboja. tosin, voisi olla todellakin niin, että mieshormonit tykittelisivät minut voittoon. se olisi tietylllä tavalla epäreilua. voisiko olla niin, että naisena saisin kilpailla muiden naisten kanssa samoilla radoilla ja tulokseni kirjattaisiin. silti tässä tilanteessa tulokseni olisivat sinänsä epävirallisia. en siis nousisi palkintopallille vaan aikani olisivat esimerkiksi suluissa. ja joo, hemmetin hienoa olisi, jos olisi joku menetelmä mitata joku miehyys tai naiseus suorituksen kyvyn kannalta. onneksi me musklen sonnit ollaan myös homoja. olen kaksineuvoisuuden juoksupoika!
 12. mua ei kiinnosta, kuka urheilee. kiinnostavaa lajia seuraan. ihan sama onko siellä mies vai nainen tai musklen sonni. toki hyvän näköiset naiset tuo plussaa. mut muahan kuolaa miehet ja naiset. se sallittakoon. koskemiseen lupa.
 13. Feikki

  Juhannus 2019

  minä juoksupoika! en tarvitse kuskia, koska juokseminen veressäni vahvana ÖNN! kohta taas kiidän kohti pään määrää ja sen ohi.
 14. Feikki

  Juhannus 2019

  ei saatana ehdi edes hukkumaan, kun juosta pitää asioilla.
 15. minä kuolemanpelkoisten juoksupoika!

×
×
 • Luo uusi...