Jump to content

Feikki

Chat
 • Viestit

  1 473
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  2

Feikki last won the day on 7. Elokuuta

Feikki had the most liked content!

Maine sivustolla

18 Good

5 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä Feikki

 • Taso
  juoksupoika

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 582 profiilin katselua
 1. tässä kiistämättä oikea klangi, mutta jotenkin murretta silti seassa, entä tämä?
 2. täällä siis ei kukaan muu ole piipahtanut. tunnen olevani vailla vertaistukea...
 3. itse itse toki olin juoksupojan virassa tuolla mutta ihan ok pesti. onko joku muukin kunte tai sonni vieraillut moisessa paikassa? jos varsinkin tuolla, niin vaatisin tähän kommenttia. musiikin videoita önn!
 4. Feikki

  karhukaisia kuussa

  äkkiä ne oppii. olen oppivaisuuden juoksupoika!
 5. Feikki

  karhukaisia kuussa

  tästä mieleen tuli, että onko se karhukainen sieltä kuusta tuotu sinulle?
 6. varo! tämä toimenpiteesi voi johtaa siihen että saatat joskus saada!
 7. saanen epäillä ettet juoksupoika silti ole! mutta bodarit hyväksyvästi katsovat meitä, jotka penkeille nousemme raudat niskoissa kilisten räjähtävin liikkein. bodarit ovat raudan hallitun käytön ammattilaisia. itse vaan kilistelen ja kouhkaan. mutta jaska hyvä kunte!
 8. itse juoksupoikana toki menin tankoja kilistelemään. paikalla oli ISOJA janttereita, jotka murahdellen seurasivat touhujani kun koohkasin levytanko selässäni. murahtelun ja kovien rautojen jälkeen isot jantterit katsoivat minua, että "sä olet juoksupoika! " totesin tähän, että niin olen ja jatkoin treeniäni kilinän kanssa. ISOT komeat miehet (eivät kuitenkaan niin komeat kuin minä) jatkoivat harjoitteluaan ja minä kilisemistä rautojeni kanssa. mites muilla? minä bodarien juoksupoika!
 9. nythän on niin, että kuussa niitä on. tosin eivät omasta tahdostaan avaruusmatkailleet. minä karhukaisten juoksupoika! https://www.hs.fi/tiede/art-2000006197624.html
 10. pakkohan sitä on sohaista muurahaispesää, koska tiede ja uskonto kävivät keskustelussa melkomoista piirileikkiä ja toki synergiaakin. runkkaus - tämä joidenkin syntinä pitämä asia on mielenkiintoinen seikka. ihmisen kun tulisi pitää varmaan itsestään huolta. ovatko kuntet (varsinkin musklen sonnit), jotka eivät ikinä saa, tuomittu huonompiin elin iän mahdollisuuteen? jos ei laukea säännöllisesti, eturauhassyövän riski on korkeampi. onko tiede siis täysin korruptoitunutta jumalanpilkkaa vai aineisto valittu siten, että tulos saataisiin näyttämään kauhistuttavalta. taidanpa vetää käteen. https://www.terve.fi/artikkelit/saannollinen-masturbointi-vahentaa-eturauhassyovan-riskia myönnän kyllä, että näinä syntisinä aikoina käsitykset ovat hellentyneet.
 11. Feikki

  Joulu 2019

  minä joulun pukin juoksupoika!
 12. itse en ole noita lyhyempiä vetoja tehnyt ja varmaan tulokseni huono. seitsemän kilometriä olen kiskonut puolessa tunnissa, vastus taisi olla 8. ja olin puhki. tai sitten kuuden ja seitsemän väliin. seitsemän muistan.
 13. no gödelin teoreema? säkö olet niin ulkopuolella (tai pihalla) että hiffaat setin. voi voi poikanen
 14. mitä sun mielestä on moraali? Leiti on mielestäni hyvin moraalinen. Mut ei siinä. perusta lahkosi ja ala kivittämään erimielisiä

×
×
 • Luo uusi...