Jump to content

Otto von Bismarck

Members
 • Viestit

  627
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Tietoja käyttäjästä Otto von Bismarck

 • Taso
  SoftCore

Converted

 • Sijainti
  Hampuri
 1. Näin Triinan viikonloppuna Leon leikkimaassa uuden miehen kanssa. En tunnistanut kuka hän oli, mutta komealta näytti. Samanlainen virne oli miehen naamalla myös silloin.
 2. Törmättiin Tapen kanssa kesällä Tallinnan laivalla tulossa helsinkiin. Tapekin oli menossa autokannelle kahden kaljalavan kanssa. Kuuma kesäviikonloppu tulossa niin saunajuomia oli hakemassa. Oli varmaan menossa salarakkaansa luokse.
 3. Tapsukka ihan nuortuu silmissä. Ei näytä päivääkään alle 70-vuotiaalta tälleen 54-vuotiaana. Linnakuntin elämä se on raskasta. Ja Porschenkin olivat huligaanit rikkoneet. En tiedä mikä kaskovakuutus noilla on ollut, mutta eikös sen yleensä pitäisi samantien astua voimaan sen vakuutuksen. Vähän vittumaista ajella monen sadan tonnin autolla jos ekat puoli vuotta pitää ajaa varovasti ennenkuin vakuutus tulee voimaan. Mikähän Tiinukka taas vedettää.
 4. Se on näköjään 7 miljardia jo mennyt rikki, enpä tiennytkään. Näköjään Japanissa on melkein yhtä paljon porukkaa kuin Venäjällä ja melkein neljä kertaa enemmän kuin Kanadassa vaikkakin Kanadassa on paljon lääniä missä ei oikein asuminen onnistu kovin hyvin. Miten ne kaikki mahtuu tuonne, sairasta.
 5. Strabina, Linda ja Ellu kuumimmat Erityismaininta hyvästä perseestä menee mainoksen perusteella oikean yläreunan hoikalle blondille.
 6. Luulisi että sitä pihviä saisi vaikkei nyt ihan 20kg nostaisi painoa vanhasta kisapainosta. Tietty jokainen tyylillään, alkaa vaan Ellu näyttää aika pontevelta viimeisissä kuvissa. Älytön homma tossa vaan rieettiä ajatellen. Ainahan Ellu on kuuma ollut ja hyvät perseet omannut Itse tykkäsin eniten siitä +10kg kisapaino Ellusta.
 7. Naisilla eri juttu suihkussa käymisen suhteen. Eihän niiden hiki ees haise ja jos haisee niin korkeintaan ruusuille ja tulppaaneille. Plus akkojen ku täytyy rasvata aina koko ruho varpaista hiusrajaan asti eri lubrikanteilla. Ja sitten tukan laittoon tarvitaan kevyen kertasingon kokoisia hiuslakkapurkkeja. Kuka tuollaista arsenaalia lähtee mukanaan raahaamaan.
 8. Selfin poistumiseen voi olla sekin syynä, kun täällä päin selfiä oli pääasiassa 4kg kanistereissa niin se ihmisryhmä joka pääasiassa ostelee marketista jauhot ei missään nimessä osta 4 kiloa kerralla. Niille se vajaan kilon pussi on täysin riittävä. Ja ne ketkä noita useamman kilon pönttöjä ostaa niin ne ostaa ne netistä.
 9. Tilasin itselleni tuosta uudesta valikoimasta orange kermaa ja valkoista cholaatia. Malttamattomana odotan, koska kusti polkee jauhopussit kämpille. Sinistä marjaa harkitsin vakavasti, mutta tilasin alkuperäisen suunnitelman mukaan orangea.
 10. Sähän voisit pistää sähköpostia sinne ja kysyä, jos ne voisi lähettää sulle pari kiloa maistiaisia ennenkuin tilaat.
 11. Minä olen seissyt Eveliinasta useamman kerran metrin päässä sanomatta sanaakaan. Joskus etäisyys on käynyt jopa alle metrissä
 12. Mutta parhaimmat mainostavat tuon kympin otettuaan pois, että nyt ollaan kireässä kunnossa vaikka vauvarasvaa on paksu kerros ympäri roppaa. Ja enempää ei kannata ottaa, koska sitten ollaan jo liian kireässä kunnossa Ja en tarkoita tässäkään ketään tiettyä henkilöä.
 13. Luulisi nyt Uttonilta löytyvän itseltään jotai rytkyjä ettei tarttee KP:n vaatekaapista lainaamaan. Toisaalta sportti tapahtuma niin täytyyhän sitä pukeutua sporttisesti. Ja tuosta illuusiosta niin aika moni vähän rasvaisemmassa kunnossa oleva kuntosaliheppu helposti kuvittelee omaavansa sonnin lihat rasvojen alla. Sanotaan, että kympin ku ottaa pois niin on ripped vaikka oikeasti pitäisi ottaa ainakin parikymmentä kiloa. Ja dieetillä on tarkoitus vetää itseänsä kireäksi, mutta sitten lopetaan ennenkuin on edes vatsat näkyvissä, kun muuten joutuisi kohtaamaan totuuden ettei lihaa olekaan niin vitusti. Enkä siis tarkoita ketään tiettyä henkilö tässä.

×
×
 • Luo uusi...