Jump to content

Hullu inkkari

Chat
 • Viestit

  7 035
 • Liittynyt

 • Days Won

  1

Hullu inkkari last won the day on 7. Heinäkuuta

Hullu inkkari had the most liked content!

Maine sivustolla

26 Excellent

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Hullu inkkari

 • Taso
  Hautaan asti

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3 172 profiilin katselua
 1. minä muistan tuon makupalat-ohjelman hyvin. lähetin sinne kirjeen että tekisivät uunijäätelöä. ja siinä ei kauaa mennyt kun kyseistä jälkiruokaa tehtiin.
 2. itseasiassa kun nyt tarkemmin muistelen, en laittanut viittä grammaa tuota bcaa tai eaa valmistetta itseään vaan laitoin sitä niin että siitä tuli viisi grammaa leusiinia tukemaan anaboliaa
 3. silloin kun käytin pre-workouttia, laitoin siihen sitrulliinimalaattia, beeta-alaniinia ja kreatiinia viitisen grammaa jokaista ja olin ostanut purkit erikseen. maustamisen hoidin sekoittamalla ne johonkin bcaa tai eaa valmisteeseen jota sitäkin laitoin viitisen grammaa.
 4. maistelevat herkkuja mitä ovat saaneet eri puolilta maailmaa: https://www.youtube.com/user/InTheKitchenWithKate/videos
 5. millaista liikuntaa ja millaisella jaksotuksella tuo tapen kalorin kasvatukselle nojaava dieetti sisälsi? siis oliko siinä tarkoitus polttaa rasvaa ja pudottaa painoa LISÄÄMÄLLÄ kaloreita 1600:sta kymppitonniin?
 6. On hiljainen taivaanranta, eikä lintujen laulu soi. Ei moderoinnin tarkoitusta aina ymmärtää voi. Sinut saatoin rannalle ihanan maan. Muskle lautaa jään kyynelin kaipaamaan. Kysyt multa miks oon onneton, vastaan sulle: Lauta poissa on.
 7. syön itse pizzaa aina iltaisin ja hyvin patti kasvanut pizzan kanssa juon kokista
 8. kyllä, kesä on aina rasvanpolton aikaa minulle
 9. olen alkanut syömään monta kertaa viikossa kiinalaista ruokaa, otan alkupalaksi friteeratut jättikatkaravut ja sitten pääruoka on naudanlihaa eri kastikkeissa ja se on kyllä hyvää se. joskus otan jopa lychee hedelmän jäätelöllä jälkkäriksi. nautin kesästä nyt enkä välitä kaloreista!
 10. olen homoilemassa täällä pusikossa kaivopuistossa nyt
 11. paljon painat? minä 126kg, kolmoseen on kyllä vielä matkaa.
 12. eilen meni vihdoin pystäri omalla painolla. käytössä rannetuet ja vyö.
 13. olen turvassa praise the lord!!!

×
×
 • Luo uusi...