Jump to content

Hullu inkkari

Chat
 • Viestit

  7 042
 • Liittynyt

 • Days Won

  1

Hullu inkkari last won the day on 7. Heinäkuuta

Hullu inkkari had the most liked content!

Maine sivustolla

26 Excellent

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Hullu inkkari

 • Taso
  Hautaan asti

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3 204 profiilin katselua
 1. miten syöt nuo konvehdit? annat sulaa suussa ja kupista päälle? vai ihan tavallisesti?
 2. mutta täällä julkisella puolella voi olla mitä vaan. ihmiset kyllä uskovat. esim. minä työskentelen korkeassa virassa puolustusministeriössä ja olen vieraileva luennoitsija useissa ulkomaisissa huippuyliopistoissa.
 3. Minusta ainut humaani vaihtoehto on se, että EU ottaa päävastuun Vihreän soturin kaltaisten politiikantekijöiden kuljetuksista Afrikkaan.
 4. mikä ihme tuossa sorbetissa? muistaakseni patrick bateman söi sitä paljon.
 5. Kävin Hämeenlinnassa Cafe Laurellissa maistelemassa herkkuja.
 6. toisaalta jos klipissä pistettäisiinkin esim. pedofiilia porukalla turpaan (en väitä että pistetään, koska en tunne tapausta ja henkilöitä) tai jotain raiskaajaa, joka sattuukin olemaan kantis ja hakkaajat matuja, se herättäisi minussa vain positiivisia tuntemuksia ja olisin henkisesti matujen mukana hakkaamassa siinä. joten mitkä ovat tämän tallenteen taustat?
 7. ja tapahtumaan johtaneet tekijät oli minkälaiset?
 8. minä muistan tuon makupalat-ohjelman hyvin. lähetin sinne kirjeen että tekisivät uunijäätelöä. ja siinä ei kauaa mennyt kun kyseistä jälkiruokaa tehtiin.
 9. itseasiassa kun nyt tarkemmin muistelen, en laittanut viittä grammaa tuota bcaa tai eaa valmistetta itseään vaan laitoin sitä niin että siitä tuli viisi grammaa leusiinia tukemaan anaboliaa
 10. silloin kun käytin pre-workouttia, laitoin siihen sitrulliinimalaattia, beeta-alaniinia ja kreatiinia viitisen grammaa jokaista ja olin ostanut purkit erikseen. maustamisen hoidin sekoittamalla ne johonkin bcaa tai eaa valmisteeseen jota sitäkin laitoin viitisen grammaa.
 11. maistelevat herkkuja mitä ovat saaneet eri puolilta maailmaa: https://www.youtube.com/user/InTheKitchenWithKate/videos
 12. millaista liikuntaa ja millaisella jaksotuksella tuo tapen kalorin kasvatukselle nojaava dieetti sisälsi? siis oliko siinä tarkoitus polttaa rasvaa ja pudottaa painoa LISÄÄMÄLLÄ kaloreita 1600:sta kymppitonniin?
 13. On hiljainen taivaanranta, eikä lintujen laulu soi. Ei moderoinnin tarkoitusta aina ymmärtää voi. Sinut saatoin rannalle ihanan maan. Muskle lautaa jään kyynelin kaipaamaan. Kysyt multa miks oon onneton, vastaan sulle: Lauta poissa on.
 14. syön itse pizzaa aina iltaisin ja hyvin patti kasvanut pizzan kanssa juon kokista

×
×
 • Luo uusi...