Jump to content

Pohjoisvirta

Members
 • Viestit

  202
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

12 Good
 1. Steissimava vois olla aikasta lähellä, oikiat Helsinkiläiset tietää paremmin, onko nimike kohillaan.
 2. Marion Rung lauloi näin vuoden 1973 Trump trump trump -laulussaan: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%] Trump trump trump [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Trump trump trump trump trump trump[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Nyt soiton kuulen[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Trump trump trump trump trump trump[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Näin onnistuu[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Aurinkoisen aamun voi alkaa[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Nousta päivään harmittomaan[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Ylös, kengät paina ei jalkaa[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Elämä on parhaimmillaan[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Kun kaikille aurinko loistaa[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Se kaikille yhteinen on[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Se kaikilta kylmyyden poistaa[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%] Mieli on niin huoleton[/TD] [/TR] [/TABLE]
 3. Painonnoston 2 käden punnerrus kun lähti pois v. 1972 niin voimanosto sai paljon harrastajia, kun penkkipunnerrus tuli yhdeksi lajiksi. Edelleen on kova juttu tehdä omalla kehonpainolla rinnalle veto ja sitten siisti 2 käden punnerrus. Ei ole ikinä multa onnistunut.. 2 käden punnerrus kaiketi lähti pois -72 kun alettiin joustamaan taaksepäin ja liike tavallaan meni rujoksi, vähän kuin ''penkkipunnerrus seisten''. Maastaveto ja rive + punnerrus on tavallaan ne liikesuoritteet, missä katotaan todellinen raaka, funktionaalinen voimatuotto. P.S. Painonnostajat tosin voittaa kaiketi tehoissa silti nämä ed. mainitut lajisuoritukset. Voima kun kehittyy siihen liikerataan, mitä eniten harjoitetaan. Tavallaan ehkä jännäkin, miten osa penkkaajista ei tykkää levytangolla tehtävästä 2 käden punnerruksesta. Vahvamiehet tarvitsee ns. läpeensä vahvuutta enempi.
 4. Toi on hyvä kysymys, '' Teollisuusmaiden asukkaat syövät keskimäärin 15 grammaa ravintokuitua päivässä, kun viimeiset metsästäjä-keräilijäväestöt pistelevät niitä poskeensa kymmenen kertaa enemmän. '' lainaus: http://www.hs.fi/tiede/a1453085450145 P.S. Metsästäjä-keräilijä ei viljaa käyttänyt, joten ehk isompi määrä kuidusta oli veteen liukenevaa kuitua.. aika paljon arvauksia kuitenkin vain
 5. Vahva olet ja ajokoira -kireys, 4-vuodessa teet viel ihmeitä ku jaksat treenata!
 6. '' Sossiima uskoo Jumalaan, uskoo, että Hän on kaikkialla oleva, mutta hänellä on omat käsityksensä Jumalasta. Jumala ei ole mikään luonnosta ja maailmasta erotettu, vaan hän on kaikessa: puissa, maassa, vedessä, jokaisessa näkyvässä kappaleessa — Jumala on maailma. Ja jokaisessa ihmisessä asuu Jumala. Jumala on se hyvä, mikä ihmisessä on. Hän on rakkaus. Mutta kukaan ei voi Häntä nähdä, kukaan ei ole Häntä milloinkaan nähnyt. Kolminaisuutta Sossiima ei tunnusta. Jeesusta Kristusta ei hän pidä jumalana, vaan uskoo, että hän oli ruumiissa syntynyt niin kuin tavallinen ihminen, mutta hengessä ilmestynyt (osoitti henkisen suuruutensa). Saman voi tehdä jokainen, joka oikein vaeltaa ja evankeliumin käskyjen mukaan elää. Kaikki sakramentit Sossiima tykkänään kieltää. Hän ei näe niissä hyötyä, ei merkitystä. Ainoastaan rukouksen hän tunnustaa, mutta kirkkoa ei tarvita rukousta varten; kaikkialla saattaa rukoilla, sillä pitää rukoilla sielussa sisäisesti, niin kuin Jeesus opetti tekemään. Sossiima ei usko löytyvän paratiisia autuaitten asuntona, eikä helvetin piinapaikkaa kadotetuita varten, vaan ne ovat ihmisessä itsessään. Viimeiseen tuomioon ja kuolleitten ylösnousemiseen ei hän myöskään usko vaan hänellä on omat mielipiteensä kuolemanjälkeisestä elämästä. Kuoltua ihmisen ruumis muuttuu mullaksi, mutta sielu liitelee jonkun aikaa ilmassa ja siirtyy sen jälkeen uuteen ihmisruumiiseen. Ihminen saa töistään palkan maan päällä, nimittäin sisäisen tyydytyksen silloin kun hän on tehnyt oikein. Ihmisen tulee etsiä totuutta ja löydettyään sen, elää evankeliumien mukaan ja on silloin sielussaan tunteva paratiisin. Pahoista töistään saa ihminen maalliselta oikeudelta rangaistuksen, mutta jos hän sen välttää, niin kuollessaan hänen sielunsa, joka on iankaikkinen, muuttaa asumaan toiseen ruumiiseen, joka varmasti saa kärsiä siitä, mitä se sielu ennen on pahaa tehnyt. Vaikka Sossiima ei usko kirkon paratiisiin, uskoo hän, että on tuleva aika, jolloin taivaan valtakunta on maan päällä toteutuva rauhassa ja rakkaudessa. Sossiima sanoo, että kreikkalaiskatolilainen oppi on kokonaan turmeltunut, kun suuret kirkolliskokoukset ovat väärentäneet Jumalan lain. Hän on hyvin työteliäs ja tunnollinen ja sanoo: työ on elämän perustus, ainoastaan työ antaa meille oikeuden nauttia elämän hyvyyksistä; mitä työlläni olen ansainnut, se ainoastaan on omaani. '' Lainaus: http://www.teosofia.net/artikkelit/sossiima.htm P.S. Soossiman uskossa itea, n. 100-vuoden takaisena muistiona.
 7. Pohjoisvirta

  Vilja allergiako?

  '' Aivan näinä päivinä täsmälleen 150 vuotta sitten, elokuussa 1866, tilanne alkoi selvitä kaikessa karmeudessaan. Alla oli jo yksi huono satovuosi. Kevät 1866 oli huolestuttavan pitkä: Järvistä jäät lähtivät vasta kesäkuussa. Alkukesä oli sateinen, ja peruna mädäntyi peltoon. '' Lainaus tosta Donan linkistä.. Mielenkiintoista tulee olemaan seuraava vuosi 2017, alkaako maapallo vihdoin jäähtyä? Viel suuri sota saattaa ilmaantu toki myös, samaa syssyyn. Kansanvaellus on jo käynnissä Eurooppaa kohti. Maailmassa jengii aika rajusti liikaa, maapallo ei kestä.
 8. Pohjoisvirta

  Vilja allergiako?

  Ehkä näin, notta silti: lukematon määrä korkeakulttuureja on tuhoutunut, jossain määrin kehittyneempiä mitä vuonna 2016 me immeiset(avaruudessa elävät olennot) ollaan. Samaan tuhoon kenties kiidämme?
 9. Pohjoisvirta

  Vilja allergiako?

  tiede.fi: '' Suomalaisissa Euroopan eniten metsästäjä-keräilijää Viljelijät ja metsästäjä-keräilijät elivät pohjoisessa rinnan tuhannen vuoden ajan. Eteläisestä Euroopasta pohjoiseen muuttaneet viljelijät elivät satojen vuosien ajan erillään paikallisista metsästäjä-keräilijöistä, kunnes väestö sulautui viimein yhteen, osoitti ruotsalais-tanskalainen tutkijaryhmä. Asian paljasti 5000 vuotta vanha dna, joka eristettiin neljästä hyvin säilyneestä ruotsalaisluurangosta. Yksi niistä oli ollut maanviljelijä, muut kuuluivat metsästäjä-keräilijöihin. Laaja geenivertailu osoitti, että kivikauden metsästäjä-keräilijöiden geeneistä löytyvät samat dna-merkit kuin Pohjois-Euroopan nykyväestöstä. Eniten yhtäläistä muinaisilla metsästäjä-keräijöillä oli nykysuomalaisten kanssa. Kivikautisen viljelijän geenit taas muistuttivat nykyisten Etelä-Euroopan, erityisesti Välimeren asukkaiden perimää. Tulostensa perusteella Uppsalan yliopiston Pontus Skoglund kollegoineen esittää, että maanviljelyn toi pohjoiseen etelästä tulleet siirtolaiset. He harjoittivat ensin viljelyä erillään metsästäjä-keräilijöistä, kunnes yhteisöt yhdistyivät. "Kiintoisaa ja yllättävää on se, että kivikauden viljelijöillä ja metsästäjä-keräilijöillä oli täysin erilainen perimä ja että he elivät rinnakkain yli tuhat vuotta, ennen kuin sulautuivat yhteen", analysointiin osallistunut Mattias Jakobsson sanoo. Tutkimuksen julkaisi Science. '' Linkki: http://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/suomalaisissa_euroopan_eniten_metsastaja_kerailijaa P.S. Neandertalin ihmisen geenistöä on viel mukana, Eurooppalaisilla/Pohjoismaalaisilla, siniset silmät&punaiset/punertavat hiukset on Neandertal:in ihmisen peruja. Neandertalin ihminen oli kaiketi aikasta paljon lihaa hyödyntävä sekaruokailija, joka oli erikoistunut elämään pohjoisen kylmässä ilmanalassa. edit: onkohan tässä yksi syy, miksi kaikille ei viljapohjainen / kasvisruokavalio sovi, jo geneettisesti?
 10. Edelleen siel, linkin perässä vaan ... https://www.suomenuutiset.fi/muistatko-viela-rautatieasemalla-paahan-potkittu-upseeri-kuoli-syyllisille-ehdollista-tony-halme-kiehui-raivosta/
 11. Conan Barbaari Predator Terminator Terminator 2 Total Recall P.S. Aloitusviestiä miltei vastaa, Conan Barbaari on kyl kova sana! Terminator 1 & 2 leffat ehkä miltei jaetulla 3 sijalla..
 12. Keihäänheittäjistä Thomas Röhler on poikkeuksellisen kimmoisa/jäntevä sälli. Heitti kahdesti, yli 90 m heiton, Turun Paavo Nurmi Gamesissa tänä vuonna. '' Hartioissa on heittäjille tyypilliseen tapaan leveyttä, mutta muuten kroppa ei ole jytky. Pikemminkin se muistuttaa ottelijan tai jopa juoksijan kehoa kuin keihäskarjun. Maailmantilaston ykkösmies Thomas Röhler on päälle 190 senttiä pitkä, mutta painaa vain 85 kiloa. Ruumiinrakenne on hyvin erilainen kuin suomalaistähdillä Antti Ruuskasella ja Tero Pitkämäellä. - Rautaa nostan hyvin harvoin. Keihäänheitossa on kyse 800 grammaa painavan välineen ja biomekaanisen liikesarjan hallinnasta. Voima ei ole oleellista, Röhler kertoo. Suomen keihäspiireissä on totuttu siihen, että raudan pitää totella äijää... - Joo, tiedän. Olen kokenut, että tämä on minulle paras tapa toimia, eikä raudan kanssa tarvitse pelata, Röhler kuittaa. '' Lainaus: http://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/2016062821808576_yl.shtml Julius Yegon kohdalla kimmoisuus/jäntevyys on valttia myös, ennen kaikkea tekniikan sisäistäminen. Suoraa siirtovaikutusta on tavallaan vaikea saada levytanko liikkeestä -> keihääseen. Vrt. Pitkämäki parhaimmillaan penkistä 170 kiloa, Yego 95 kiloa, uskomaton lahjakkuus + teknillisesti hyvä suoritus tulee Yegolta ollessaan parhaimmillaan. "Heitto lähtee jaloista" Mikä sitten tekee Yegosta niin lahjakkaan keihäänheittäjän? Piirosen mukaan kenialaisen ylävartalon liikkuvuus poikkeuksellinen. - Juliuksen ylävartalon elastisuus on huikea. Se on poikkeuksellinen ominaisuus ja erottaa hänet muista, Piiroinen toteaa MTV Sportille. Piironen korostaa, että hyvä heitto lähtee jaloista. Yegolla on siinä aivan erityinen vahvuus. - Ristiaskelhyppy ja hyökkäys siitä vetovaiheeseen. Se on hänen vahvuutensa. Kuten myös lajitaidon kehittäminen, liikkuminen ja jalkojen käyttö, Piironen listasi Yegon muita vahvuuksia. " Lainaus: http://www.msn.com/fi-fi/urheilu/urheiluhakemisto/valmentaja-paljastaa-yegon-yll%c3%a4tt%c3%a4v%c3%a4n-penkkituloksen/ar-BBm8r2k?li=AAa20Qg

×
×
 • Luo uusi...