Jump to content

Munkka

Members
 • Viestit

  1 045
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

1 seuraaja

Converted

 • Sijainti
  Uusimaa
 1. Hetki sitten katselin jostain linkistä kaks eka erää, mutta kolmas jostain syystä puuttui siitä striimistä. Samaa mieltä analyysistä, Kuivasen takedown defense on sysipaska. UFC:ssa nämä kovat pystyottelijat pysyy pystyssä, eikä niitä pyöritellä milloin käsistä ja milloin yhdestä jalasta lattiaan. Onko euroopan kehien ja UFC:n välillä sitten vaan niin iso tasoero että täällä dominoiva kaveri on näkymätöntä pre-card massaa siellä?
 2. Voitti, hajaääni tuomiolla. Maikkarin mukaan Clarke vei ottelua aluksi mutta kaasutankki petti ja Kuivanen vei lopun. Clarke vei pisteissä keskimmäisen erän, Kuivanen kaksi muuta. Clarken selitys oli ottelun aikana tullut polvivamma. En katsonut mutta jos joku katsoi, rapoa tänne kiitos.
 3. Kyllähän se Elopin moka oli että Symbianin lento katkesi niin nopeasti kuin se katkesi. Olishan sitä voitu halvoissa puhelimissa tekohengittää vielä ja myydä täyttä häkää. Nyt kassa on tyhjenemässä niin niilläkin rahoilla olis ollu käyttöä. Sinänsä tuo Burning Platform muistio ei ollut suurin syy Symbianin kuolemaan koska kyseinen muistio oli Nokian sisäinen (ainakin minun käsitykseni mukaan). Elop taisi julkisesti todeta useammassa haastattelussa että Symbian on kuoleva paska ja sen myynti loppuu.
 4. Kyllä ne on. Mutta heti kun liittyvät Ouluun, niin niistää tulee hovikelpoisia.
 5. Linkin takaa löytyy erinomainen analyysi Nokiasta, toivottavasti ennuste tulevaisuuden suhteen ei osu kuitenkaan kohdalleen. Kannattaa lukea (jos Lontoo onnistuu) erityisesti mitä kirjoittaja sanoo Elopin Burning Platform-muistiosta joka on suomessa julkisuudessa tyrmätty täysin, toimittajien edes ymmärtämättä mitä termi Burning Platform IT-alalla edes tarkoittaa, Palava Öljynporauslautta - voi herrajumala sentään. http://bit.ly/KEHMzY
 6. Pukinkonttiin tätä. Soppii hyvin läskeille.
 7. Symbianin lyttääminen oli virhe, sen varmaan myöntää kaikki (ehkä jopa Elop itse). Meegoon satsaaminen ei ollut mielestäni tuossa vaiheessa enää järkevää koska ekosysteemin luominen sen ympärille olisi ollut kallista ja onnistuminen epätodennäköistä. Tänä päivänä puhelimen valmistaminen ei ole bisnes kuten aikaisemmin vaan kyse on ekosysteemistä jossa ulkopuoliset sovellusten tekijät ovat merkittävässä roolissa. Pelit, vasepookit ja yms tuotteet puhelimen ohessa ovat ratkaisevassa asemassa jos arvioidaan puhelimen mahdollista menestymistä.
 8. Eiköhän tuo Nokian nykyinen kurjuus ole seurausta kädettömyydestä jo ennen Elopin aikakautta. Suurimmat arkkitehdit sille ovat lähinnä Ollila ja Kallasvuo. Erityisesti Kallasvuo joka ei oman johtajuutensa aikana saanut tehtyä mitään ongelmille jotka oli jo silloin nähtävissä. Symbianissa roikuttiin kiinni liian pitkään ja Android/iOS kilpailuun suhteauduttiin ylimielisesti. Ei se Elopin vika ole.
 9. Firedemon J.Stallion Blaster Anatomian Kuningas Lentävä Testosonni
 10. Mene ihmessä sinne vahoon kertomaan niille kuinka typeriä ja naiiveja ne kaikki on. Saat aika varmasti jonkunlaisen konsultointikeikan sinne jotta voit laittaa koko laitoksen kerralla kuntoon.
 11. Eiköhän tuo ole ihan oikea ratkaisu. Vankeustuomio ei ole kosto vaan rangaistus ja osana rangaistusta tuomittua tulee kuntouttaa siviiliin palaamista varten. Siitä näkökulmasta ratkaisu lienee ok.
 12. Tuommoset metsurit on yhteiskunnan pohjasakkaa. Kännissä ajamisesta ei voi laskea leikkiä.
 13. Muista käyttää samoja hymiöitä sitten kun postaat tänne tarinan siitä että metsuri ajoi kännissä lapsen kuoliaaksi.
 14. Tässähän voisi jopa tulkita Majurin kyllästyneen vemppamiehiin. Peräsuoleen työnnettävä kuumemittari parantaa kummallisesti kaikki nilkka ja selkävaivat.
 15. Kumpaa siis ostit, kaurapuuroa vai suihinoton elovenatytöltä?

×
×
 • Luo uusi...