Jump to content

Lasse

Members
 • Viestit

  47
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fiat Punto vm. 2000. Tunnen itseni sonniksi tuon beastin ratissa.
 2. http://www.rentoutus-stressinhallinta.i ... ssiin.html
 3. Jos yrität menestyä, epäonnistut. Lakkaa yrittämästä niin onnistut. Vapaudu mielesi vallasta ja ala elää. Sinun tulee siirtyä suorittamisen tilasta olemisen tilaan, huomaat tekeväsi paljon enemmän!
 4. Mustikat ja karpalot haen parempiin suihin kunhan aika koittaa.
 5. Itsehän kuuntelen musaa vain c-kaseteilta. Saatan myös nauhoittaa musiikkia 8-bit nintedo -peleistä pitämällä kasettimankkaa telkkarin kajareissa kiinni.
 6. Lasse

  Humen giljotiini

  Sinä vaikutat jotenkin ihanan vapaalta. Taidan vähän rakastaa sinua. Jatka valitsemallasi tiellä, tulen perässäsi ja ehkä joku päivä saan koskettaa viittasi tupsuja.
 7. Lasse

  Kalaöljy

  Joku kirjoitti tuolla Heikkilän blogin kommenteissa näin: "Etyyliesteröity EPA on lipofiilinen aine, joten sille on luontaista imeytyä tai liueta jossain määrin rasvankaltaiseen materiaaliin kuten muovimukiin. Luulen että pullossa oleva kalaöljy on triglyseridinä, joka on vähemmän rasvahakuista, eikä pysty liuottamaan muovia yhtä nopeasti. " Itse en asiasta mitään tiedä mutta en nyt varauksetta pidä tuota haitallisenakaan. Heikkilällä ei taida tuo lähdekritiikki olla kovin korkealla kun mummojen kotikokeeetkin saavat jo palstatilaa. Heikkilää ja hänen työtään toki muuten kovastikin arvostan, välillä vaan menee jostain laidasta överiksi.
 8. Rasvat: Eläinrasvat, voi, kookosöljy, oliiviöljy, kalanmaksaöljy Hiilarit: Juurekset, kasvikset, marjat Protsu: Liha, kala, kananmuna, jauhot Tämmöistä hinttiuokavaliota, jolla ei ainakaan kasva. Olo on kuitenkin niin hyvä, että se menee kasvun edelle.
 9. [youtube:4k88opqh]8IJzYAda1wA&feature=related[/youtube:4k88opqh]
 10. Joudun työssäni olemaan ahtaissa tiloissa ihmisten seassa. Käsien pesu auttaa tiettyyn pisteeseen. Pöpöjä on läsnä joka paikassa ja suurin osa perusflunssista tulee ihan ihmisen normaalin kannan mikrobeista. Taudin saamiseen tarvitaan vain hetkellisestikin heikentynyt immuniteetti. Pukeudun kyllä lämpimästi. Koskaan en palele. Mistä ajattelet tämän johtuvan.
 11. Millaisia suosittelet? Ihan apteekin lacto7 tai joku vastaava?
 12. 183,5/78 Nyt sairastelun myötä 5 kg tippunut paino. Nyt alkaa ajojahti kohti 85kg:tä.
 13. Tuli mitta täyteen tämän jatkuvan sairastelun kanssa. Hyvä reeniputki katkeaa joka kevät ja syksy n. kuukauden sairastelukierteeseen. Pistäkää sonnit vinkkejä immuniteetin vahvistamiseen ruokavalion ja lisäravinteiden avulla. D-vitamiinista en halua kuulla tässä ketjussa, siitä kuulee jo muutenkin tarpeeksi. Nyt tarvitaan special niksejä. Kaikki muutkin poppakonstit otetaan avosylin vastaan.

×
×
 • Luo uusi...