Jump to content

Zeison

Members
 • Viestit

  559
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Tuolloin oli vielä testauksen alainen vuodesta toiseen ja dietillä kutistui normaalisti. Noissa kuvissa 105-106kg bulkilla. 2011 kuitenkin vielä ihan perus "kynäniska". Tosin super tyylikäs ja onhan Peter huippu lahjakas kaveri. Onko Nytcase siis sitä mieltä, että Peterillä oli jo CBB aikoina tietyt myrkyt päällä? Hulkilla myös?
 2. Iso bulkkisikahan tuo Wiltsu oli jo v. 2008 kun vielä natuna veivasi. Vieressä kuitenkin kehonrakentaja. Lisää fotoja : http://archive.bodylehti.fi/archive.php?cid=1357
 3. Ei saatana. Thaikkuihin muutan kun neljäkymppiä tulee täyteen. Bodarien paratiisi. Unohtamatta puoli-ilmasia kana&riisi settejä. Veikkaan kyllä, että aika moni mimmi lähtee kävelemään, kun paljastuu että sustaa hakataan pakaraan. Thaikuissa voisi naista vaihtaa päivittäin.
 4. Mikää ajaa kundit kuurille? Nopeampi kehitys. Se vitutus kun kehitystä ei juuri tapahdu, vaikka tekisit mitä. Veikkaan, että myös tämä CBB touhu kun on räjähtäny käsiin, niin monet junnut kisaavat jo parikymppisenä ja tuhoavat ennemmin tai myöhemmin oman hormoonitoimintansa rajuilla kisadieteillä -> dropit päälle. Onhan se nyt vittu huolestuttavaa kun parikymppistä kisaajaa ei kiinnostaa nuori posliini pinppa. En kyllä ymmärrä miksi muutaman vuoden treenanneet laittaa höyryt päälle, kun potentiaalia olisi vielä kehittyä paljonkin. Mutta onko se niin paha juttu, jos oma potentiaali naturaalina on otettu irti 10-15vuotta järjestelmällistä treeniä ja panostusta takana, vanhuus alkaa iskeä (=omat tasot alenemaan päin), libidon lasku, mielialat jne.. ? Suomessa kyllä tunnutaan hyväksyttävän joka viikonloppuiset dokailut (tuhoaa aivosolut, tuhoaa hormoonitasot, tuhoaa maksan jne..) ja pilven polttelu ok. Auta armias, jos laitat susta piikin persuksiin. Olet sairas sika! Tästä aiheesta on kyllä moni kilpailija ja "viihde käyttäjäkin" sanonut, eli dropittelun voi hoitaa fiksusti todella pienillä sivareilla, toki sivarit on yksilökohtaisia. Kuinka pahaa jälkeä pienen testo lisän käyttö tekee? Jos käy vielä säännöllisesti verikokeissa. Mulla yksi frendi vetelee nappeja(jotain huumeita), pilveä polttelee, dokaa säänöllisesti. Entinen työkaveri täysijuoppo, ties kuinka monta haimatulehdusta jo alla, juo päivittäin ja polttaa röökiä sekä pilveä. Yksi syö särkylääkkeitä kun karkkeja päivittäin. Yksi polttaa kaksi askia röökiä päivässä, röhii keuhkojansa pihalle jatkuvasti. Mikä näistä pahinta? Hormoooonien käyttäjää ainakin syyllistetään eniten, kaikki muu on jossain määrin "hyväksyttävää" normaali ihmisten silmissä.
 5. http://mvlehti.net/2015/09/15/mustat-pojat-hakkaamassa-ja-potkimassa-suomalaisia/ https://www.facebook.com/amirkhanimakwan/videos/vb.1380481938833287/1675712372643574/?type=2&theater Luikut paskat joukolla asialla. Katsotaan saako kytät selvitettyä henkilöllisyydet. Tuommoinen kun lisääntyy, niin päästään lähemmäs Ruotsin meininkiä. Ehkä täällä pk-seudulla aletaan kohta kasaamaan omia jengejä paikallisista. Ottaisin mielelläni muutaman erän, jos ei joutuisi kyttien kanssa tekemisiin jälkeenpäin.
 6. Kallis sokeribuumi Suomessa. Supermassalta tulee kohta Super Carb, eli sama tuote kuin tämä PPS:n. Mielenkiintoista nähdä mihin hinnat asettuu. Kyllähän näistä varmasti etua saadaan kun käytetään isoja mällejä vs. malto. Mutta PPS:n malto rokkaa 50gemmillä erittäin mukavasti, herkkä vatsa kestää litkun hyvin. Ainakaan tällä annostuksella en huomaa mitään eroa Vitargoon/Kar-bolyniin jne. Treenitehot pysyy kovina, volyymi junpissa riittää virtaa ja ukko kiristyy. :Bisley: Ja aina parempi mitä enemmän saa syödä sapuskaa.
 7. Kallis sokeribuumi Suomessa. Supermassalta tulee kohta Super Carb, eli sama tuote kuin tämä PPS:n. Mielenkiintoista nähdä mihin hinnat asettuu. Kyllähän näistä varmasti etua saadaan kun käytetään isoja mällejä vs. malto. Mutta PPS:n malto rokkaa 50gemmillä erittäin mukavasti, herkkä vatsa kestää litkun hyvin. Ainakaan tällä annostuksella en huomaa mitään eroa Vitargoon/Kar-bolyniin jne. Treenitehot pysyy kovina, volyymi junpissa riittää virtaa ja ukko kiristyy. :Bisley: Ja aina parempi mitä enemmän saa syödä sapuskaa.
 8. Zeison

  EIBin blogi

  Minkälaisia määriä meni/menee testoa (ena/susta?)? Eikös tuollaiset testo only setit ole kaikista "terveellisin" vaihtoehto loppupeleissä? Mun käsittääkseni napeista tulee pahimmat sivarit kuitenkin aikojen saatossa ja mihin sitä lopettaa? Pakko kokeilla kaikki ja määrät suurenee. Toisaalta, jos leikkiin ryhtyy niin ei mitään 12viikon settejä vaan non stoppina. Nyt puhun testo only. Määrät sitten sen mukaan. Eikös aika moni ota +500mg X ajan ja sitten laskee siihen basic tasolle 250mg. Taisi pakkiksen Mikekin tuommoista pistellä "korvaushoitona", tosin tuota lyötäisiin viikottain. Kyllähän nämä aina pyörii mielessä. Paras ajoitus olisi kun kaikki olisi otettu irti natuna ja omat tasot laskussa. Pitää kyllä mainita, että tuo Deca olisi varmasti paikallaan myös. Huomasitko itse Decan "voitelevan" niveliä? Sivareista eniten pelottaa akne, kun vähän siihen voi olla taipuvaisuutta ja sitten vittumaisimpana eturauhasen liikakasvu.
 9. Tosiasia, usko pois. Noin hän on kertonut pakkiksella ja videoilla. Maksimaalinen palautuminen. Kaikki ei naisasioista halua puhua, mutta onhan noita hulluja fitness mimmejä jotka elää 24/7 tätä bb säkrifais laiffia, semmoinen Hulkkimukselle. Tai vitustako sitä tietää, jos salailee vaan. Tosin olisihan joku jo raportoinut, jos Hulkilla kisu kainalossa kalliossa. Hulk on julkkis täällä. Noi treenileirit on vähän erikoisia. Niistä voisi tehdä oman ketjun. Kehonrakentajana niissä voi olla jotain ideaakin, mutta natuna. Maksat viikon siitä, että pääset hienoon paikkaan treenaamaan kaksi kertaa päivässä. Lopun aikaa lepäilet hotellihuoneessa posetellen, puristellen lihoja ja lueskellen foorumeita. Noilla treenivuosilla sitä kehitystä ei juuri enää tule. Kyllä mä ainakin lähtisin katsomaan kaupunkia ja ottaisin muutamat terassilla menettämättä gainssejä. Donahan teki hurjan tempun, pari viikkoa etelässä ilman salia ja bodilaiffia. Antaako bodyjumalat anteeksi ikinä?
 10. Joo onhan tää ihan järjetöntä touhua pidemmän päälle. Pakkikselta kun katsoo super lahjakasta kaveria nimeltä Olli Kemppainen ja lukee, että haluista ei ole tietoakaan ja miettii kuinka nuori kaveri kyseessä. Kun noi omat tasot tarpeeksi usein ajaa alas, niin voiko siinä käydä sitten niin, että ne ei välttämättä enää palaudu normaali tasolle? Wilenius CBB aikana teki jonkun videon missä kertoi, että omat tasot jäi diettailusta todella alas, eikä ikinä palannut normi tasolle. Kokeili kaikki konstit (lailliset) ja ravasi lekurilla, mikään ei auttanut. Eli tämä oli varmaan osasyynä sitten BB:hen siirtymiseen. Mutta tarina ei kerro oliko omat tasot jo "alhaiset" ennen diettejä. Hiukan epäilen, kun tekihän se lihaa tasaisesti vuosien saatossa. Onhan se vähän surullista jos Hulkillakin tasot kellarissa. Katsotaan Star Trekkejä foliot ikkunoissa. Komea & avoin kundi, kova badi. Luulisi fitness mimmin löytyvän helposti. Sen sijaan M. Karin kanssa tehdään kahdestaan silmin pistävän usein näitä etelänmatkoja. Body munkille tämä suotakoon. :Bisley: Treenileirit.
 11. Zeison

  Palautusjuoma

  PT-Vatanen vetelee aminot ennen treeniä ja vettä treenin aikana. Hiilarit (70g) palkkarissa. Nähtävästi Vatanen menee sustan ja anabolisten voimin vielä. Pakkiksella joku kyseli..:
 12. Heh, ei saatana! Iltalehti, Verkkouutiset, MTV estää lukijoiden kommentoinnit jatkossa mm. näistä aiheista: Asiattomien kommenttien kitkemisessä kuitenkin aktivoidutaan entistä paremmin moderointia tehostamalla. Osassa aiheista kommentointia ei edelleenkään lähtökohtaisesti avata. Sellaisia ovat jutut, jotka käsittelevät muun muassa: - raakoja väkivaltarikoksia - seksuaalirikoksia - rikoksia, joissa tekijä tai uhri on lapsi - uskontoa - maahanmuuttoa - seksuaalivähemmistöjä - muita sellaisia arkaluontoisia aiheita, joista on oletettavissa asiatonta kommentointia. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015090120282224_uu.shtml http://mvlehti.net/2015/09/01/verkkouutiset-mukaan-sensuuriin/ http://mvlehti.net/2015/09/01/mtv-uutiset-estaa-jatkossa-lukijoiden-kommentit-pakolaisaiheissa/
 13. Vanha, mutta jokainen Musklen kundi katsoo tämän! Ei lisättävää. https://www.youtube.com/watch?v=ZsnQOKGbTO0
 14. Forssan kaupunginvaltuuston enemmistö haluaa korjata Forssan kielteisen kannan turvapaikanhakijoiden hätämajoitukseen Asia valmistellaan uudelleen. Kaupunginhallitus joko muuttaa kantaansa ensi maanantain kokouksessa tai asia siirtyy valtuustolle. http://mvlehti.net/2015/08/31/forssan-kaupunginvaltuuston-enemmisto-haluaa-korjata-forssan-kielteisen-kannan-turvapaikanhakijoiden-hatamajoitukseen/ :palikka:
 15. Nooralla idea. Tyhmä narttu. Toivottavasti rikastaja käy kylässä. Noora Karma repäisi FB päivityksessään "Tyhjennetään Seinäjoki paikallisista, täytetään koko kaupunki pakolaisilla & lähetetään nämä kyseiset Seinäjokelaiset järjenjättiläiset takaisin koulunpenkille ja pikku retkelle Tallinnaa kauemmas." http://mvlehti.net/2015/08/30/noora-karma-repaisi-fb-paivityksessaan/

×
×
 • Luo uusi...