Jump to content

ArvoKyyrölä

Chat
 • Viestit

  134
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. ArvoKyyrölä

  Postaa lounaasi

  pullo viinaa, lihapiirakoita kolme, eromangan kahvilasta haettu, litraa piimää ja snickers patukoita seitsemän kappaletta.
 2. pienellä vauhdilla tulee oma paino. Siististi yrittämällä ei edes liikahda.
 3. Herätelläänpä vanhaa ketjua henkiin. Onko kukaan lukenut mitään hyviä kirjoja? Minä lukenut vain Tex Willeriä ja vanhoja Alibeja sekä Jalluja mökillä. Ne hyviä.
 4. Leijonana lähti. Ei jäänyt vanhenemaan ja rupsahtamaan. Antaa toisten kasvattaa lapset ja hoitaa muut tylsät hommat. Itsemurhavoimailu, melkein yhtä siistiä kuin itsemurhabodaus.
 5. Tampaxin hommat aika surullisella tasolla. No hyvä että löytänyt Kossen jonka kanssa voivat yhdessä touhuilla juttujaan. Mitä sitten ovatkaan. Jotain kuviaanhan Tampax jossain seinällä jo levitteli.
 6. no perkele, niinhän se on, on jumalan tahto että sebu työntää siitintä toisen miehen sisään. jos jumala siis on kaikkivaltias, ehkä ei sitten kuitenkaan ole. vaikeita asioita.
 7. Sinulla kun on uskon asiat hallussa, niin mitä Sebulle käy, joutuuko helvettiin, vai onko jumala armollinen ja ottaa Sebun taivaaseen, enkelikuoroon? Eikö se riitä että tunnustaa uskon, vaikka sitten miesten peräreikiä vapaalla sorkkisikin. vai voiko tuota enää millään sovittaa? ja onko sillä väliä, onko Top vai bottom? Muutkin voi osallistua arvausleikkiin, kumpi sebu on.
 8. Koska ei ole olemassa vain kahta sukupuolta on jako nais ja mies urheilijoihin on täysin keinotekoinen. toisaalta ei voida kaikille mahdollisille sukupuolen ilmentymille myöskään luoda omia sarjoja, näkisin, että sukupuoli jaosta urheilussa tulee luopua. Kaikki samaan sarjaan vaan ja paras voittakoon. Vai väittääkö joku että sukupuoliin liittyy jotain fyysisiä eroavaisuuksia? eikö kyse ole vain henkilökohtaisesta kokemuksesta tässä.Mitä mieltä apinatiimissä ollaan? Kysytkö Poden mielipidettä kun näät sitä seuraavan kerran.
 9. Ei kai kukaan itseään kunnioittava suomalainen tollasia paskahommia tee. Se on joku johtaja hommia tai sitten yhteiskunnan elättinä. Onhan se nähty täälläkin.
 10. Vanha mies ja vitullinen uho päällä ihan koko ajan. Mistä moinen johtuu?
 11. Se on totta. Tape on lääketieteellinen sensaatio niin monella tapaa.
 12. Siis jeesuksen ylösnousemus dokumentoitu hyvin? Jesse historiallisena henkilönä joo, ja teloitus, mutta ei taida historioitsijat kovin yleisesti pidä uskottavana tarinaa ylösnousemuksesta. No tämä sivujuonne toki tässä tärkeääkin tärkeämmässä abortti keskustelussa. Itse olen erittäin voimakkaasti abortin kannattaja. Tunnen ison joukon ihmisiä, myös täältä forumilta, joille suosittelisin jälkiaborttia. Jälkiabortti tarkoittaa epäkelvoksi todettujen ihmisten, siis jo syntyneiden hävittämistä. Tämä johtaisi todennäköisesti myös perinteisten aborttien vähenemiseen pitkällä aikavälillä. Mikä tässä abortti-keskustelussa usein unohtuu, että keskustellaan aina siitä mitä laki sanoo ja mitä virallinen sairaanhoitojärjestelmä saa tarjota. Kun abortti oikeuksia rajoitetaan, syntyy aina puoskarien ja epämääräisten toimijoiden markkinat. Näkisin itse, että parempi tarjota abortteja julkisessa terveydenhuollossa, kun että joissain hämärissä kellareissa tehdään vastaavia epämääräisin ainein ja välinein. Abortit eivät lopu siihen että ne kielletään. Kannattaa myös tutustua, ainakin Freakonomics kirjassa esitettyyn aineistoon rikollisuuden ja aborttioikeuden välisestä suhteesta.
 13. Olkapääsyöpä, ja ennen kaikkea symmetrinen olkapääsyöpä on vakavampi paikka. Kerran oli ja melkein kuolin. Sitten heräsin.
 14. Persuilla ei ole kunnon tyyppejä yhtään. Kaikki jollain tasolla vajakkeja paitsi mestari itse. ei tällä menolla tule hommista mitään. Tätäkin sorvaa joku afrikan poika hanuriin ja esittää niin maahanmuutto kriitikkoa että. Kyllä tulee pekka siitointa ja veikko vennamoa ikävä.
 15. Kainuun rajalla 2/19. Laitan iltalomilla prikaatin nönnönnööt sissilukkoihin pitkin puistoja joista saa PU sitten niitä irrotella.

×
×
 • Luo uusi...