Jump to content

hepokatti

Members
 • Viestit

  233
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän hepokatti kaikki viestit

 1. Eikai se Nykänen niin paljon juonnu aktiiviuralla ku väitetään. Julkkis ei vaan voi mennä minnekkään ilman, että lehdet kirjoittelee kahta viikkoa siitä. Räikkösellä sama, muutaman kerran vuoteen baarissa niin kansa luulee, että juo joka vkl.
 2. Nuorena menee ihmisiä. Diabetes ja viina on vaarallinen yhdistelmä.
 3. Tape hyppää Matin saappaisiin
 4. kk sitten kova suoritus. "60 kg-220 kg yhteen putkeen 20 kg:n lätkien korotuksilla ja takas."
 5. Mihin kuoli? Onnettomuus vai joku muu? Ilmeisesti oli 37-vuotias kuollessaan. R.I.P
 6. Sinä myyt PT-palveluita, kai nyt edes vähän saa antaa palautetta? Aloittelijalle jos opettaa noi liikkeet alusta alkaen päin vittua niin kenellä on vastuu
 7. Suurimmat virheet kehonrakennuksessa: 1. Syöminen päin persettä 2. Treenaaminen velttoa/treeni ei mene lihaksille Lepo tulee sitten kolmantena. Salilla ois hyvä opetella ne tekniikat heti alusta lähtien kuntoon.
 8. Ja mikä se tämäkin kk sitten julkaistu on? Tuosta jää liikkeen loppusupistus kokonaan pois (kenties se kaikkein tärkein asia hauista treenatessa).
 9. Koskella puhtaammat liikeradat ja toistot. Podella on muutama hyvä suoritus. HYVÄ SUORITUS VAJAITA LIIKERATOJA TAI LIIKE MENEE "HARAKOILLE" (Olkoon mitä videoita tahansa, mutta kyllä tuosta tulee treenimetodit ilmi)
 10. Kyllä mahassa (sisäelinten ympärillä) oleva läski on vaarallista läskiä, siinä ei auta vaikka sais vedettyä 10 leukaa ja 130 penkistä.
 11. Kyllä punttisali on hyvä olla osa laihdutusprosessia. Jos laihduttaa pelkällä ruokavaliolla ja lenkkeilyllä +20kg niin jää yleensä löysää sinne tänne, vaikka oiskin laiha. Punttis kiinteyttää.
 12. 5 min 30s kohdasta eteenpäin
 13. Älä viitti nipottaa Ok. Wink wink: Jos joskus meinaat saada sen ensimmäisen maksavan asiakkaan niin panosta siihen asiakaspalveluun. Jos oisit hoitanut hommat toisella tavalla esim. täällä netissä kaikkien näiden vuosien varrella niin sulla ois ollu paljon valmennettavia.
 14. Tuntuu, että otat heti nokkiisi kaikesta mikä vähänkin kyseenalaistaa vinkkejäsi. "Älä nyt oo hölmö" yms. PT:llä olisi hyvä olla asiakaspalveluhenkisyyttä ja rauhallisuutta. Oletko kauankin treenannut tällä hybridillä niin, että siellä taulussa on ne oikeet maximit? Vaikka nyt 6kk?
 15. Olet käsittääkseni aika lyhyt? Lyhyessä varressa pitäs oikeesti näkyä pattia noilla reenivuosilla. Toki nyt paskat geenit ja lääkkeet sinulla, mutta vedä se dieetti ja näytä epäilijöille mitä siellä rasvan alla on Aloituspostin hybridiohjelma vaikuttaa siltä, että sillä rikkoo paikat noilla ykkösten määrillä. Ykkönen on kuitenkin ykkönen. Ykkösten lisäksi siinä näyttää olevan 3-5 toiston sarjoja, ne on raskaita ykkösten päälle. Nyt puhutaan siitä, että siellä on oikeesti se rauta jolla saat pää punasena kaikkes antaneena sen ykkösen, tai vitosen.
 16. Ok. Eli samassa tai huonommassa Jos haluat tuosta kehittyä vielä noiden reenivuosien jälkeen niin jotain pitäs tehdä nyt eri tavalla, sieltä tulee kohta iän tuoma jarrutus myös vastaan.
 17. Pode. Missä kunnossa arvelet rehellisesti sanottuna olevasi 5-vuoden päästä? Oletetaan, että elät tätä sinun 24/7 bodilaiffia. Sitten sinulla on jo noin 20 treenivuotta takana.
 18. Ensiesitys 29.1.2019 https://www.youtube.com/watch?v=bIvhVhYCG5c&feature=youtu.be
 19. https://youtu.be/bIvhVhYCG5c
 20. Pode on paskoilla geeneillä varustettu natu, niinku sadat tuhannet muutkin. Geeneihin nähden ihan ok kunnossa. Jos ei reenais niin ois luultavasti läskikasa. Vuosikausia käytössä olleet suht vahvat lääkkeet myös varmaan hidastaa kehitystä. Roina ei ole kuitenkaan Podelle, eikä kellekkään muulle hyvä idea.
 21. Ei täällä ihmiset ole sukupuuttoon kuolemassa Joidenkin uskonlahkojen hihhuleiden ajatusmalleja noi abortinkieltämiset.Nyt on vuosi 2019.
 22. Jos näitä raiskaajia ja ahdistelijoita ei vankilatuomion jälkeen pystytä karkottamaan niin otetaan Floridasta mallia. Varoituskyltit, ulkonaliikkumiskiellot ja pannat jalkaan. https://areena.yle.fi/1-4382215
 23. Totta helvetissä abortti tulee olla sallittu. Maailmassa on jo ihan liikaa ihmisiä. Se vatsassa oleva on vasta sikiö. Se ei vielä edes hengitä itse.

×
×
 • Luo uusi...