Jump to content

hepokatti

Members
 • Viestit

  233
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Eikai se Nykänen niin paljon juonnu aktiiviuralla ku väitetään. Julkkis ei vaan voi mennä minnekkään ilman, että lehdet kirjoittelee kahta viikkoa siitä. Räikkösellä sama, muutaman kerran vuoteen baarissa niin kansa luulee, että juo joka vkl.
 2. Nuorena menee ihmisiä. Diabetes ja viina on vaarallinen yhdistelmä.
 3. Tape hyppää Matin saappaisiin
 4. kk sitten kova suoritus. "60 kg-220 kg yhteen putkeen 20 kg:n lätkien korotuksilla ja takas."
 5. Mihin kuoli? Onnettomuus vai joku muu? Ilmeisesti oli 37-vuotias kuollessaan. R.I.P
 6. Sinä myyt PT-palveluita, kai nyt edes vähän saa antaa palautetta? Aloittelijalle jos opettaa noi liikkeet alusta alkaen päin vittua niin kenellä on vastuu
 7. Suurimmat virheet kehonrakennuksessa: 1. Syöminen päin persettä 2. Treenaaminen velttoa/treeni ei mene lihaksille Lepo tulee sitten kolmantena. Salilla ois hyvä opetella ne tekniikat heti alusta lähtien kuntoon.
 8. Ja mikä se tämäkin kk sitten julkaistu on? Tuosta jää liikkeen loppusupistus kokonaan pois (kenties se kaikkein tärkein asia hauista treenatessa).
 9. Koskella puhtaammat liikeradat ja toistot. Podella on muutama hyvä suoritus. HYVÄ SUORITUS VAJAITA LIIKERATOJA TAI LIIKE MENEE "HARAKOILLE" (Olkoon mitä videoita tahansa, mutta kyllä tuosta tulee treenimetodit ilmi)
 10. Kyllä mahassa (sisäelinten ympärillä) oleva läski on vaarallista läskiä, siinä ei auta vaikka sais vedettyä 10 leukaa ja 130 penkistä.
 11. Kyllä punttisali on hyvä olla osa laihdutusprosessia. Jos laihduttaa pelkällä ruokavaliolla ja lenkkeilyllä +20kg niin jää yleensä löysää sinne tänne, vaikka oiskin laiha. Punttis kiinteyttää.
 12. 5 min 30s kohdasta eteenpäin
 13. Älä viitti nipottaa Ok. Wink wink: Jos joskus meinaat saada sen ensimmäisen maksavan asiakkaan niin panosta siihen asiakaspalveluun. Jos oisit hoitanut hommat toisella tavalla esim. täällä netissä kaikkien näiden vuosien varrella niin sulla ois ollu paljon valmennettavia.
 14. Tuntuu, että otat heti nokkiisi kaikesta mikä vähänkin kyseenalaistaa vinkkejäsi. "Älä nyt oo hölmö" yms. PT:llä olisi hyvä olla asiakaspalveluhenkisyyttä ja rauhallisuutta. Oletko kauankin treenannut tällä hybridillä niin, että siellä taulussa on ne oikeet maximit? Vaikka nyt 6kk?

×
×
 • Luo uusi...