Jump to content

TTL

Members
 • Viestit

  9
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Juu maksamalla saa vipit. Pode on kyllä se verran kova tekijä et Mike on ne varmaan antanut lahjaksi.
 2. Pode on siirtynyt pakkikselle antamaan neuvojaan, ei siinä ehdi blogia päivittelemään
 3. [ATTACH=CONFIG]8297[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]8298[/ATTACH] En tiedä mistä pode on saanut päähänsä että savolainen treenasi muutaman suoran sarjan per lihasryhmä. Tossa kuvat savolaisen kirjasta, näkyy myös selitykset mitä niihin sarjoihin kuului.
 4. Savolaisen treeniin kuului pirusti erikoistekniikoita, ensin sarja omillaan loppuun minkä jälkeen pari pudotusta ja loppuun pakkotoistoja sekä välillä negatiivisiä toistoja ainakin kirjansa mukaan. Seuraava sarjan teki pienemmillä painoilla ilman suurempia kikkailuja. Sä pode vaihdat näköjään treeniohjelmaa lähes viikoittan, ei ole ihme ettei yhtään kehitystä tule. Ja luulisi noilla treenivuosilla jo ymmärtävän että pro bodarin ohjelma ei välttis toimi natulla. Kumma kun sä omien puheiden mukaan kovasti luet ja opiskelet alaa muttet mistään mitään ymmärrä. Ja neuvoja ei pysty millään ottamaan vastaan.
 5. TTL

  R.I.P Niko Vesterinen

  Poijankossi sä tunnut ihan fiksulta kaverilta mut välillä tulee kyllä sellasia aivopieruja, Niko kisasi monta vuotta testatuissa kisoissa eikä varmaankaan ole roinaan koskenut kun tuo sairauskin oli. Eihän hänen voimatulokset mitään niin älyttömiä olleet ettei olisi ilman roinaa saanut, mave hiukan 300kilon päälle mut muut osa-alueet niin kovia et pärjäs hyvin kisoissa. Lahjakas kaveri. Hyvin surullista että noin nuorena lähti.
 6. TTL

  Natuilun raja?

  https://yle.fi/urheilu/3-7121922 tosta linkistä pääsee Timo Seppälän haastatteluun missä kertoo että korvaushoidosta voi saada erivapauden jos on esim. Kiveksissä vikaa. Parempaa lähdettä en nyt löytänyt, mielestäni suek.fi sivustolla on ollut enemmänkin juttua.
 7. Niin onko tuo kuva ennen vai jälkeen poden valmennuksen?
 8. No voi nyt perkele, kunto oli huonompi kuin monella treenaamattomalla kaverilla, tollasella sm "voitolla" ei ole mitään arvoa.
 9. Juurikin näin. Youtuben mukaan olet nostanut penkiltä 100kg kolme vuotta sitten ja nyt treeniblogin mukaan teit penkkiä 70-77.5kg toistojen ollessa 4-6 eli et taida edes sataa kiloa penkistä saada tällä hetkellä. En ymmärrä minkä värisillä laseilla omaa "kehitystä' katsot kun yhtään mitään ei ole vuosiin tapahtunut. Nyt olet ilmeisesti painon saanut n.80 kiloon rasvaprosentin silti ollessa varmaan lähempänä 20 kun 10 eli olet minusta samassa kunnossa kuin lähes ketä vaan kuka ei ole edes salilla koskaan käynyt.

×
×
 • Luo uusi...