Jump to content

KAINALOTUULETUS

Chat
  • Viestit

    722
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

KAINALOTUULETUS last won the day on 5. Heinäkuuta

KAINALOTUULETUS had the most liked content!

Maine sivustolla

16 Good

Tietoja käyttäjästä KAINALOTUULETUS

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 15 vuotiaat painonnosto tytötkin treenaa kovempaa kuin musklen bodarit.
  2. Vieläkö joku on bodannut helteillä?
  3. #DidYouKnow: #Coffee contains #melatonin - Up to 10µg/g in coffee beans and 4-5µg per 50ml of coffee For your standard ☕ (~200ml) this could translate to 20 µg 💤🛌😴 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1600-079X.2011.00964.x
  4. Osallistu ihmeessä. Miten on dieetti mennyt?
  5. Onko näissä kisoissa doping testit käytössä?
  6. Mihin niitä jarruja tarvitsee. Viimestään lepikossa pysähtyy.
  7. Hirvet sun muu riista ei ainakaan syö eikä rotukarja/luomukarja.
  8. Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti. Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi. Jerome Ruzzinin tutkimusten suurin yllätys oli se, että pääosin dioksiinit, PCB ja muut myrkylliset yhdisteet joita kassilohessa tavattiin oli suurelta osin peräisin rehupelleteistä ! Lisäksi lohenrehussa käytetty proteiinijauhe lisää rehun toksisuutta. Sveitsiläinen laboratorio joka on erikoistunut elintarvike väärennöksiin, paljasti tutkimuksissaan jo aikaisemmin että kassilohen rehussa käytetty proteiinijauhe sisälsi huomattavia määriä Ethoxyquin nimistä kemikaalia. Sitä käytetään mm. rasvan stabilointiin. Aineen kehitti Yhdysvaltalainen surullisen kuuluisa yritysjätti Monsanto jo 1950-luvulla käytettäväksi hedelmä- ja vihannestuotannossa. Sveitsiläis laboratorion tutkimuksissa ilmeni, että Ethoxyquin kemikaalin määrät kalanrehussa ylittivät 10 - 20 kertaisesti Euroopan Unionin asettaman raja-arvon, joka on 50 mcg per kilo. Ethoxyquin on ollut kalarehuteollisuudessa tarkoin varjeltu asia, jota on pyritty pimittämään. Ainetta ei ole esimerkiksi mainittu rehupellettien tuoteselosteissa lainkaan, eri maiden ja EU:n valvoville viranomaisille rehuteollisuus ei ole myöskään informoinut kemikaalin käytöstä lainkaan kalanrehussa. Euroopan Unioni on asettanut kemikaalille tiukat raja-arvot ja sen käyttö on säänneltyä. On esitetty arvioita kemikaalin yhteydestä syöpään, mikä lienee suurin syy kemikaalin sääntelyyn ja tiukkoihin raja-arvoihin. Esim. Norjalainen tutkija, professori Victoria Bohne on Ethoxyquin kemikaali tutkimuksissaan saanut hälyttäviä tuloksia: Viitteitä on saatu kemikaalin karsinogeenisistä vaikutuksista ja että aine altistaa aivoverenvuodolle. Ethoxyquin on havaittu vaikuttavan myös maksan ja munuiaisten toimintaan ja aiheuttavan allergisia reaktioita, depressiota ja ihosairauksia. Tohtori Jerome Ruzzin, joka työskentelee Bergenin Yiopiston biologisella osastolla totesi tutkimustensa päätteeksi, että suositukset kasvatetun Norjan lohen syönnistä tulisi muuttaa. Hänen mukaansa etenkin lasten ja raskaana olevien naisten tulisi syödä kasvatettua lohta niin vähän kuin mahdollista, sen sisältämien ympäristömyrkkymäärien vuoksi verrattuna muihin elintarvikkeisiin. Lisäksi Ruzzinin suorittamissa rottakokeissa todettiin, että kun rottien ruokavalioon lisättiin Norjalaista kassilohta, ne altistuivat diabetekselle.... https://www.healthy-holistic-living.com/farmed-salmon-one-toxic-foods-wo... Ethoxyquin — myrkyllisyys, sivuvaikutukset, sairaudet ja ympäristövaikutukset:http://www.chemicals.news/2017-12-05-ethoxyquin-toxicity-side-effects-di...
  9. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7268408f-325c-4ea7-aa59-976746092de6 Jännä nähdä mitä tulee paljastumaan, varmasti kuitenkin jäävuoren huippu. Onneksi elämme median luomassa korruptio vapaassa lintukodossa.
  10. Sitten olisi ollut ranteen viiltely TIME ja se olisi ollut foorumin syytä.

×
×
  • Luo uusi...