Jump to content

Ironrebel

Members
 • Viestit

  197
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Älä ny enver viitsi. Ei sua ota kukaan enää tosissaan täällä.
 2. Ironrebel

  Liha tappaa

  Sokeri eli tulehdus tekee sun LDL huonon asian tai paskat geenit, jos semmoiset omaa. Siihen ei sitten auta edes lääkkeet siinä vaihees.
 3. Ironrebel

  Liha tappaa

  Käytä googlea. Ja LDL ei ole mitään tekemistä minkään kanssa. Sen olen ennenki sanonut. Mitatkaa mielummin verensokeria, kuin kolesterolia.
 4. Ironrebel

  Liha tappaa

  En puhunu LDL vaan sokerista ja rasvasta. Sokeri aiheuttaa suuremman tulehduksen kehossa kuin tyydyttynyt rasva. Ja tulehdus vaikuttaa kaikkeen kehon toimintaan, mm. siihen syöpään.
 5. Ironrebel

  Liha tappaa

  No tässä tuskin tarkoitan hyvää rasvaa. Mutta siis ennemmin välttelisin sokeria kuin tyydyttynyttä rasvaa.
 6. Ironrebel

  Liha tappaa

  Ennemmin välttelisin puhdasta sokeria kuin rasvaa. Sokeri on paha yksistään ja vielä pahempi rasvan kanssa. Pelkkä rasva ei ole niinkään paha.
 7. Ironrebel

  Liha tappaa

  Ei se sinulle jankuttamalla perille mene kun matala LDL tuhonnut aivosolusi
 8. Ironrebel

  Liha tappaa

  Ei se ole sen enempää puppua, kuin sinunkaan linkit.
 9. Ironrebel

  Liha tappaa

  Se on eriasia syötkö sä itselles paskat kolet vai onko ne sulla jo syömättä.
 10. Ironrebel

  Liha tappaa

  Suvun geenit. Ne mitkä kukin on saanut vanhemmiltaan ne saanut isovanhemmiltaan jne.. "The hypothesis that high LDL cholesterol is the main cause of heart disease is invalid, explain the researchers, "because people with low levels become just as atherosclerotic as people with high levels and their risk of suffering from CVD is the same or higher."
 11. Ironrebel

  Liha tappaa

  On mulla näyttöä. Ne geenit.
 12. Ironrebel

  Liha tappaa

  Kuten enverikin on myöntäny aiemmin, että LDL ei tapa. Ei voi sanoa, että sulla on esim. 60% riski kuolla. Kun se riski voi kyseisellä henkilöllä olla esim. 0% tai 5% tai 10%. Edelleen ne GEENIT määrää.
 13. Ironrebel

  Liha tappaa

  LDL tarvii siis paskat geenit ja/tai sokerin(tulehduksen) tartuakseen seinämiin. Muulloin se toimii hyödyksi ainoastaan kuten HDL. Onhan se itsestään selvyys, että vaikka minäkin syön 90% terveemmin kuin muut kansalaiset ja silti LDL korkeampi kuin monella muulla. Että se tulee itsestään(geeneistä) ja se ei tapa, jos ei ole sukuakaan tappanut. Yksinkertaista, mistä ei saa muuta väännettyä edes väksin.

×
×
 • Luo uusi...