Jump to content

Mika85

Members
 • Viestit

  65
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Mika85

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Piti ihan tätä varten käydä kokeileen. Mietin että kai sitä penkkivoimilla ton verran pukkaa ja niinhän sitä pukkas. Eka kerta pystäriä vuosiin tämä. Itellä painoa ~77Kg ja tässä tangossa 80Kg.
 2. Parinsadan ykköskyykkykunnolla ite olen joskus kokeillu toistoenkkaa satkulla ja 25 tais tulla. Oli semmosta paskaa etten viitsi enää tehdä uudestaan.
 3. Mika85

  Poden asiantuntijuus

  Olen kanssasi vahvasti eri mieltä.
 4. Mika85

  Poden asiantuntijuus

  Mulla just penkki, kyykky, mave 3x/viikko ohjelmassa juuri nyt. Vituiksi siis menee.
 5. 105 menossa tuosta: En tiedä toimiiko tuo 12:30 alkava 120 & 120+ samasta linkistä ja jos ei niin se löytyy tuolta: https://www.youtube.com/channel/UCyWB5Ck0A0DkWuedPtqPNHw
 6. Onko kukaan katsellu? Voimanostoliiton youtubekanavalta löytyy aina menossa oleva lähetys selostuksien kera ja myös vanhat tallenteena. Huomenna, tai tänään oikeastaan, isoimmat pojat ja isoimmat raudat liikenteessä kun 105, 120 ja 120+ sarjat käynnistyy aamulla. Kannattaa katsoa. Omat näytöt myös käyty perjantaina antamassa ja ne riittivät sijaan 6 sarjassa -74 tuloksella 552,5Kg.
 7. Mika85

  Timo Shop

  Laita Pode nimmarilla varustettu ennakkomyyntierä tyrkylle niin kyllä niitä aika varmaan menis muutamia.
 8. On kyllä vahva kutina että ainoot tavat tehdä lisää vedon tulokseen on veto ja sen eri variaatiot.
 9. Mika85

  Voimailuvideot

  Vaivaiset 490Kg Klassisen varustuksella [video=youtube;H2mUX54c-98]
 10. Mika85

  Kreatiini

  Ei faktoja mutta Hulmin jutut ainakin yleensä perustuu siihen mitä tutkimuksissa havaittu kokonaisnäyttö kertoo, eikä niinkään jonkun yksittäisen hepun näkemykseen tai yksittäisen tutkimuksen tulokseen, vaikka tuohon nyt sellaista lainailinkin.
 11. En hiffaa mitä varten tätä tekisin? Jos lähtöä varten niin korokkeelta tekisin kyllä mutta en jättäis vajaaks sen korokkeen vertaa, eikö koko korokkeen idea poistu siinä? Muuten tietenkin heikon paikan stopit jees mutta tässä vaikka se heikko kohta olisikin tuo muutama sentti maasta niin sitähän ei treenata tässä kun seisotaan korokkeella ja lasketaan kuitenkin ikään kuin maan tasolle tuo paino jossa stopataan. Tietenki eri asia pysäyttää ilmaan kun maahan. Eli siis minkä vedon kohdan heikkouden parantamiseen tätä kannattaa käyttää?
 12. Mika85

  Voimailuvideot

  Tosta omia viimesiä ennen SM-kisoja, painoa itellä about 75 näissä.
 13. Mika85

  Kreatiini

  No niin ne isot pojat kuulemma sanoo
 14. Mika85

  Kreatiini

  Tossa Hulmin kirjoitus aiheesta: https://lihastohtori.wordpress.com/2012/07/15/ravintolisat-lihaskasvussai/ Lainailen muutamia pätkiä: "Kreatiinilisän nauttiminen on hyödyllistä monenlaisissa urheilusuorituksissa (lue esim. tämä katsaus). Kreatiini, tai tarkemmin ottaen fosfokreatiini, on tärkeä lihasten nopeissa suorituksissa käyttämä energianlähde. Kreatiinin nauttiminen ravintolisänä kasvattaakin lihasmassaa pääosin tehostuneen harjoittelun kautta. Tässä tarkoituksessa perinteinen ja halpa monohydraatti kelpaa hyvin" "Itselläni on kunnia tuntea kreatiinin isä professori Roger Harris" "Pyysin Rogerin myös luennoimaan viime syksynä Jyväskylään. Hän kertoi täällä ollessaan mm., että muut kreatiinin vaihtoehdot kuin kreatiinimonohydraatti ovat turhia ja jotkut jopa haitallisia."
 15. Joo maxvoiman kanssa nopeusvoiman treenaus on tutkitustikkin toimivaa hommaa. Eikö silti tuossakin westside tyylissä kuitenkin pysytä yleensä siellä aika perinteisen perusvoimatreenauksen toistoalueiden sisällä? Vaikkakin osa treeneistä pukataan pienemmällä painolla nopeeta. Ja voihan niissä apuliikkeissä treenata pitempää sarjaa eihän siitä missään puhuta. Pääliikkeen ja sen variaatioiden treenaamisessa silti pysytään kai siellä perus voimatreenin toistoalueilla westsidessäkin. Vähän on mutuilua kyllä sen osalta etten oikeen tohon Westsideen ole tarpeeksi tutustunu.

×
×
 • Luo uusi...