Jump to content

Antti

Members
 • Viestit

  33
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Kysyjä tainnut siirtyä pakkikselle kysymään ja vieläpä parhaaseen mahdolliseen ketjuun, good for you. Täällä aikamoista Mike-vittuilua ja Pode-sekoilua, hyväkin hukkuu paskaan.
 2. MA:Penkkipunnerrus: 4x3 (2 toistoa varaa = n. 85%) Pystypunnerus: seisten tangolla 3 kovaa sarjaa (42.5) Leuka: 3 x max miinus 1-2 toistoaVipunostot: 3 kohtalaista sarjaa (6) 3 kevyttä sarjaa (4)Ojentajat: taljassa 4 kovaa sarjaa (30)Hauikset: käsipainoilla 4 kovaa sarjaa (15)KE:Kyykky: 3 lämmittelysarjaa, 2 kohtalaista sarjaa (65,75), 3 kovaa sarjaa (90)Etureidet istuen: 3 kovaa sarjaa (40)Takareidet istuen: 3 kovaa sarjaa (40)Pohkeet seisten: 3 kovaa sarjaa (60)Pohkeet istuen: 3 kovaa sarjaa (25) TO: Leuka 4x max miinus 1-2 toistoa. Penkkipunnerrus 4x6 (2 toistoa varaa = n. 75%) Kapea penkki (etusormet sileän reunalla) 2x10 1-2 toistoa varaa. LA:Maastaveto: 3 lämmittelysarjaa, 2 kohtalaista sarjaa (100,125), 2 kovaa sarjaa (145)Ylätalja: 4 kovaa sarjaa (62)Alatalja: 3 kovaa sarjaa (60)Lat pulldown-kone: 3 kovaa sarjaa (60) Kun alkaa tuntuu paremmalta ja tuntuu että enemmistäkin toistomääristä jäis 2 toistoa varaa, niin sitten vaan lisäilee pikkuhiljaa johonkin työsarjaan toistoja. Toisto sinne, toinen tänne, muista että seuraavakin viikko tule ja sitä seuraava ja sitä seuraava, älä tee liiaan tiukkaan tai ajat itsesi nurkkaan ja tasanteelle. Penkissä voit lisätä painoa kun saat kaikkiin sarjoihin toiston lisää ja palaat sitten takaisin alkup. toistomääriin. Penkissä voit myös kokeilla tehdä stopilla rinnan päällä, hyvä tehokeino ja ei tarvitse lisätä painoja/toistoja niin pian. Stopin voi tehdä vaikka vaan viimeiseen toistoon. Kun jätät sarjoihin toiston pari varaa teet paremmalla tekniikalla ja jätät progressiolle tilaa, seuraaville viikoille, eli mahdollisuudet kehittyä paremmat. E: leukoihin lisäpainot mukaan mahdollisimman aikaisin, pitää homman mielenkiintosempana ja jeesaa kehityksessä.
 3. Antti

  Aamuaerobinen

  Jotain taikaa tossa on. Tuli lomalla eka viikko käytyä meressä uimassa ennen aamupalaa, niin tulipa hyvä fiilis päivälle ja painokin putosi pikkusen, huomas että oikeeseen suuntaan menis helpommin tolleen.
 4. Pappa näin sitä ajattelin itsekin vielä muutama vuosi takaperin, että oikeesti mitä pellejä ja velliperseitä tollaset, missä oma tahto? Sitten alko vähän omassa elämässä tulemaan vastoinkäymisiä ja alkomaholi maistumaan. Noiden lääkkeiden päälle en oikeesti ymmärrä, mut varmaan jos lääkäriin menis valittamaan, että hermo menee kun tämä päihderiippuvuus, niin kirjottaisivat noita pameja ja ties mitä. Helpotus varmaan hetkeksi, mutta sitten olis kakku valmis. Oikeestaan missä kohtaa itellä meni yli oli se, kun alko krapulaan maistumaan se korjausjuoma. Siitähän sitte lähtee kaikki ihan viihteelle ja vituiks. Yhdestä ryyppyillasta joka sinällään ok tuleekin kaksi. Ja kolme. Ja sit kadutaan, mut rapuloissahan sitä on ja enimmäkseen odottaa et olis mieluummin kännissä taas. Paskamaisia ovat nuo huumausaineet, alkoholi varsinkin. Yritän nyt chillailla hommat kuntoon. Aika isossa osassa näissä "sosiaaliset verkostot", et jos on kiireinen työn, sukulaisten, ystävien ja kaikenlaisten tervehenkisten menojen kanssa, niin vaikea sitä on alkaa tippumaan mihinkään päihderiippuvuuteen. Mut sit jos hommat hiljenee ja on liikaa aikaa ja alkaa kyseenalaistamaan, et mikä tässä elämässä tarkoitus, niin alkaa tulemaan vaaramomenttia.
 5. Leuoissa yleensä yläosa on se vaikea, ei pohjalta nousu. Ainakin kun lisäpainot nousee niin se loppurutistus on missä hyydytään. Vois olla parempi vetää alhaalta ylös, laskea puoliväliin, ja takas ylös = 1,5 toistoa.
 6. Antti

  Penkkipunnerrus

  Hyviä neuvoja Wenningillä.
 7. Kohta näihin ravintosuosituksiin alkaa vaikuttamaan ilmastohönöily ja lihansaantisuosituksia pienennetään. Mitäs sitten leseillä piirretään?
 8. Haters always gonna hate, mutta tähän mennessä Trump ollut paras sotien jälkeinen USA:n presidentti. Ei uusia sotia aloitettu, ihan selkeesti vois vaikka antaakin Nobelin rauhanpalkinnon, toisin kuin eräälle joka sitä ei todellakaan ansainnut, mutta sai koska ihonväri. Trump on bisnesmies ja se on kuitenkin kadunmies jolla on omatunto, siinä erottaa Obama/Killary kaksikkoon, jotka kuitenkin oli valmiita ihan kannatusluku perustein sotimaan ja tappamaan. Sääli että toi Trump viha on iskostettu ihmisiin, varmasti aivan älyttömän vaikea myöntää monelle se fakta, että maailma on parempi paikka koska Trump.
 9. Ei ole, relevanttia on hyvät naapurisuhteet, bisnes ja hyvinvointi molemmin puolin rajaa. Venäjällä on hieman paska hallinto joo mutta se ei meidän kiukuttelulla muutu, tehdään kauppaa ja kehitytään sillä saralla tienataan kaikki rahaa niin nousevat sieltä pikkuhiljaa myös demokratian tikapuita pikkuhiljaa. Nää pakottamiset ja valloitussotapaniikkihäiriöt ei auta kumpaakaan. Realismia täällä on bisnes. Turistit ja kauppa. Mitään venäläisiä tankkeja ei ole tulossa kauppatorille, koska siinä ei ole mitään järkeä edes venäläisille.
 10. Krim on ollut osa Venäjää, ei Venäjä mitään Puolaa tai Suomea ala valloittamaan haloo. Herää nyt. Ei Venäjä tänne Suomeen hyökkää, voin lyödä ihan kaikki rahat mitä sulla köyhällä on, niin ei tapahdu vaikkapa seuraavaan 15 vuoteen. Ihan sama mikä Suomen puolustuksen tila on. Tää oli suurvaltapolitiikkaa, pakko Venäjän oli jotain tehdä USAn tuhotessa Lähi-Idän hallintoja enempi mieleisekseen, että sai sen pysähtymään. Otti strategisen palan vanhaa maataan takaisin. Jenkit alotti tän homman ja niitä ei mikään "kansainvälinen oikeus" tuomitse koska se on EU/USA konstruktio, jos se olis todellinen jonkin sortin rehellisyyteen perustuva instituutio niin jenkit ei vois vangita ja kiduttaa syyttömiä ihmisiä paskoin perustein Guantanamossa. Haloo! Edelleenkään en sano että Venäjä on mikään onnen ihmemaa, mutta on ihan helvetin tyhmää rettelöidä naapurimaan kanssa jonka lähin kaupunki on tossa vieressä Suomen asukasluku kokonaisuudessaan, mieletön mahdollisuus, mutta jenkkiaivopesty tietysti haluaa vaan rettelöidä koska on freedom fighter ja Rambo. Ni et ole Rambo. Ihan oikeesti todellakaan. Enemmän niinku joku valittava akka.
 11. Me ollaan oltu Ruotsin alla paljon pidempään. USA:ta ei voida arvostella, venäjää voi, venäjää ei ole pakko opiskella, ruotsia on. Mun mielestä Venäjä pelot on syötettyä juttua ja joka ne ostaa ja niihin uhkiin satsaa ei kyllä mitään niistä satsauksista hyödy. Enempi meitä ruåtsalainen vie kuin venäläinen. Mutta joo toki länsimainen systeemi meidän systeemi ja mieluummin pakkoruotsi kuin pakkovenäjä, mut ei se pakkovenäjä ole realismia mitenkään, ihan vaan syötetty pelko. Hysteria sen suhteen ei mitään hedelmää kanna.
 12. Sanon vaan että jenkit tekee ihan samaa ja paljon pahempaa. Ja kuten sanottu Krim oli osa Neuvosto-Venäjää, se lahjoitettiin hyvän tahdon eleenä Ukrainalle neuvostoaikana kun ei näistä nykyisistä tapahtumien kuluista ollut aavistustakaan. Kyseessä enempi sellainen asia että Ahvenanmaa liitettäisiin Suomeen. Varmaan taistelisit sitä vastaan ja vaatisit kauppapakotteita meille suomalaisille jos Ruotsi hilluisi ihan hulluna pommittaen kaikkea suomimielistä hallintoa ympärillä ja Suomen hallitus päättäs sitten tehdä sellaisen liikkeen että Ahvenanmaa meille täyteen hallintaan ja vähän meidän ohjusveneitä laituriin, että strateginen puolustus asema paranis täällä? Asioiden laittaminen perspektiiviin on vaikeaa kun vastakkain asettelu on vahvaa ja media täysin yksisilmäinen. Ei me voida laittaa kauppapakotteita jenkeille koska napalmi, atomipommi, dirty war, Guantanamo tai väärennetyt todisteet mennä Irakiin, petetyt lupaukset mennä Libyaan jne jne. Me kirjoitetaan täällä historiaa vapaana USA:n varjossa, niinku neuvostoliiton aikaan kirjoitettiin vapaana Neuvostoliiton varjossa. Mutta ei mulla muuta biiffiä tässä kuin että ollaan rehellisiä ja yritetään Suomen etua ajaa.
 13. Täytyy muistaa että Neuvostoliiton aikana Krimi lahjoitettiin Ukrainalle, et ei se nyt ihan vieraasseen valtaan meno ollu ja toisekseen tossa taustalla arabikevät ja USA:n Lähi-Idän tour of terror ja Venäjä halus kuitata jotain strategista asemaa itselleen eikä katsoa vaan sivusta kun jenkit posauttelee menemäään öljyn ja kaiken muun sekaantumisen himossaan. Krim Venäjälle on jotain aivan täysin muuta kuinLibya jenkeille, mut niin vaan ne tapatti johtajan ja nyt valuu maa islamismiin takasin. Ja Krimillä ei uhreja tullu. Mut länsi ja jenkit ja Hollywood kirjoittaa historian jos haluaa olla yksisilmäinen ja Venäjällä varmaan kirjotetaan historia just sillä toisella silmällä. Mut realisti pitää olla ja reasonable kun katotaan näitä kuka teki mitäkin. Jos venäläiset olis pyörittäny Guantanamoa, niin kuinka paljon kauppapakotteita ja jeesustelua olis aiheesta? Ihan oikeesti rehellisesti uhraa yks minuutti ja mieti kaikkia otsikoita. Eipä meidän lehdistössä kauheesti asiaa olla pyöritelty? Ymmärrätkö miksi? Ei meidän Venäjää tarvitse pelätä saamme sanoa ihan mitä vaan, jenkkien kritisointi valtion tasolla on tabu. Ei muuten onnistu. Tätä ei ihmiset oikein ymmärrä vaikka se on fakta.
 14. Ei tosiaan mitään puolia olla valitsemassa itään tai länteen, vaan ihan OMALLA puolella ollaan. Jos nyt ihan järjellä ajatellaan niin tottakai Venäjän etu meidän suurimpana rajanaapurina on myös meidän etu. Mun mielestä silloin on antanu harhauttaa itsensä kebabkioskille jonkin sortin propagandan tuloksena jos aidosti uskoo että suurimman naapurin ahdinko olis jotenkin hienoa ja tavoiteltavaa. Valitettavasti se kamppailu Venäjälä ylös on ollut aika hidasta, mutta kuten tossa ylläkin todettu niin paremmin siellä on asiat kuin varmaan ikinä. Jos loppuis nää kauppapakottamiset, niin varmaan menis paremminkin. Mulla on yks venäläinen asiakas (siis ostaa tavaraa ja vie Venäjälle), niin kyllä se Putinista tykkää, on Venäjästä maana ylpeä vaikka tietty välillä kiroilee asian tiloja siellä. Meillä on tossa vieressä Pietari jossa melkeen yhtä paljon asukaita kuin koko Suomessa, tyhmemmänkin pitäis tajuta että jos se kukoistaa niin hyvä Suomelle turismin, kaupan jne. kannalta. Venäjän hallinto on mikä on, mun mielestä aivan turha ampua heitä ja meitä itseä jalkaan jollain kiukuttelulla. Arabimiehet tänne hyökkää ei Venäjä, et noi sotapelottelu jututkin ihan turhia mun mielestä. Ainut mitä ei pidä tehdä on viisumivapaus, pidetään tulijat kurissa niin ku ne on olleetkin, ihan sivistyneesti ne on tossa vieressä ollu, ei tänne tuu mitään joukkoja ilman lupaa niinku Afrikasta ja Lähi-Idästä tulee, EU puolustus vähän vitsi ja vanhan valtapolitiikan takia fiksoitunut vääriin juttuihin.
 15. Jenkit on kyl menny siitä nettitrollauksessa ihan eri levelille, miten masinoi noita arabikevään juttuja, eikä pelkästään trollausta vaan ihan aseita ja taistelijoita, niinku Syyrian sisällissotakin alkoi. Harmittomia ryssien jutut noihin verrattuna. On se ihme jos venäläinen tekee pilapiirroksen niin se on demokratian horjuttamista ja muut tekee niin se on pilapiirros. Joku kirjottaa jotain nettiin niin demokratia menee pilalle on niin naurettava ajatus kun vaan voi olla. Varsinkin täällä lännessä kun kaiken voi tsekata ja double tsekata, kuulostaa enempi manipulaatiolta jota meidän mieliin halutaan istuttaa Venäjästä, kuin aktuaalisesta Venäjän uhasta jollekin täällä. Ja muutoinkin demokratiaa enempi uhkaa tällaiset jutut millä demokraattisilta äänestystuloksilta halutaan vetää mattoa alta, että olis ollu jotain manipulaatiota, niin haloo ihan vapaita ajattelijoita kaikki USA:ssa ja täällä. Meidän oma mediahan aivopesee meitä X miljoona verrattuna jotkut ryssien yritelmät vaikka kuinka yrittäisivät.

×
×
 • Luo uusi...