Jump to content

Biceps Mies

Members
 • Viestit

  28
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Converted

 • Sijainti
  Vantaa
 1. Voi perkele! Tuossa keväällä olin tulossa salilta kotiin päin niin hiekkaneekerit tuli puskasta ja raiskasivat minut huutaen allahu akbaria. Siinä sitten peräpukamat räjähtivät ja seksitaudit tosiasia. Tämä kävi sitten aika rajusti itsetunnon päälle. Tuumasin, että hiekkaneekerit ei vittuile jos vedän itseni timmiin kuntoon. Pudotellut tässä rasvoja pois siis. Kohta pornoura kovassaa nousussa, meinaa kyrpä näyttää nyt paljon isommalta kun katselee itseään peilistä. Muutenkin näin itsekeskeisenä ja rakkaana ihmisenä tämä on tehnyt ihmeitä itsetunnolleni. Salilla rauta nousee kuin teinipojan aamuseisokki. Olen saanut myös paljon pillua viimeaikoina. Mulla menee hyvin koska olen alfa uros. Haistakaa paska!
 2. Olin tuossa taas salilla kuuntelemassa idioottien juttuja. Oli yhdellä tissipaidalla kevyt viikko. Mitä nyt olen pari kuukautta katsellut senkin paskahousun touhuja niin kaikki sen viikot on kevyitä. Vittu mitää kevyitä viikkoja tarvita. Sitä revitää sen minkä kroppa antaa periksi. Sitten löysätään kun siltä tuntuu. Saatana näitä nykyajan paskoja menee vittu hermo. Mähän olen mensan jäsen ja sen takia olen tehnyt kaavan koska on kevyt viikko. KOSKA OLEN TEIÄN SANKARI NIIN SPOIERI ALLA MUN KAAVA! EI LÖYDY PASKATOISTOLTA VITTU!
 3. Ti 6.3.2018 - Tissit Crossaria 15 min Penkkiä lämppäreinä 15-20 min 5x5x117,5 kg Peck Deck Rintakone istuen Vitun kova meno. Vika penkki sarja oli oikeasti 6 toistoa koska olen BICEPS MIES!
 4. Ma 5.3.2018 - Jalat Crossaria 15 min Safety Squat bar lämppäreitä 5x5x130 kg Reidenojennusta ja muuta pientä paskaa
 5. To 1.3.2018 - Selkä Crossaria 15 min Leukoja 5x5 Pulldownkone 5 settiä Yhdenkäden alatalja 4 settiä Pulldown 4 settiä Maanantain Safety Squat Bar kyykyt verottivat hyvin selkätreenistä. ------------ Siinä olisi nilkat paljaana pinkit lippikset päässä salilla pyörivät jonnet ihmeissään jos heidät iskisi Safety Squat Barin alle. Tuossa tuli katseltua sellaistakin ilmestystä salilla toissapäivänä. Mitä vittua tämä nilkkojen näyttäminen oikein on? Onko se kutsu "Raiskaa minut pukkarissa"? Voi perkele mihin tämä maa on menossa. http://www.voimaharjoittelu.fi/artikkelit/safety-yoke-bar-erikoistanko-osa-2
 6. Ti 27.2.2018 - Tissit Crossaria 10 min Penkkiä lämppärinä 5x5x112,5 kg Nyt ei kerkeä valaisemaan teitä. Pitää tehdä miljoona bisnestä koska olen helvetin tärkeä kundi.
 7. ma 26.2.2018 - Jalat Crossaria 15 min Safety Squat Bar kyykkyä 20 min erinäisiä sarjoja SSB -kyykky 5x5x120kg Vaakajalkaprässi 3x15 Reidenojennuksia 4 settiä
 8. pe 23.2.2018 - MAASTAVETOA Crossaria 15 min Maastavetoa lämmittelynä noin. 6-7 sarjaa Mave 5x5x180 kg Treenien uudelleen aloittamisen jälkeen tämä oli ensimmäinen "kunnon" mave treeni. Sen verran raju liiike, että tätä ei voi aloittaa ilman pieniä alkuvalmisteluja eli tarvitsi muutamia viikkoja treenejä allensa. Alaselkä ei aivan vielä ollut täysin tottunut näihin painoihin mutta huomasi kyllä viimeisissä sarjoissa, että kroppa rupesi tottumaan ja vedot olivat jämäkämpiä. Teknisesti susipaskoja vetoja. Rytmitys aivan päin persettä missä vaiheessa rupeaa viemään lantiota eteenpäin ja sitä vitun rataa. Mave on liikkeiden kuningas. Roinaavat bodarit valittelevat sen tuhoavan keskivartalon. Ne runkkupetterit eivät tajua treenaamisesta hevonvittu mitään. Muutama kk tai vuosi treenejä alla eivätkät paskahousut saa mitää aikaiseksi natikkana niin sitten mennäänkin äiskän lääkekaapille. Tämän jälkeen tiedetäänkin aivan vittu kaikki. Vitun paskakasat. Pahimpia ovat nämä saatanan energiajuomia juovat jonnet lippikset vinossa treenaavat paskakasat ketkä huutelevat vesilihakset päällänsä, että natikoita ovat. TEEN TEISTÄ MINUN SALIHUORIA VITUN HOMOT!
 9. ke 21.2.2018 - Sexy Back Crossaria 15 min Leukoja 5x5 Vaakaleukoja renkaissa 5 settiä Alatalja yhdellä kädellä 4 settiä Front pulldown ylätaljassa 3 settiä Leukojen veto on mennyt kevyemmäksi. Kehitystä siis tullut. Renkaissa tehdyt vaakaleuat on kyllä saatanan hyvä liike. Alatalja yhdellä kädellä on saatanan hyvä liike koska siinä pääsee venyttämään koko kylkeä. Tämän vuoksi ehkä paras hauisliike. Miten tämä liittyy hauikseen. Siinähän saatana mietitte............ Noh, minäpä kerron koska olenhan Biceps Mies kaikkien runkkareiden sankari. Haukkari on vain yksi osa lihaskalvoketjua. Ketju alkaa peukalosta ja päättyy neljännen kylkiluun paikkeille. Tällä yhdenkäden alataljalla pääset piekesemään tuota koko saatanan aluetta. Tämän takia leukojenvetokin on hauiksille parasta treeniä MIKÄLI ANTAA KUNNON VENYTYKSEN ELI MENEE SINNE VITTU ALAS SAAKKA EIKÄ TEE MITÄÄ VITUN KROSSVITTU "LEUKOJA". SYÖKÄÄ PASKAA KROSSVITTU HUORAT JA HOMOT!!! Keskitetyt hauiskäännöt ovat paskaa. Mutta on niilläkin paikkansa treenin lopussa. KATSELIN MYÖS NAARAIDEN PERSEITÄ. SEN MUISTAN.
 10. 20.2.2018 Jalat Crossaria 15min Kyykkyä 30 min 5x140 kg Vaakajalkaprässi 3x15 Perseilyä jalkakoneilla hieman Hyvin kaksijakoiset mietteet treenistä. Kyykyssä tuli taas väännettyä eniten kevyillä painoilla kun tuntui niin hiton nihkeeltä. Ajatuksena oli vetästä rankempi kyykky treeni. Mutta tuo 5x140 kg sarjan jälkeen tuumasin hetken aikaa, että revinkö väkisin vielä sarjoa or not? Tulin siihen tulokseen, että pidän progressiota yllä tekemällä vähemmän. Tauko tullut niin hitokseen, että kroppa on ihmeissään vielä. Tuo 5x140kg oli kevyehkö vielä mutta hirveätä hakemista. Minä olen kansakunnan kynttilä.
 11. Minä en koskaa puhu paskaa mistään. kaikki tosia mitä tänne laitan. [ATTACH=CONFIG]7779[/ATTACH]
 12. ma 19.2.2018 Amanda Treeni Crossaria 15 min (150 keskisykkeellä) Penkki 15 min Penkki 5x5x110 kg Peck Deck 5 settiä Penkkikone istuvalteen 5 settiä vinopenkkikone 3 settiä. Ihan ok treeni. Varsinainen penkin työsetti ei tuntunut niin raskaalta mitä odotin. 5 viikko treenejä 4 vuoden ja rapian tauon jälkeen niin ihan ok meno. Ei ne lihat ja voimat lähde mihinkään jos on ollut natikkana koko ajan. Salilla oli taas yksi jonne lippis vinossa tyttö ystävan kanssa. sitä taas oltii niin vitun proota pienillä painoilla pumppia. Saatanan paskatoiston ituhippi hintti. Treeni jäi vähän kesken kun menin myöhässä treeneihin ja piti ehtiä vielä ruoka kauppaan treenin jälkeen. Tein oppilialle matematiikan tehtäviä 3 ja neljännen asteen polynomifunktioita ja niiden derivointia. Tämä yliopisto laif on kova laif. Poka ei tajuu kuinka haastva tää on. Minähän lupasin teille runkku pettereille kuvia. Kyllähän niitä piti ottaa että saa amandaan yhteyttä. Kohta nainti tosi homma ja juttu.
 13. ajattelin kertoa, että kohta lähen salille tässä tuumasin pitäisikö ottaa peili selfie tästä 118-120 kg atleettisesta super seksikkäästä vartalosta. Amandalle tämän jälkeen linkkiä niin nussi taim tosi juttu.
 14. Radio Rock haastattelu http://www.radiorock.fi/#!/post/5a86aed71436090400c56978 Kuuntelin ja runkkasin.

×
×
 • Luo uusi...