Jump to content

HerculesPoirot

Members
 • Viestit

  360
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Yllättävän kovaa Persut vaan nousi ennakkoäänien jälkeen. Harmi ettei loppukiri ihan riittänyt keulapaikalle. No kylmä fakta on se että ei tuolla kannatusmäärällä edes hallituksessa ihmeitä tehdä. Vaikea kyllä ymmärtää monen äänestysvalintoja. Ehkä se vaan on niin että "some people just want to watch world burn"
 2. Ei tarvi näköjään enää äänestellä. Toivotonta touhua tässä maassa.
 3. Riippuu keneltä kysyy. Ja vegaanius ei verisuonitaudeilta suojele. Tässä vatsahaposta ja muista tekijöistä kuten ruuan sulatuksesta: "Humans have the stomach acidity of a unique carnivore. ‘Humans had a high level of acidity of 1.5 that lies between that of obligate and facultative scavengers. Producing acidity, and retaining the stomach walls to contain that acidity, is energetically expensive, so would presumably only evolve if the level of pathogens in the human diet was high.’ Note that herbivoros primates have a stomach pH varying from around 4 to 6 [17]. Most omnivores are between 2 and 4 [17]. As previously noted, humans have a reduced energy extraction capacity from plants. ‘Our large intestine, where fiber is processed to energy, is 77% smaller by volume than that of a chimpanzee our size … The size and our small intestine, where -macronutrients are absorbed is 62% larger than that of a chimpanzee our size … the gut morphology adaptations both improved animal food exploitation and at the same time hindered the full exploitation of fibrous plant foods’ Humans substituted primate climbing capabilities for an adaptation to throwing. ‘Roach et al claim that the structure of our shoulder represents an adaptation to carnivory. They describe how our shoulder is perfectly adapted to throwing, which must be useful, in their opinion, mainly in hunting and protection from predators. They show that in contrast, the chimpanzee’s shoulder is adapted to climbing trees.’ Humans have much higher fat reserves than chimps, our closest relatives [3]. Carrying a high amount of fat costs energy and reduces the speed of chasing or fleeting, but gives us the ability to go periods without food while we hunt and scavenge. Apes are constantly eating and surrounded by plants, and don’t need this function. If we were constantly eating plants, we wouldn’t have adapted this way. Human jaws and teeth shrank, forfeiting chewing capabilities. We know early humans crafted tools to help process meat, even before fire. It takes 39% to 46% less force to chew and swallow processed meat than processed root foods [11]. Evolution chose to forgo the ability to properly chew certain plant-based foods to allow for more room in the skull [11]. The ability to use tools also explains why we don’t have carnivorous fangs — we didn’t have to tear raw flesh from a carcass with our bare teeth. From all of these adaptations, it is clear that humans have been moving further from herbivory/omnivory, and closer to carnivory."
 4. Vatsahapon ph, rasvasolujen koko, suoliston rakenne.. taas lähempänä lihansyöjää Ja ihminen on käyttänyt työkaluja jo ennen tulen tekoa. Joten niillä on lihat pilkottu.
 5. Höpsis. Jos autiolle saarelle pitäs valita loppuelämäks joko kaurapuuroa tai lihaa ni ottasin kyllä sen lihan. Säkin on tässä elämässä parhaiten kehittynyt ollessas ketoosissa
 6. Normaaleilla ja korkeilla IGF-tasoilla on myös paljon terveydellisiä hyötyjä.
 7. HerculesPoirot

  Poden asiantuntijuus

  Se on kyllä hullua kuinka paljon taviskuntoilijat ovat valmiita ottamaan damagea harrastuksensa takia. Esim. nää talvella lenkkeilevät tyypit ovat helvetin yleisiä lekureiden vastaanotoilla kun on liukkailla keleille katkottu raajat jne. Sen ymmärtää jos on huippu-urheilija ja miljoonatulot ni voi ottaa hullujakin riskejä koska pottikertoimet sekä vakuutukset ovat kohillaan. Ite olen salitreeneissä aina vaihtanut liikettä tai pitänyt taukoa jos vähänkin väärällä tavalla tekee kipeätä. Tosin tämäkään ei ole täysin estänyt olkapään pysyvää vammautumista, tosin vinopenkkiä pystyy jo aika hyvin vetää, eli ihan rampa tässä ei nyt vielä olla.
 8. Niin muistan jotenkin utuisesti eräästä dokkarista jossa oli tyyppejä joilla oli IGF-tasot nollissa geneettisistä syistä. Heillä syöpäriski oli tosiaan nolla. Mutta ei ne nyt ulkoisesti ihan ideaali fysiikoita omistaneet
 9. Aikamme suurin harhaoppi saattaa olla tuo luulo että olemme sekasyöjiä emmekä ensijaisesti lihansyöjiä. Kyllä näitä ihmisiä alkaa löytymään jo ihan kiitettävästi jotka ovat eläneet vuosia pelkällä eläinperäisellä ravinnolla. Ja monet näistä ovat jälkeenpäin kokeilleet lisätä kasviksia uudestaan ruokavalioon ja huomanneet että olo meneekin vain huonompaan suuntaan. Myös veriarvot todistavat että homma toimii. 52v Lekuri joka ollut useamman vuoden ilman kasvismuonaa ja ulkoisesti kunto näyttäisi olevan jopa Archeyn asteikolla ihan siedettävä. On myöskin natu.
 10. Betssoni antaa nyt Persuille toiseks pienimmän kertoimen 2,5 ja SDP:lle 1,25 https://content.betsson.com/fi/viihde/politiikka/ehdokkaat-eduskunta-vaalit-19-muutokset/ Tais olla muutama päivä sitten vielä 4 tai 5 jos oikein muistan.
 11. Voi siinä vähän jotain treeniäkin olla mukana, mut kyl toi näyttäs ainakin osalle ihmisistä olevan ihme dietti. Tuloksia tulee nopeesti ja hiilareiden himo pysyy hallinnassa paremmin kuin ketollla. Kun ei repsahda ni niitä tuloksiakin alkaa tulemaan.
 12. Naisillekkin näyttäs sopivan lihan syöminen. (tosin nää ei tainnu olla vegaaneja että sikäli väärään ketjuun)
 13. Kävin jo äänestämässä. Kokoomukselle sitten laitoin, arvopohja lähinnä kuitenkin omaani. Alkaa toi Persujen öyhötys menee jo vähän yli. No ei Vallinille meni Pirkanmaalla

×
×
 • Luo uusi...