Jump to content

Danny D

Members
 • Viestit

  43
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Joko purkit meni testiin vai vieläkö olisi musklelaiselle heittää purkkia testiin?
 2. Varsinkin kun tähän mennessä tulleet tuotteet on ihan sitä samaa bulkkikamaa mitä myy jokainen merkki.
 3. Hyvät arvothan noissa star nutritionin, Bulkpowdersin ja myproteiinin jauhoissa on vaikka halpiksia onkin. Self ja Svensktkosttilskott toki tuolta pistää silmään.
 4. Josko Hanna laittaisi tuotekehitys puoleen vauhtia ja uusia tuotteita nähtäisiin vähän kiihtyvällä tahdilla.
 5. Danny D

  Sheikkerit

  Itte menny reilun vuoden tällä ja ostin just toisen samanlaisen vesipulloksi. https://www.aminoporssi.fi/pro45-
 6. Noi on noita Killen omia sheikkereitä. Sloganin kanssa ei tosiaan oo hirveästi ollut mielikuvitusta. https://www.m-webstore.fi/killeri-gear/tuote/kill-it-shaker-500-punainen/6430047853934/
 7. Danny D

  Tehonlisääjät

  Siinähän sitä, toki mukana on vähän kofeiinia ja jotain uutteitakin.
 8. Danny D

  halvalla ei saa hyvää?

  Voimapuotia ja skippiä veikkaan mä.
 9. Juhot teilaa glutamiinin tutkimustiedon perusteella eikä se siinä kohtaa ole vain mielipide. Manssihan teilasi kanssa glutamiinin tiede vs käytöntö videolla vaikka kauppasi sitä itsekin.
 10. Kehonrakennusliitto järjestää kehonrakennuksen sm-kilpailut, k.p järjestää bodybuildingin sm-kilpailut.
 11. Mistä se lisä lihasmassa ilmestyy jos kehon luonnollista proteiinisynteesiä ei pysty kiihdyttämään ulkopuolisilla lääkkeillä? Keho ei pysty kasvattamaan enempää lihasta mitä sen proteiinisynteesi antaa myöten. Ylläpito on puolestaan tässäkin tapauksessa helpompaa ja pystyt ylläpitämään suurempaa lihasmassaa natikkana kuin mitä olisit koskaan kehon omalla hormoonitoiminnalla pystynyt kasvattamaan. Suurempi lihasmassa ilmestyy lavoille ainoastaan jos henkilö kuurittelee ennen adt-sopimuksen ostamista (tai jopa sen aikana) ja onko tämä sitten se idea mitä koko tällä pelleilyllä haetaan? Classic Bodybuilding -> Bodybuilding, nyt kyllä räjähtää kilpailijamäärät käsiin kun pääsee kisaamaan ilman classic etuliitettä. Mitä tulee siihen kansainvälisiin kisoihin lähettämiseen, niin mikä järki siinäkin on että sinne aletaan porukkaa lennättämään ja kukaan ei pääse edes eliminaatiosta saati semi-finaalista läpi?
 12. Suomi on Viron kanssa ainoa maa missä tehdään myös offseason yllätystestejä. Ainakin MM-kisoissa testataan myös randomilla yksi jokaisen sarjan kuudesta finalistista.
 13. Viime vuoteen asti mukana oli myös body/bodymag, mutta muut tulot tulevat kyllä kevään ja syksyn kisojen järjestelystä+ liiton hommat. Fitnessboomihan näkyy kanssa K.P:n firman talouskehityksessä. https://www.finder.fi/Urheiluseuroja/KP+Fitness+Productions+Oy/Lahti/yhteystiedot/354086
 14. Yli kymmenen vuotta on CBB-kisoja jo suomessa järkätty ja edelleen se bodaus oli se ykkösjuttu joka keskustelua herättää vuodesta toiseen. Montako cbb-kisaajaa pääsee telkkariin vuodesta toiseen ja moniko on tehnyt kirjoja? Ei ne muutu bodareiksi sillä että lajin nimi vaihtuu, ihan samankokoisia ne on edelleen ja ei juuri tavallisesta pulliaisesta eroa livenä nähtynä. Mitä K.P:n kisoihin tulee niin sielläkin on karsintakilpailut poistettu tänä vuonna kokonaan ja liitto tiedottaa ihan rehellistä paskapuhetta kilpailijamäärän kasvusta verrattuna viime vuoteen. Suomessa ei mitään pyörää keksitä uudestaan naturaalitreenaamiseen, kun ei sitä ole tähänkään mennessä keksitty ja kun ei maailtakaan tule mitään massiivisia naturaaleja mullistavilla treenimetodeilla. Mitä vielä viimeisenä kilpailijalisensseihin tulee, niin niiden määrä on tosiaan tälle vuodelle pudonnut verrattuna viime vuoteen ja osa tähtää PCA:n Espoossa järjestettäviin kisoihin johon lisenssi maksaa 50€ ja voittajille on luvassa rahapalkintoja.

×
×
 • Luo uusi...