Jump to content

White Pale Punisher

Chat
 • Viestit

  4 201
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

12 Good

2 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä White Pale Punisher

 • Taso
  yrittäjä

Converted

 • Sijainti
  siellä missä olen

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse polttelen tupakkaa, siitä nikotiinit.
 2. Muistaako joku vielä tämän kokkiohjelman tv:stä? Hyviä ruokia tekivät.
 3. Mitä sä tiedät mun nykytilanteesta yhtään mitään?
 4. 0,5 l menee vettä treenin aikana.
 5. Eikös roinalla just manipuloida sitä genetiikkaa? Tai niin olen käsittänyt. Voin olla väärässäkin.
 6. Treenipuolesta en tosiaankaan tiedä. Tape ei kertonut miten treenasi kisadieetillään. Tape sai siis itsensä kisakuntoon juurikin tuolla käänteisellä dieetillä, shokkialoitus 1600 kcal:ista ja nosto aina 10 000 kcal:iin asti. Ilmeisesti se hänellä toimi, tiedä sitten miten muilla tuon kaltainen dieettaaminen toimisi.
 7. Ei ne leirit ihan huijausta ole. Kehonrakennusleiriltä sai paljon inspiraatiota ja motivaatiota ja tietämystä lajista. Lähinnä Tapen omat metodit oli vähän outoja. Kisadieetti sillä alkoi 1600 kcal ja päättyi 10 000 kcal. Ja loppuvaiheessa kuulemma kaikki ruoka tuli läpi. Mutta olihan se mahtavaa nähdä Reijo Pasanen, Bull Mentula ja K.P. Ourama livenä ja saada näiltä vielä treenivinkkejä.
 8. Ei se ole mistään vaivautumisesta kiinni. Mä en ole koskaan ollut laiska treenaaja. Treenaan nykyisin kovaa ja fiksusti, toki kevennykset on mukana ohjelmassa, koska psyykkisesti jatkuva täysillä treenaaminen on mahdottomuus. Oon saanut paljon hyvää tietoutta youtubesta, esim. Hulkin ja Wileniuksen ja Takamaan videoista. Oppia ikä kaikki.
 9. Pizzaan kannattaa valita proteiinipitoiset täytteet, esim. kana, kebabliha, salami, jauheliha, tonnikala, katkarapu. Silloin saa tarpeeksi protskua pizzasta runsaan hiilari- ja rasvamäärän lisäksi.
 10. Näinhän se homma menee. Omalla kohdalla huomaan vielä vuosienkin jälkeen löytäväni uusia toimivia juttuja, mitä hyödyntää treenissä ja ravintopuolella. Se on silmiä avaavaa oivaltaa uusia asioita/lähestymistapoja hommaan. Putkinäköisyydellä ei mennä pitkälle tässä lajissa, valitettavan useat vaan ovat sellaisia.
 11. Purkki maitorahkaa, purkki hedelmäjugurttia ja vähän mysliä. Laitoin kaikki samalle lautaselle, sekoitin ja söin. Hyvää oli.

×
×
 • Luo uusi...