Jump to content

Kusti

Members
 • Viestit

  118
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

14 Good
 1. Tuollaisen muistitikun voisi heittää pakettiin ilmaiseksi muutenkin. Ja kuka edes maksaa jostain postikuluista kahdeksan euroa, jos on ostamassa jotain omega 3 -purkkia. Ärsyttää sanoa suoraan, mutta ei tule hevonvittua tästäkään. Faviconina jotain Wordpressin logoa ja toimitusehdot muine osa-alueineen on kuin huuto.netin kauppiaalla. Taustakuvana jotain saakelin kissoja sekä liskoa ja kaiken kruunaa tuo oma kuva. Ylihintaista tavaraa epämääräisen oloisilla sivuilla, millä ei ole mitään jalansijaa isojen joukossa muutenkin täysin hulluna kilpaillulla alalla.
 2. En ole massimies, mutta jotta joskus olisin yhtä varakas kuin Pode, niin kerrotko miten meinaat edetä että pääset tuohon kolmen vuoden tavoitteeseen? Pelkillä lisäravinteilla et sitä yksinään tee, ainakaan tällä nykyisellä systeemillä. Itse asiassa voisit jonkun laskelman antaa, koska olet varmasti sellaisia tehnyt, että paljonko kaikkien yrittäjän kulujen jälkeen jää voittoa yhdestä myydystä proteiinisäkistä tai muun esimerkin? Alatko tehdä valmennuksia, myydä vaatteita vai mitä? Väitän, että tekisit paremmin rahaa jo tänä vuonna verrattuna tämän hetken bisneksiisi, jos kirjoittaisit vaikka jotain pidempiä bodyaiheisia juttuja ja mainostaisit samalla jotain. Kirjoittaahan sinä osaat käytännössä virheettömästi.
 3. Ehkä 80 grammaa päivässä keskimäärin tai vähemmän. Ei tule laskettua. Siirtynyt aika kasvispainotteiseen ruokavalioon, varmaan liha jää jossain vaiheessa kokonaan pois. Tosin jos mestarilla toimii, niin kai sitä pitäisi 4-500 grammaa päivässä vetää.
 4. Nettisivuja ja sisältöä englanniksi ja suomeksi.
 5. Äsken sushia kiinalaisessa. Huuhdeltiin sakella alas.
 6. Miten treenit ja bisnekset sujuneet? Tsemppiä molempiin ja elämään muutenkin. Päivitä vaikka blogia, vai pitääkö Pakkiksen VIPiksi lähteä.
 7. Kusti

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Treenit alkoi kotisalin kautta ilman kyykkytelinettä, joten tanko rinnalle, suorille käsille ja niskan taakse ja sama toisinpäin. 80 kiloon asti menin tuolla tyylillä ja oma paino oli samoissa siinä vaiheessa.
 8. Punttihommat ajantuhlausta ilman Legend Nutritionia. Ainut tuotesarja, joka pakottaa lihakset kasvamaan.
 9. Punkia tulee lähinnä kuunneltua. Bad Religion, Misfits (+ Danzig ja myöhemmin Doyle), Pennywise, Ramones ja Social Distortion all-time suosikit. Saa suositella lisää samanlaista.
 10. Muistaakseni 2009 syksyllä maistoin edellisen kerran ja sitäkin ennen lähinnä yksittäisiä annoksia. Raitistuin kuitenkin tuosta putkesta, saa nähdä milloin korkki aukeaa.
 11. Kusti

  Vyötärömitta

  Samoissa pysytellyt, vaikka paino noussut ja vähän huonompi ajankohta mittaukselle. Rasvat varmaan yli 20 %.
 12. "20 000 donaa" kieltämättä aika paljon. Yleensä en ole rahasta kateellinen, mutta nyt kyllä pistää sellaiseksi, kun yli 20 000 € turpaan tällä viikolla.
 13. E90 hommasin kauppakassiksi. Ei mikään BMW:n suurin menestystarina, mutta ei vielä valitettavaa tuossa käytössä.
 14. Kokoomuksen Häkkäselle meni ääni. Tuloksessa ei kyllä varsinaisesti hehkuttamista tässä vaiheessa.
 15. Mä olenkin ihan mukavuudenhaluinen läpsyttelijä ja suihkussa viilaamassa kynsiä ennen kuin muilla kiertäjät lämmenneet, mutta kai tuon olisi voinut aloittaa kevyemminkin sarjojen osalta tai ainakin jotenkin tiivistää? Kolme kertaa viikossa ei tietenkään ole hirveästi, mutta mä olisin aloittanut kolmijakoisella, vaikka selkä, hauis / jalat / rinta, ojentaja, olkapäät. Ja tuonkin jotenkin idiootti-yksinkertaisesti, joku viesti sitten kirjoitinkin johonkin.

×
×
 • Luo uusi...