Jump to content

Kusti

Members
 • Viestit

  114
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

11 Good
 1. Äsken sushia kiinalaisessa. Huuhdeltiin sakella alas.
 2. Miten treenit ja bisnekset sujuneet? Tsemppiä molempiin ja elämään muutenkin. Päivitä vaikka blogia, vai pitääkö Pakkiksen VIPiksi lähteä.
 3. Kusti

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Treenit alkoi kotisalin kautta ilman kyykkytelinettä, joten tanko rinnalle, suorille käsille ja niskan taakse ja sama toisinpäin. 80 kiloon asti menin tuolla tyylillä ja oma paino oli samoissa siinä vaiheessa.
 4. Punttihommat ajantuhlausta ilman Legend Nutritionia. Ainut tuotesarja, joka pakottaa lihakset kasvamaan.
 5. Saako täältä henkilö kohtaisen avustajan?
 6. Punkia tulee lähinnä kuunneltua. Bad Religion, Misfits (+ Danzig ja myöhemmin Doyle), Pennywise, Ramones ja Social Distortion all-time suosikit. Saa suositella lisää samanlaista.
 7. Muistaakseni 2009 syksyllä maistoin edellisen kerran ja sitäkin ennen lähinnä yksittäisiä annoksia. Raitistuin kuitenkin tuosta putkesta, saa nähdä milloin korkki aukeaa.
 8. Kusti

  Vyötärömitta

  Samoissa pysytellyt, vaikka paino noussut ja vähän huonompi ajankohta mittaukselle. Rasvat varmaan yli 20 %.
 9. "20 000 donaa" kieltämättä aika paljon. Yleensä en ole rahasta kateellinen, mutta nyt kyllä pistää sellaiseksi, kun yli 20 000 € turpaan tällä viikolla.
 10. E90 hommasin kauppakassiksi. Ei mikään BMW:n suurin menestystarina, mutta ei vielä valitettavaa tuossa käytössä.
 11. Kokoomuksen Häkkäselle meni ääni. Tuloksessa ei kyllä varsinaisesti hehkuttamista tässä vaiheessa.
 12. Mä olenkin ihan mukavuudenhaluinen läpsyttelijä ja suihkussa viilaamassa kynsiä ennen kuin muilla kiertäjät lämmenneet, mutta kai tuon olisi voinut aloittaa kevyemminkin sarjojen osalta tai ainakin jotenkin tiivistää? Kolme kertaa viikossa ei tietenkään ole hirveästi, mutta mä olisin aloittanut kolmijakoisella, vaikka selkä, hauis / jalat / rinta, ojentaja, olkapäät. Ja tuonkin jotenkin idiootti-yksinkertaisesti, joku viesti sitten kirjoitinkin johonkin.
 13. Mielestäni oli vähän kaikkialla uutisia Ylen tentin jälkeen ja arvostelujen kera. Vieläpä todella paljon Perussuomalaisen eduksi ollut tänään uutisia, kun Rinteen loppusuora ei ole ollut mikään varsinainen menestys. Jussi esiintyi rauhallisesti sekä varmastikin suuren osan mielestä puhui myös järkeviä ja sen ennustetaan tuovan jopa riittävät äänet SDP:n ohittamiseen. Mielenkiintoinen sunnuntai-ilta tulossa.
 14. Allekirjoituksen alempi linkki. Ei Pode varmaan pahastu tästä mainoksesta.
 15. Toivottavasti lisäravinne- ja valmennusbisneksen laskutus vähän tarkemmalla pohjalla.

×
×
 • Luo uusi...