Jump to content

tarkemo

Chat
 • Viestit

  386
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

11 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Feikki, anna olla vaan, sekopää on sekopää.
 2. Argh, lopettakaa jo tuon mäsättelijän kanssa "väittely" joka pilkkoo kaikki vastaukset seitsemään osaan. Turhaa lässytystä, melkein mietin että onko ko. kaveri näissä turhanpäiväisissä uskonasioissa pelkkä provo.
 3. Jumankekkale Pappa se jaksaa - Toivon pääseväni samaan tulevaisuudessa, olet minun netti-idoli.
 4. Butterbean on läski mutta ei hupiukko.
 5. tarkemo

  Juhannus 2019

  No juhannuksesta selvittiin toisaiseksi hengissä, eikä niin montaa hukkunutkaan kuin kasarilla, jengi osaa vissiin uida paremmin.
 6. Näin on Kainalotuuletus, mutta kansallissosialismi on kyllä kaukana siitä mitä sosialismi tarkoitti Leninille ja miten se aikoinaan toteutettiin esim. Neuvostoliitossa.
 7. Katoin Zelenoffista tunnnin dokkarin pikakelaillen, se jätkä yrittää vanhanaikaista, että sais paljon julkisuutta ja rahaa hölmöillemällä. Se ei tule toimimaan, sillä jätkä näyttää olevan hieman yksinkertainen joka ehkä jopa luulee omiin juttuihinsa, syytä olisi lopettaa ettei mitään pahaa hänelle tapahdu. Tuossa alhaalla se dokkari, jossa se jopa vittuilee Deontay Wilderille, jolla menee hermot, huh, huh!
 8. Rambo tuossa ylhäällä on kyllä oikeassa, mitä tulee sosialismin määritelmään.
 9. Ultrasit ovat vielä reippaasti tyhmempää porukkaa kun asehullut "portsarit" - Tässä tapauksessa. Mutta veikkaan että nämä Safetorin kundit olisivat pistäneet ultrasin jengin ojennukseen, myös lisäapu olisi ollut Poliisin toimesta täysin työtätekevän vartijan puolella kuin aloittelevien jalkapallohuligaanien.
 10. Alkaa janottamaan, kun katon teidän "kohellus" kuvia ja videoita. Hyvä Kossi ja Holmes!
 11. Sääli ettei lähtenyt leijonana vaan Dementia Pugilistica oli tuhonnut ajatuksenlennon jo kauan ennen viimeisiä otteluita. Parkinson hoiti sitten loput.
 12. On Sebukkakin uskis, mutta hellarit ei päästä sitä kirkkoon kun se vähän homoilee.

×
×
 • Luo uusi...