Jump to content

Harry123

Members
 • Viestit

  92
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Hieno homma jos näin on. Mun on turha käydä noita syömään ja labrailemaan kun testot tulee ympäri vuoden jostain ihan muualta. Samaa mieltä että pps-shop on markkinoiden asiallisin kauppa niin palvelun kuin tuotteiden puolestakin!
 2. Tokihan ihmiset saa ostaa mitä vain mistä kokevat saavansa hyötyä. Mä olen aika paljon seurannut alaa sekä kokemuksia, yhtäkään labralappua en ole nähnyt missä olisi selkeästi saatu s-testo kohoamaan kyseisten tuotteiden ansiosta. Toki kaikki käyttää rahansa juuri niinkuin haluaa. Peace, love & understanding
 3. Ei ole olemassakaan laadukasta saati toimivaa "testoboosteria" joten tommoset hömpötykset vois jättää kokonaan pois valikoimista. Toki ymmärrän ettei niin tapahdu niin kauan kuin yksinkertaiset ostavat noita hömpötyksiä. Kiitokset Pps shopille loistavasta palvelusta. Aina on paketti ollut noudettavissa seuraavana päivänä tilauksesta!
 4. Tuosta lepipäivän sovariselfiee. Paino huitelee siellä 94-95kg ja pituutta 178-179 [ATTACH=CONFIG]7426[/ATTACH]
 5. 300e/v. Onhan tossa 1600m2 tilaa temmeltää ympärivuorokauden.
 6. Harry123

  Hauikset uuteen kasvuun

  Tein tänään 7 liikettä hauiksille pääosin supersarjoja ojentajien kanssa. Sarjoja 3-5 jokaisessa liikkeessä. Taisin treenata liikaa, sentit häviää
 7. Pakkismike on aika sonni vaikka tukka vähän harventuskin! Pekkiksel myös aika näppärä kondis:)
 8. :) Toistakymmentä tilausta teiltä tehneenä kiitän nopeasta ja hyvästä palvelusta. Jokainen tilaus ollut noudettavissa seuraavana päivänä postista, niinkuin tänäänkin. Asiallisin verkkokauppa missä tehnyt ostoksia. Jatkakaa samaan malliin !
 9. Miten tää tupakkajuttu liittyy kyseessä olevaan roinakauppaan? Mun mielestä tässä ois nyt viimeset parisivua deletoitavaa materiaalia.
 10. Kulaus aamuin ja illoin, veikkaisin jotain 20-30g/pv

×
×
 • Luo uusi...