Jump to content

Jay87

Chat
 • Viestit

  2 712
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Jay87 last won the day on 29. Heinäkuuta

Jay87 had the most liked content!

Maine sivustolla

19 Good

Tietoja käyttäjästä Jay87

 • Syntymäpäivä 09.07.1987

Converted

 • Sijainti
  Valhalla

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyllä se kossi siitä. Kunnolla vaan lepoa ja sitten Feeniks linnun lailla nouset tuhkasta.
 2. Franco oli kyllä kaikesta päätellen ei pelkästään hyvä bodari vaan myös hyvä jätkä. Kunnon tekemisen meininkiä oli Arskan kanssa, mutta ei mitään haudan vakavaa menoa.
 3. Sukraloosi tuppaa ainakin aminovalmisteissa hetkellisesti välillä pakkia sekoittamaan. Ei paljoa, mutta vähän. Aspartaami vaikuttaisi keräävän hieman nestettä.
 4. Uskomus ei ole aina hyvin perusteltua totuutta, mutta tieto, joka on yksi uskomuksen muoto taas on. Uskolla tarkoitetaan yleensä tässäkin ketjun kontekstissa sitä, että on vakuuttunut jumalan olemassaolosta ja jonkinlaista luottamusta "sanaan". Oletin, että tähän viittasit viestilläsi kun mainitsit uskon "Jos uskoo uskontonsa olevan jotain muuta kuin totuus, ei usko." Jos tarkoitit jotain muuta, niin korjaile kirjoituksiani. Miksi uskoa edes tarvitsee mainita jos se on totuus? Sitä voi sanoa vain totuudeksi ja silloin ei ole kellekään epäselvää mistä on kyse.
 5. Riittääkö pelkkä usko vai pitäisikö myös tietää, että uskontonsa on totuus?
 6. Jay87

  Bodaus helteellä

  Onhan toi treenaaminen helteellä välillä aikamoista. Vettä pitää litkiä enempi. Joissain on hyvä ilmastointi, joka auttaa ja joissain sitten ei ole moista. Ei tämmöset helteet oikeen Suomeen sovi. N. 18-21 astetta on ihan riittävä. Jossain Espanjassa Suomen kaltaiset helle lämmöt tuntuu ihan erilailla ja sanoisinko luonnollisemmalta. Suomessa se kesä on jotenkin kuumankostea.
 7. Forkkukääntö taljassa ylhäältä alas 70kgx3 per käsi. YT 3x140kg?
 8. Olisin kahden viikon päästä kisakunnosta ja ihan laits aut jos nousisin lavalle. En kuitenkaan jaksa, joten syödään mielummin.
 9. Jay87

  Rasvasota

  Rasvaiset meijerituotteet sisältävät paljon kaloreita, joten niitä kannattaa rajoittaa jos ei kaipaa lisäkaloreita. Tuokin söi kasviksia ja mereneläviä enemmän, niin ei ihme että kiloja karisee. Äyriäisissä aika vähän kaloreita myös. Toki olisi varmaan vähähiilarisellakin lähtenyt kiloja.
 10. Jos joskus syö, niin ei kai ole kuolemaksi. Toki kotimaista kalaa kannattaa aina suosia.
 11. Jay87

  Musklelauta RIP

  Seppo Lehdon ketjua en enää lukea saa vaikka kaipuu suuri on Katson nyt itkuisena meren taa Musklelauta poissa ja olen onneton
 12. Jay87

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Mulla on tangolla tosi kapea ote. Etusormet lähellä sitä karhennuksen rajaa. Mulla meni pystärissä aika nopeasti sarjapaino jonnekin 50kg tuntumaan. Mulla ei ole mitään muistikuvaa minkälaisia painoja mulla oli kun alotin liikkeen tekemisen. Tuota seisten tehtyä pystäriä tangolla nimenomaan kannattaa suosia. Kehittää keskikroppaa samalla.

×
×
 • Luo uusi...