Jump to content

SeñorGlutes

Chat
 • Viestit

  691
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hiukan pitäis laihduttaa. 110 paras suoritus. Jonakin päivänä jollakin tavalla.
 2. Vaikken suoranaisesti ole samaa mieltä lainauksen suhteen, miten tuo olennaisesti on esittämääni näkemystä vastaan?
 3. Itse näkisin vallan tässä tilanteessa lähinnä henkisenä valtana valita/luoda oma merkityksensä. Valta vallallaolevia rakenteita vastaan. Nietzsche aina rakasti vasaraa, ja sen vuoksi häntä väärin ymmärtäneet uskovaisetkin vihaavat, mutta kyse oli vain luoda yksilölle vapaus valita.
 4. Ei se, että kritisoi valheellista käsitystä moraalikäsitysten alkuperästä ja yleispätevyydestä tarkoita sitä, etteikö moraalikäsitykset voisi olla oivallisia ja perusteltuja. Ehkä eniten näkisin tarkoituksena korostaa, että ihmisen pitää tietoisesti valita ja sitoutua siihen oikein perustein
 5. Olisi pitänyt jättää tietyt ravintosuositukset ja syödä hyvin niin olisi säästynyt alzheimerilta.
 6. Voitko kertoa tarkemmin mitkä osat käännetty tarkemmin ja mitkä huonommin, niin osaan kotimaisissa versioissa varoa? Mitkä englanninkieliset käännökset ovat parhaita?
 7. Onhan tuo vanha juttu mutta sinällään toimiva tietenkin. Näkisin kuitenkin, että pitäisi ensin tuntea itsensä sen verran, että tietää, löytyykö liikkeestä jokin tietty heikko kohta, ja tunnistaa se oikein, jotta osaa sijoittaa sen puolittaisen toiston oikein.
 8. Miksi kirjojen nimet on lueteltu englanniksi?
 9. Paskamaista että tulee vammoja mutta ainahan sitä sattuu ja tapahtuu. Pitää nyt värkätä muuta kun odottelee että kuntoutus onnistuu. Kyykky ja mave uuteen nousuun. Vaikuttaa aika yleiseltä tuo että paikat prakaa sillon kun sitä ei niin odota, harvemmin sitä on tuttavilta kuullut että mitään olisi hajonnut ykköstä yrittäessä.
 10. Ei kai tuon ohjelman ole tarkoitus kantaa kuin muutama kuukausi. Jotkut ehkä hyötyvät vielä pidempään. Ymmärtääkseni kymppi ei sinällään ole vakiotoistomäärä vaan lähtökohta sarjan pituudelle, ja pyrkimyksenä on kehittyä sen verran, että pystyy kaikilla sarjoillaan tekemään reilusti enemmän toistoja, jonka jälkeen sarjapainoja nostetaan. Ilmeisesti pitemmän ajan kanssa voi myös lisätä sarjoja. Luulisi aloittelijalle toimivan. Oman kropan ymmärtäminen ja sen mukaan pelaaminen toki auttaa homman toimimisessa. En ehkä itse lähtisi ohjelmaa tekemään, mutta en kyllä erityisemmin kulmianikaan kohottele jos joku sitä tekee.
 11. Miksi lineaarinen progressio ei kantaisi pitkälle? Vai kuin pitkälle se ei voisi kantaa? Eikö jenkkien voimanostajat ole päässeet sillä aika pitkälle?
 12. Kovat olleet nuo 20 toiston kyykkysarjat, vielä jos kolme putkeen. Muistan kun ensimmäistä kertaa itse tein 20 toiston sarjoja ja 100kg tuntui pahalta vaikka 1RM yli tuplasti enemmän. Nyt vain videota kehiin aiheesta.
 13. SeñorGlutes

  Hmb

  Sinällään niinsanotusti marginaalinen hyöty voi pitkällä tähtäimellä muodostua merkittäväksi. Jos esim. veljen ja kreatiinin avulla voi treenata 10% kovempaa, on tämä vaikutus viiden vuoden päästä 61%. Korkoa korolle.
 14. Kiinalainen hyvä mättö. Kyykkyreenin jälkeen hyvä käydä syömässä buffetissa.

×
×
 • Luo uusi...