Jump to content

3pseudo3

Members
 • Viestit

  597
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Converted

 • Sijainti
  Private g4p-club
 1. Siitä vaan sitten salin respaan vasikoimaan kaikki itseään vähänkin isommat ukot (ja akat).
 2. [h=3]Valmennuksen hintoja: 50 €/kk, 250 €/6 kk ja 400 €/12 kk. Sisältää treeniohjelmat, ruokavalion ja opastuksen liikkeissä. Vuosimaksun voi maksaa myös enintään 2 erässä.[/h]
 3. Täysin samaa mieltä. Tämä pitäisi toteuttaa mieluiten pitkillä sarjoilla. Nykyään tulee failure todella aikaisessa vaiheessa.
 4. Pakko kysyä podelta että eikö koskaan tee edes ihan vähän mieli roinata? Saisit kaikille täällä jauhot suuhun.
 5. On kyllä helvetin naivi jätkä jos se ei tota osannut jo etukäteen odottaa ennenkuin rupes avaamaan yksityiselämäänsä somessa.
 6. Tulin tänne vain nauttimaan ketjun mukavasta ilmapiiristä.
 7. Sanonpa vaan että ois möykyn kannattanut pitää mölyt mahassaan. Ei sen takia etteikö aiheesta kriittisesti puhuminen olisi hyvä asia, vaan siksi että nyt se näyttää ihan idiootilta kun aloittaa kuurittamisen uudestaan. Ai mistäkö tiedän että näin tulee tapahtumaan?
 8. Nyt ollaan päästy asian ytimeen. Vetäisit itsellesi kunnon roinalihat päälle ja rupeaisit itse Timo shopin keulakuvaksi. Rahaa tulisi ovista, Ikkunoista ja faksista kun teinit ostaisivat kilpaa kreatiinit ja prodet loppuun, kun haluaisivat näyttää podelta.
 9. Henk koht en välitä paskaakaa tuleeko mun elimistöön natriumia suolasta vai glutamaatin yhteydessä.
 10. Umbrella Academy on vaihtoehtona Marvelin supersankaritarinoihin. Jaksaa tätä katsoa vaikkei nyt ihan tän vuoden parhaimmistoa olekaan.
 11. DMAA ja se mömmö mitä oli alkuperäisessä Crazessa tosiaan potkivat efeä kovempaa. Juuri nyt markkinoilla olevat tuotteet tuotteet on tosi kesyjä. Se varmaan (toivottavasti) on ajan kysymys koska tulee seuraava kunnollinen "muuntohuume" käyttöön uusissa tehonlisääjissä.
 12. En tiedä mikä sun pointti tossa on olevinaan mutta efeä voidaan pitää luonnontuotteena kun taas piriä ei. Tottakai sitä efeäkin voi valmistaa synteettisesti jolloin sekään ei ole enää luonnontuote.
 13. Tämän jälkeen sitä ei voi enää luonnontuotteeksi kutsua. Täsmälleen samalla prosessilla (asetylaatio) tehdään muuten morfiinista (luonnontuote) heroiinia (ei luonnontuote).

×
×
 • Luo uusi...