Jump to content

Raju

Chat
 • Viestit

  2 224
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Neljännes kasipallosta ilman tolea kaljan kanssa alkaa lähennellä hengenvaarallista tilannetta..jos pakko kokeilla niin paljon pienempi annos eikä yhtään alkoholia. Subusta jää parissa viikossa riippuvaiseksi ja reflat on vittumoiset sekä pitkät.
 2. Juu,jokaisella on viimekädessä oma tulkintansa todellisuudesta,itse oon perinteisesti ollut enempi USA demokraattien linjoilla,niin nyt asetelma on mulla muuttunut,demokraatit näyttäytyy mulle nyt aika rumassa valossa,toki ei kaikki,mut moni johtava demokraatti käyttäytyy täysin järjettömästi. Rebuplikaaneissa on vielä järki-ihmisiä mukana enempi.
 3. Chuck Norris:nyrkki: Tai sitten ei...
 4. Katso Trumpin puheet kokonaisuudessaan äläkä usko lehdistön antamaan kuvaan, se on hyvin erilainen kuin se Trump mikä puhuu. Ei tietenkään kukaan ole Puhdas pulmunen mut Trump näyttäisi olevan Washington swampin ulkopuolinen ja hänellä edellytykset näin purkaa se suo. Trump on kuin puskutraktori, hänen jälkeensä pitää tulla joku yhdistävä Hahmo kuvaan ja mulla on vahva epäilys kuka hyvin yllättävä Hahmo sieltä vielä nousee. Tästä ei tarvitse väitellä, eikä tätä tarvitse uskoa. Vuoden loppuun mennessä tämä on noussut esiin kaikkien nähtäväksi.
 5. Itse en olis uskonu että Trumpista olis putsaustyöhön USA:n hallituksessa, pidin häntä ensin populistisena opportunistina mutta olin väärässä tässä. Haastoin itseni katsomaan kaikki Trumpin puheet mitä hän on pitänyt viimeisen puolen vuoden aikana ja median luoma käsitys hänestä osottautui vääräksi. Joskus on jopa mukava olla väärässä koska asiat liikkuu nyt parempaan suuntaan ihan globaalistikin. Vanhan systeemin paniikki on ja tulee olemaan valtava.
 6. Käsittääkseni Krimin ihmiset on keskimäärin nyt tyytyväisiä Venäjän hallinnon alla, toisin kuin oli Ukrainan nukkehallinnon alla. Krimin väestöstä on valtaosa etnisiä Venäläisiä joten en näe henkilökohtaisesti kuin oikeutta tässä siellä asuvien ihmisten näkökulmasta. Kai ihmisillä on oikeus päättää? Mitä USA:n tulee niin sen hallinto on pitkään ollut korruptoitunut ja ajanut maailman hallitusta sekä pankkieliitin etua. Tähän on nyt tullut muutos Trumpin ja patrioottien myötä, hallintoa putsataan korruptiosta. Suuret mediatalot ovat olleet mukana korruptoituneessa tässä pelissä. Mitään mun sanomaa tässä ei tarvitse uskoa koska aivan lähikuukausina kaikki tämä tuodaan esiin, alkaa oikeudenkäynnit ja jokainen voi pian todeta asian itse. Ilman taistelua tämä deep state ei tule luovuttamaan ja se puskee mediaan mitä älyttömimpiä uutisia.. Kuten että Trump on venäjän agentti, mitä CNN jo julisti joku aika sitten.
 7. Oon käyny Neuvostoliitossa, Boris Jeltsinin Venäjällä sekä Putinin Venäjällä ja aivan selvää on että noista nykytila on ehdottomasti paras sekä Suomelle että ihmisille siellä. Isot laivat kääntyy hitaasti mut esittämästäni esimerkistä voimme päätellä että suunta on ollut parempaan, nyt on paras tilanne noin sataan vuoteen naapurimme suhteen, miksi nyt pitäisi olla erityisen Venäjä vastainen?
 8. Juurihan yllä olen perustellut asiaa, ei tälläsen jutut ole Twitter viestien pohjalla vaan substanssin. Aron substanssi on hyvin epämääräinen ja haihtumassa ilmaan totuuden edessä.
 9. Niin se oli nimetön anonyymi taho joka näin väitti foreing policy julkaisussa, minulle tällänen on huhu.
 10. Voihan se toki olla mutta enemmän epäilen Aron muun toiminnan vaikuttaneen. Aron toiminta on USA:n demokraattien agendaan sopivaa, mutta myrkkyä patriooteille. Nyt USA:n hallinto alkaa olla miehetetty patriooteilla niin miksi myöntäisivät palkinnon taholle jonka kokevat toimivan vastoin heidän arvojaan, tästä minusta on enempi kysymys kuin jostain some kritiikistä.
 11. Jos lähde on tuntematon, anonyymi,niin se on minulle ei-fakta, fake news. Minulla on agenda, elää ja kuolla tyytyväisenä, tämä ei liity siihen kovinkaan suoraan, niin että olisi tarve muokata totuutta. Totuutta en silti julista puhuvani, omaa näkemystäni lähinnä.
 12. “It created a shitstorm of getting her unceremoniously kicked off the list,” said one U.S. diplomatic source familiar with the internal deliberations. “I think it was absolutely the wrong decision on so many levels,” the source said. The decision “had nothing to do with her work.” Jos lähteet on tätä tasoa niin eikö voisi sanoa fake news?
 13. Ei johtunut siitä kritiikistä vaan siitä että tämä trollitutkija on itse suurtrolli.
 14. Mä oon alkanu diggailla USA:sta päivä päivältä enempi vaikka se nyt syvässä kriisissä onkin. Kuitenkin siellä alkaa iso osa ihmisistä havahtumaan mitä on ollut meneillään jo pitkään. Yhdysvallat ei enää lahtaa porukkaa muualla vaan vetäytyy sodistaan, kukisti Isisksen Trumpin ja Putinin yhteistyöllä, kritisoi keskuspankkijärjestelmää,globalismia sekä typerää hiilidioksidipaniikkia, parantaa mustien ja latinoiden asemaa, vähentää rikollisuutta sekä perui Jessika Aron palkinnon. USA!
 15. Hyvä koodari voi pyytää 5000-7000e palkkaa kuussa, eikä niitä tule liukuhihnalta olipa minkä maalainen tai värinen tahansa.

×
×
 • Luo uusi...