Jump to content

sadisti666

Members
 • Viestit

  610
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Ei mitään merkitystä. Edelleen ne friikit ovat lajin korkein kilpailullinen taso. Millä perusteella ovat menneet pois muodista?
 2. Oikeassa olet, 2013 lähtien näin. Omista aktiiviajoista jokunen tovi
 3. Se hullu osa kehonrakennusta on kuitenkin se lajin kuninkuusluokka, jossa liikkuu rahaa, ja johon kyvykkäimmät yksilöt luonnollisesti hakeutuvat.
 4. Ei ole kyse mistään yksittäisestä substanssista, vaan käyttötavoista/määristä, kuten varsin hyvin tiedät. Hullun yksityishenkilön sekoiluun on melko vaikea puuttua, urheilukilpailuja järjestää liitto tai muu organisaatio, niitä voi hyvinkin kontrolloida. Mikä sai sinut vaihtamaan lähestymistapaasi? Alkuunhan pyrit vimmatusti perustelemaan kehonrakennuksen terveellisiä puolia. Sittemmin luovuit siitä, ja nyt olet keskittynyt esittelemään liudan vaarallisia tai muuten typeriä aktiviteetteja.
 5. Enhän minä sellaista ole väittänytkään. Nyt laitat sanoja suuhuni. Lähdetään nyt vaikka siitä, että suuri osa olympia-perheen ulkopuolisista lajeista sisältää epäterveitä piirteitä. Mitkä niistä sitten pitäisi kieltää, se onkin sitten täysin toinen kysymys. Kehonrakennus nyt vaan kiistatta on sieltä sairaimmasta päästä.
 6. Sinulla on todistustaakka tässä. Nyrkkeilyssä toki vaikka kuinka, tämä asiahan jo ymmärtääkseni tuli käsiteltyä.
 7. Sanoinko että löylykisat pitää sallia? En sanonut. Niiden vaikutus ympäröivään maailmaan on vaan huomattavasti pienempi.
 8. En muista ainuttakaan kuolonuhria koko modernin vapaaottelun historian ajalta, kehonrakennuksen tilastot ovat täysin toisenlaiset.
 9. Niin, kyse oli näiden kahden miehen välisestä vedosta, ei organisoidusta kilpailusta. Kyllä ammattilaiskehonrakennus pitäisi kieltää. Jos tuollaisella touhulla voi tienata elantonsa, se tulee jatkossakin vetämään puoleensa äärimmäisyyksiin meneviä idiootteja.
 10. Mahdollisesti saa, mutta ei järjestetä. Saunakisat ovat kansallinen ilmiö, kehonrakennus kansainvälinen. Jos tuolle linjalle lähdetään, jopa minä, joka en sen suuremmin kehonrakennusta seuraa, pystyn mainitsemaan useita terveytensä tuhonneita, jopa sekoiluunsa kuolleita kehonrakentajia. Hieman eri kokoluokan ilmiöistä kyse. Ei yksi haitallinen asia tee toisesta haitallisesta yhtään vähemmän haitallista. Jotain sauna-Timoa pidetään yleisesti hulluna, kun taas media puskee bodylajien kilpailijoita jonain urheilusankareina. Irvokkainta on nähdä joku Mentula laihdutusohjelmassa saarnaamassa terveistä elämäntavoista.
 11. Mikä taho tai organisaatio järjestää kilpailuita viinan juonnissa? Ammattilaisnyrkkeily erityisesti suurissa painoluokissa onkin varsin epäterveellistä ja haitallista touhua. Minä voin sen kyllä myöntää, vaikka laji onkin lähellä sydäntäni. Samaa ei voi sanoa teistä kehonrakennuksen parissa olevista, jotka tässäkin ketjussa ovat kantaa ottaneet.
 12. En minä voi, mutta yhteiskunnan tulee luoda raamit hullujen hölmöilylle. Kehonrakennusliitolle pitäisi yksinkertaisesti luoda painetta. Olympianyrkkeilyssä käytetään 12 unssin hanskoja ja kypärää, jotta hullut voivat hakata toisiaan. Kyse on hyvin turvallisesta puuhastelusta.
 13. Kehonrakennus on sen lajin nimi, jossa ei dopingtestausta tunneta. Siitä olemme kaikenaikaa puhuneet. Älä kiemurtele.
 14. Itsehän juuri väitit monien naturaalien osallistuvan kehonrakennuskilpailuihin. Ja se on kyllä niin päin, että ne testatut sarjat ovat se pieni osa lajikulttuuria. Jokainen urheilua tunteva tietää, kuinka testaus on vaikuttanut fysiikkalajeihin vuosikymmenien kuluessa. Vertaa vaikka dopingin kultakautta 80-lukua, ja nykypäivää. Vaillinainen testaaminen on huomattavasti terveempi lähtökohta, kuin ei testausta ollenkaan. Varsinkin kehonrakennuksen kaltaisessa lajissa, jossa kilpailijat konkreettisesti tappavat itsensä sen hulluudn kanssa.
 15. Mitä näyttöä sinulla on väitteidesi tueksi? Meillä on laji, jota ei testata. Laji jonka lajikulttuuriin voimakkaasti kuuluu dopingin käyttö. Miksi naturaali osallistuisi kilpailuun, jossa hän lähtökohtaisesti asettaa itsensä epäedulliseen kilpailuasetelmaan, eikä hänellä todennäköisesti ole minkäänlaisia mahdollisuuksia pärjätä. Samaan aikaan hänelle olisi myös tarjolla mahdollisuus kilpailla vertaisiensa kanssa. Huomaathan että keskustelemme lajista nimeltä kehonrakennus.

×
×
 • Luo uusi...