Jump to content

Make71

Members
 • Viestit

  125
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. oisko sittenkään ollu steriili?
 2. tänään oli taas vetoja ja kyykkyjä, penkkiä on käyty treenaamass, laitetaan tästä enempi ku päässään edes lähelle normikuntoa. Selkää on kans treenattu. Ollu mukavaa vaihtelua uudet laitteet uudella salilla. Sellaisia selkälaitteita mitä en oo koskaan ennen edes nähny ku kuvissa. Mutta nyt tämänpäiväiseen vetotreeniin. lämmittelyt. 5 x 60kg, 80kg, 100kg, 120kg, 140kg ja työsarjoina suht. helppo 3 x 3 x 150kg. päälle kyykkyä kevyesti ja mun uutta lempparia hackkyykkyä. päälle pohkeita. Kevyesti vielä mennään. Mutta koko ajan nyt kovennetaan treenejä. Huomenna ois työntävät treenipäivä. Katotaan jos siittä ois jotain kerrottavaa. paino pysyttelee 84kg kieppeillä. Pitää lisätä vähän syömisiä.
 3. huh huh, uus sali korkattu. Pari kertaa jo käyny yläkroppaa vähän kiusaamassa. Nihkeetä on! Tänään paluu vetojen maailmaan. Uudella salilla hyvät tilat treenata. Selkä ja niska vielä kipeänä, mutta kevyesti nyt aloitettiinki. Eipä oo tuo sairaus vuosiin näin pahana ollukkaan. Mutta eiköhän se tästä taas helpotu. elikkä vedot 5 x 60kg,70kg,100kg,110kg,3 x120kg,130kg ja 3 x 3 x140kg. ei paha vaikka piti selkää varoa. kyykky 5 x 60kg,70kg,80kg ja 3 x90kg ja jees uudella salilla hackkyykkylaite eli sitä ihan tunnustellen 4 x10toistoa..lisäpainoa 20kg:nolo::nolo: tätä tuun treenaan lisää ja paljon. Aivan mahtava tuntuma reisissä. lopuksi pohkeita. Tuntuma treenistä oli että tästä noustaan vielä
 4. NO niin.. Alko niska oireileen sen verran noista vetotreeneistä, että joutunu oleen kokonaan pois salilta. taidan pitää loppuvuoden paussia treeneistä. Saapi keho vähän levätä kovan vuoden(treenit/työ) jälkeen. Palataan vuoden alussa uudestaan. Voi olla että vaihdan salia missä vedot helpompi toteuttaa. HYvää joulua ja uutta vuotta kaikille.
 5. Taas oli vetopäivä. Olen tässä välissä käyny penkkiä ja selkää treenaamassa. Penkissä tulokset ei päätä huimaa, 120kg max näyttää tällä hetkellä. Olenki ny tiputtanu treenipainoja merkittävästi ja alottanu tekeen nyt hyvää pohjaa tulevalle penkkituloksen nousulle:lol: Edellisenä yönä 4 tuntia yöunia. Eilen pieni lonkerokooma, niin tuntu nyt kulkevan veto. Nyt sitte se 5 x 3 x160kg tuli ylös, eikä ollu ees aivan tiukka treeni. Päälle vähän kyykkyä keveästi. Prässin jätin tekemättä. Pohkeita lopuksi sitte veivasin. Seuraava veto/kyykky treeni on sitte kyykky painotteinen. ps. iltapaino 85,9kg
 6. Make71

  Mika Nyyssölä

  oisko Ronnie ollu tuolloin 41 ku viimisen voitti?
 7. Joo, se oli vetopäivä tänään. Ehkä se oli utopinen ajatus että se 5 x 3 x 160kg vielä tulis. ku kyllä se tänään jäi 3 x 3 x 160kg. Tuntuki vähän tahmeelta tänään. Päälle vähän kyykkyä. 5 x 60kg, 5 x 70g, 5 x 80kg, 5 x 90kg ja 2 x 5 x 100kg. kyykky tuntu tänään helpolta. prässiäki piti tehä mutta oli varattu koko ajan. Lopuksi pohkeita. Ei oikein tiedä pitäskö tuosta vedosta olla pettyny vai oliko utopiset tavotteet tälle treenille.
 8. [ATTACH=CONFIG]8117[/ATTACH] Eilen selkä ja hauistreenin jälkeen
 9. Tuli eilen vähän penkkiä tehtyä Saa nähä mitä tästä penkistä enää tulee..Selkä jumissa ja kipeänä. työsärjat 5 x 10 x 80kg. vituttaa tehä koko penkkiä ku tippunu niin paljon loppukesästä.(toki painoki tippunu paljon.) Sillon tuli vielä 5 x 5 x 105kg + 7 x 105kg LIsäksi vähän vipareita olkapäille ja ojentajille ranskalaistapunnerrusta ja taljapunnerruksia.
 10. Oon huono tekeen mitään voimaohjelmia..tai voima vaan tarttuu huonosti. Aika perustreenillä mennään. seuraavaksi varmaan 5 x 3 x 160kg. sen jälkeen yritetään 3 x 5 x 160kg. Sitte ku tuo menee laitetaan lisää. Mutta luultavasti seuraava paino on 165kg. Siinä alun suunnitelma
 11. nonnii.. Jos sitä vielä kerran kokeilis ottaa nousun maastavedossa. Aikaa vierähtäny n.2,5 vuotta edellisistä vetotreeneistä. Viime viikolla eka "kunnon" vetotreeni; työsarjat 3 x 5 x150kg, viimeisessä vitosessa 3 viimeistä toistoa pomppauttamalla. Eilen samat sarjat, kaikki pysäyttämällä! Paino pyörii 85kg molemmin puolin. Karmea syksy oli töitten osalta, lokakuun aikana paino tippu 5kg ja mahanympärys pieneni 6 cm. NYt jos sais vähän treenattuaki ku työt vähän helpottuu. Tavoitteena oli että se 200kg vielä maasta nousis.
 12. Make71

  Suosikki roskaruokasi?

  Lordi special ranskalaisilla
 13. juu mulla kyllä selkätreeni tuossa takana.. mutta ihan natukunto on! Mr.Siima kovassa kunnossa! :haba:

×
×
 • Luo uusi...