Jump to content

Sigmund

Members
 • Viestit

  122
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Rahapajan 2. kausi alkaa 6. huhtikuuta
 2. Mulla kulkee yleensä ihan hyvin, joskus jopa todella hyvin, jos paastotreeni sattuu vielä näin suht aamutuimaan ja edellinen ateria on syöty illalla. En ole kokeillut myöhemmin päivällä treenata paastossa.
 3. Sigmund

  Hauikset uuteen kasvuun

  Itsellä aivan samanlainen ongelma, lantio ja kroppa vetää herkästi vinoon, myös lievä skolioosi. Koittanut kamppailla asian kanssa kehonhuollolla, mutta kyykyssä lantio kääntyy oikealle todella herkästi eikä kovin suurilla painoilla uskalla tehdä, johtuen myös rakenteellisesti rikki olevista polvista. Mikä venyttelyliike sulla aspir auttaa tuohon kropan kiertymiseen? Onko heittää Youtubelinkkiä tms.
 4. Minäkin vaihdoin bruneten muijan blondiin kun aloitin bodilaiffin.
 5. Sigmund

  Ojentaja vinkit

  Mulla menee dipit ojentajalle kun pitää kropan suorassa ja kämmenet juurikin apinaotteella.
 6. Mua ei Artturin fysiikka oikein jotenkin säväytä. Jalat on isot, mutta edestäpäin katsottuna vähän jotenkin oudon malliset. Iso ukkohan tuo muutenkin on kyllä, ja varmasti olisi kova, jos pääsisi kireäksi. Tuota Jukan videota katsellessa kyllä näyttää vähän tosiaan siltä, että kiire vielä tulee. Wilenius on kireämpi offseasonillakin.
 7. Sigmund

  Kehonkoostumusmittaus.

  Tosi hölmöä kyllä, kun porukka ajattelee näin ja vähättelee roinaajien panostusta. Itsellä ainaki menisi silleen, että jos roinaisin, niin siinä tapauksessa fokus täytys olla täysin tässä hommassa ja panostus paljon suurempaa ku tällee natu-ukkona rimpuillessa, muuten ei mielestäni ois mitää järkeä vaarantaa terveyttä lääkkeillä. Varmasti lääkkeet auttaa kehittymään helvetisti mutta ei sekään kehitys panostuksetta tule.
 8. Minusta tuo Olut maistuu ihan väljähtyneelle Koffille, joka on seisonu avonaisena pöydällä viikonlopun yli
 9. Mulla ala-asteella ekaa kertaa meni oikea polvilumpio sijoiltaan, ja tämän jälkeen meni noin 10 kertaa ennen kuin polvi leikattiin ja lumpio kiinnitettiin takareiden jänteellä jämäkämmin kiinni. Kaks kertaa jäi tuo lumpio tuonne polven sivustaan, ekan kerran oli sijoiltaan puoltoistatuntia ennen kuin ambulanssi tuli ja sai sen paikalleen. Tokalla kerralla oli sijoiltaan noin 45min, sillo olin intissä. Ihan järkyttäviä kokemuksia, tulee huudettua koko tuo aika ihan suoraa huutoa jos vähänki jalka liikkuu. Tuolloin, kun tuo puoltoista tuntia polvi oli sijoiltaan, olin laskettelemassa yksin, frendit oli jo lähteny himaan, ja suksen kantin tökätessä lumpio pamahti. Jalka oli iha mutkalla ja yksin siellä rinteessä karjuin, mutta onneks siihen sit keräänty porukkaa ja kelkka haki mut pois sairastuvalle oottamaan ambulanssia. Mutta tosiaan koko tuon ajan jos jalka vähäki liikahtaa nii tuntuu että joku repis jalan irti ja sitä vaan huutaa. Nykyää pitää jalkareenit vähän soveltaa, pakko on ollu luopua isoista painoista kun ei polvet vaan kestä, kuitenki tässä elämää vielä sen verran monta vuosikymmentä edessä että ei kehtaa kokonaa nuita paskoa. Toinen polvilumpio on yhtä löysä, mutta ei oo vielä mennyt sijoiltaan, ja tuo leikattu polvi on vähän jäykkä koukistaessa, kun kiinnitetty jänne vähän rajoittaa liikerataa. Tämmösten vikojen ei kuitenkaa pidä antaa rajoittaa laiffia, vaan pitää elää nii vauhikkaasti kuin pystyy kuitenkin siten, että järki on mukana Monet, jotka on nähny miten mun polvet käyttäytyy, sanoo että eivät uskaltaisi tehä ikinä mitään enää mutta kyllä minä lätkää ja futista käyn myös pelailee. Alitajuntaisesti kontaktia kuitenkin hieman välttelee.
 10. Kilo potaatteja treenin jälkeen toimii
 11. Mulla menee 3kpl kokonaisia munia päivässä, valkuaisia tämän lisäksi n. 10. Muutama viikko takaperin mitattiin veriarvot, konaiskolesteroli oli 4.5, HDL 2.2, LDL 1.9, triglyseridit 0.68.
 12. Minä elämän junan alle hypännyt
 13. Sigmund

  Jari Mentula

  Treenattu keho voi näyttää ulospäin hyvinvoivalta mutta henkinen terveys kovaa treenaavalla saattaa olla retuperällä. Joillain makrojen liian tarkka seuraaminen vääristää suhdetta ruokaan ja kovat dieetit, ylitreenaus jne. voi rassata hormoonitoiminnan vituilleen. Tämähän se vaikuttaa vielä enemmän henkiseen balanssiin.
 14. Ruotsi on minusta kiva kieli, melko yksinkertainen ja mukava puhua. Monella tuntuu vain olevan asenneongelma sitä kohtaan. Totta on, että ruotsin kielen taitoa ei usein tarvitse ja esim. Itä- Suomessa venäjän kieltä olisi hyödyllisempää opettaa kouluissa. Kuitenkin ruotsin kielen taidosta on hyötyä, nykyisenkin työpaikkani hakuvaiheessa erotuin monesta muusta hakijasta ruotsin kielen osaamisellani, haastattelijatkin yllättyivät, kun testimielessä alkoivat työhaastattelussa ruotsia puhumaan.

×
×
 • Luo uusi...