Jump to content

Laihis

Members
 • Viestit

  619
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Kofeiini supistaa verisuonia, ei hyvä. Kyllä nuo "oikeat" verisuonten laajentajat ovat ihan yleisesti ainakin jenkeissä pro ukoilla käytössä. John Meadows ja monet muutkin ovat ihan julkisesti puhuneet.. Edittiä Jeff Nippard teki hyvin kattavan videon aiheesta
 2. Laihis

  Tehonlisääjät

  Itsellä oli tota samaa tässä pari purkkia, paras preworkout mitä kokeillut, mutta toi kofeiinin määrä on sellanen mikä ainakin itsellä vaikuttaa jo niin paljon että tunti 2 treenin jälkeen iskee aivan järkyttävä väsymys! Pumppi ja hikoilu kyllä lisääntyy aivan huomattavasti, samoin kun ainakin rannemittarin mukaan treenin keskisyke oli aina huomattavasti korkeampi tuolla kuin ilman.
 3. Laihis

  Poden asiantuntijuus

  Mitä just Rhoden voitti Olympian 43 vuotiaana ekaa kertaa. Kauheeta paskan jauhantaa, miten jaksat?
 4. Muista nyt pode jos kehon hormonituotanto on korvattu ulkopuolisilla tuotteilla, ei rasvaakaan tarvita samalla tapaa. Voit noilla ohjeilla aiheuttaa jollekkin tyyliin saliharrastusta aloittelevalle juniorille pysyvän terveyshaitan, joten tutkihan aihetta muustakin kuin sellaisen joka käyttää kehonulkopuolisia apuja. En myöskään ymmärrä miksi sinä tuollaisia lueskelet ja ihmettelet kun itse olet naturaali, eikö? 50 grammaa, ehkä 40 koko ja paino huomioon ottaen voi mennä alimmillaan rasvan saanninsuhteen, per päivä lyhyen aikaa. Jos naturaalina haluaa pitää itsensä ensinnäkin terveenä puhumattakaan jos lihasta haluaa kasvattaa.
 5. 2 kalaöljy kapselia ja 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä päivässä? eli sun mielestä alle 10 g rasvaa per päivä on hyvä? 38 kilon painon nousulla meinaat että se on ollut lihasta, sanoit tuossa vähän aika sitten että PAHIMMILLAAN 95 kilosena sulla oli melkein 110 cm vyötärö? Eikö massaa voimaa kirjassa kerrota kuinka paljon rasvaa olisi hyvä saada per päivä, jos meinaa että hormonituotanto pelaa naturaalina??
 6. Laihis

  Poden asiantuntijuus

  Se on jännä että pode vetää näillä eliitti huippujen metodeilla, kuukaus sitten se oli phil phillips, nyt louie simmons ja dave tate.. "Founder and Owner of Westside Barbell™ Louie Simmons is a world renowned Strength/Special Strengths coach and the founder of Westside Barbell. He is in the gym every day watching and analyzing all athletic training from all his powerlifters to track and field. Westside Barbell is a living laboratory for Louie where he can undergo constant athletic experiments in order to push the boundaries of what is possible. He also has 24 athletes who deadlift over 800 pounds and 3 who deadlift over 900lbs. 15 members who have a total lifting record over 2500 pounds and 7 over 2600 pound total. Westside Barbell is the only gym in the world to have 2 over 2700 pound totals, plus 5 over 2800 pounds and 1 who has the biggest total of all time with 3005lbs." 85 kg max kolmonen on ihan ok rauta satunnaiselle salijannulle, mutta miten ihmeessä noi systeemit mitä yllä mainitut kaverit vetelee sopii tohon 85 kiloon? No kukin tyylillään, mutta edelleen ei kannattaisi mainostaa hirveästi omaa osaamistaan, ja sitten ihmetellä jos tulee kritiikkiä..
 7. Laihis

  Poden asiantuntijuus

  Miksi ihmeessä sä seuraat jotain wsb systeemiä? Eikös Dave Tate o itekkin sanonut jossain haastiksessa että westside system on nimenomaan suunniteltu kovaa douppaaville nostajille, jotka tavoittelee maailman ennätyksiä jne. Mave 60 kilolla ei nyt ihan sovi tohon muottiin, ihan sama mitä ko. systeemistä tietää..
 8. Kaurajauhoa, valkuaisia, kokonaisia kananmunia, marjoja, kanaa, kalaa, kalkkunaa, naudanlihaa, riisiä, bataattia, perunaa, cyclic dextrineä, kreikkalaista jogurttia ja liian usein lasi viiniä, olut, pizza, muffinssi tms. Jos hyvää prode patukkaa haluaa testata, kannattaa quest barit unohtaa ja maistaa ISS:n one bar! esim. cookie dought mausta on todella vaikea uskoa että kyseessä todella on proteiinipatukka, eikä japp
 9. Aikuinen on kuitenkin mieleltään aikuinen, toisia panettaa luonnostaankin enemmän kuin toisia. Mitään tollaiseen viittaavaa en ainakaan ole itse tutkimuksissa nähnyt. Jos anabolisista puhutaan, eikö se ole melko selvä että käyttäjäkunnaksi valikoituu tietyn luonteen omaavia, tietysti kilpaurheilu erikseen. Samoin tietty esim. jenkeissä joku pro kortti voi olla monelle jo bisnes mielessä ihan tavoiteltava, juttu niin käyttäjä kunnaksi valikoituu ihan erillaisia ihmisiä.
 10. Mitä mieltä Anssi itse keinomakeuttajista? Kummalla suuremmat haitat sokerilla vs. aspartaami yms.?
 11. Tuskin noilla suomen "bodyscenen" tyypeillä on hormoneilla ollut mitään vaikutusta tohon "taantumiseen".. Miten voi taantua jos ei koskaan ole edes aikuistunut? Se että suomessa koko laji on pieni, ja käyttäkunnaksi on valikoitunut osittain "tietynlainen" aines, ei tarkoita sitä että vika olisi aineissa, vaan käyttäjässä. Suomessakin on ihan todella asiallisia bodauksen sm voittajiakin, jotka eivät ole koskaan netissä edes kirjoitelleetkaan, perseilystä puhumattakaan.
 12. Koko "roid rage" juttu on jo kauan sitten todettu täysin paskapuheeksi, siitä on tutkimuksia kasapäin ja sen takia on turha ruveta oikeudessa selittelemään että otin vähän horkkaa ja sekosin, ei toimi kun ei ole todellista. Siellä päässä täytyy olla jo valmiiksi vikaa. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8855834 Sen sijaan kuningas alkoholi aiheuttaa suoranaisesti varmasti kymmeniä jos ei satoja tappoja pelkästään niinkin pienessä maassa kuin suomi joka vuosi.
 13. Katoitko itse edes tota listaa? Bodareita muka, toi lista nyt on ihan täys vitsi lukuunottamatta Titusta ja Bertiliä, muut jotain teinejä ja painijoita yms.. Ainiin ja toi Swatin jäsen joka ryöstön aikaan painoi 290 lbs 2 % rasvoissa
 14. Totta, täähän oli joku entinen Navy Seal, vissiin melko paljon henkisiä ongelmia jo ennestään.. Ja tosta ampumisestahan oli paljon spekulaatiota että olis lavastettu koko juttu kun tää kaverihan lauloi kaikki mahdolliset tyypit NFL:stä lähtien että säästyi itse vankilalta.

×
×
 • Luo uusi...