Jump to content

maximum

Members
 • Viestit

  1 050
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Converted

 • Sijainti
  Sealand
 1. Sama homma kyllä itselläkin, paljon vähentynyt mutta joskus juon pään täyteen ja kyllä huonot puolet nykyään voittaa ne hyvät puolet useimmiten.
 2. Päihteet ihan ok satunnaisesti ja kohtuudella.myös raamatussa kehoitetaan nauttimaan elämästä.
 3. Mistä tiedät ettei ole koodannut? Oletko joku jumalallinen olento joka näkee kaikkeuteen?
 4. No joo toki tuo on totta mutta jos yhtään noiden kahden uskonnon oppeihin tutustuu niin voisi sanoa että yhtäläisyydet on kuin yö ja päivä. No sehän näkyy myös käytännössä ympäri maailman.
 5. Puhuin yliluonnolliseen uskovista, minkä vaan uskontokunnan jäsenestä. Toki ihan kristittyjäkin on huomattavasti enemmän kuin Jumalankieltäjiä. Länsimaisista sivistysvaltioista otetaan nyt vaikka esimerkiksi Yhdysvallat suurimpana omaa hyvinkin uskonnollisen ja nimenomaan kristityn väestön. Jumalankieltäjiä/ateismiin uskovia hieman vaikea mitata mutta ovat toki selvä vähemmistö, about 15 prosenttia korkeintaan mailman väestöstä. Lääkärien mukaan kuolinvuoteella ne ateistitkin lopettaa yleensä kapinointinsa ja huokaavat korkeamman puoleen. Miksi luet uskonnollisuuden heikkoudeksi? Oletko antanut Suomalaisen ympäristön vaikuttaa liikaa itseesi? Jos olisit kasvanut Irakissa sanoisit ehkä samaa Jumalankieltäjistä.
 6. Tämä on hyvä kirja, Peterson muutenkin helvetin skarppi äijä. Hyvin servaillut vihervasemmisto kommareita sun muita kulttuuri marxisteja monissa haastatteluissa.
 7. Nämähän kolme eri uskontoa joista varsinkin kristinusko ja islam itseasiassa kumoaa toisensa joten mitähän mahdat horista? Miten ylipäätään voi verrata kristinuskoa islamiin oletko tosiaan noin hukassa näistä jutuista?
 8. Mistä moinen raivo ja miksi latelet tuollaisia järjettömiä väitteitä?
 9. Eli suurin osa planeetan ihmisistä on yliluonnolliseen uskovina järjensä menettäneitä. Sinä kuulut tähän viisaaseen ja mieleltään järkkymättömään vähemmistöön joka tietää paremmin.
 10. Kapinamielellä on ihmiset taas.
 11. Öö.. Kävi huorissa? Nyt taidat sekoittaa toisen uskonnon profeettaan tai johonkin muuhun.
 12. maximum

  Juhannus 2019

  Juhannus paskin juhla.
 13. Ihmisille on annettu ymmärrys. Saatanan pakana!

×
×
 • Luo uusi...