Jump to content

maximum

Members
 • Viestit

  1 060
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Converted

 • Sijainti
  Sealand

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koska luonto on sellainen. Pienistä otuksista lähtien ihmisiin. Miksi kaikki olisivat yhdenvertaisia?
 2. Poliisien kanssa en lähde painimaan ellei ole hyvää syytä, putkassa tulee varmasti pataan ylivoimalla.
 3. Joo mut meinasin että sellaiseen kondikseen ettei pysty kävelemään lainkaan. Toki nämä ollut tilapäisiä juttuja mutta on se aika perseestä kun alle vuoden sisällä menny jo 4 kertaa tilttiin niin että joutuu sängyssä makaileen. Toi rustohomma ei ole varma, on hieman auki että mikä vika polvessa oikein on.
 4. Kipua kestän kyllä suht hyvin, luita, murtunut, pää täynnä arpia ja iskuja tullut kaikenlaisia niin että on taju lähtenyt pahimmissa nujakoissa. Jalkapöydän luut murtuneet täysin ja kävellyt sen jälkeen kotiin. Menit tässä arviossasi hieman metsään Jos on vaan typerää sanottavaa niin ehkä parempi jättää vaan sanomatta.?
 5. Kävin kylläkin aika kokeneella mehiläisen ortopedilla. Todella ylimielinen kaveri joka lopuksi totes että ei ole mitään leikkausta vaativaa ainakaan ja aluksi ei soittanut sovittuna aikana vaan lähti lomille. Sain joltain hänen kolleegalta puhelinajan mutta en mitään selvyyttä saanut häneltäkään että mikä voisi olla kyseessä. Kuvissa oli ehkä luuston kulumista mutta sitä ei voi sanoa varmasti. Timo Järvinen tais olla nimi. En suosittele.
 6. Okei pitää varmaan harkita kuhan pääsee Suomen kamaralle taas.
 7. Minulle käynyt nyt vuoden sisällä 4 kertaa sama juttu polven kanssa Kyykkyasennossa oltuani noussut ylös ja jotain napsahtanut polven etuosassa, lievää kipua tuntunut. Jalka ei kipeä jos pitää koukussa, jos yrittää suoristaa tai astua niin tulee nopeasti voimistuvaa kipua. Ekalla kerralla meni pari viikkoa että pystyi kävellä. Tokalla ja kolmannella kerralla pari päivää. Kuvat otettu magneetti ja röntgen ja niissä ei löytynyt mitään vikaa. Nyt neljäs kerta päällä ja pari pv ollu kepeillä. Edellisestä kerrasta viikko jonka jälkeen kävelin muutaman päivän kunnes meni taas. Kellään hajua mitä helvettiä tää vois olla?
 8. Kotiseuduilla yleinen tapa että annetaan pojalle tykki ja ryöstämään vaikka kioski jos ei muuta. Sitten tietty kaikki noi Peresin mainitsemat hommat. Sairasta touhua.
 9. Sama homma kyllä itselläkin, paljon vähentynyt mutta joskus juon pään täyteen ja kyllä huonot puolet nykyään voittaa ne hyvät puolet useimmiten.
 10. Päihteet ihan ok satunnaisesti ja kohtuudella.myös raamatussa kehoitetaan nauttimaan elämästä.
 11. Mistä tiedät ettei ole koodannut? Oletko joku jumalallinen olento joka näkee kaikkeuteen?
 12. No joo toki tuo on totta mutta jos yhtään noiden kahden uskonnon oppeihin tutustuu niin voisi sanoa että yhtäläisyydet on kuin yö ja päivä. No sehän näkyy myös käytännössä ympäri maailman.

×
×
 • Luo uusi...