Jump to content

Karvakorva

Members
 • Viestit

  263
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Mulla on sulle resepti darraan, se lähtee sillä millä tulikin.
 2. Sporttimekassa oli pari vielä hyllyssä. Lähdetään nyt ohjeen mukaisella liikkeelle. Onko sillä merkitystä heittääkö kaikki kerralla huiviin, vai nappaako yhden kolme kertaa päivässä?
 3. Osui Genius -purkki tänään silmiin muiden ostosten lomassa. Nappasin kyytiin kun en jaksanut ruinata ilmaiseksi. Duunissa useamman projektin vetäminen samaan aikaan kuormittaa niin paljon että mielenkiinnolla odotan huomaanko mitään eroa lähiviikkoina.
 4. On se kumma kun pallo on jäähtynyt ja lämmennyt ennen kusiaislaji nimeltä ihminen täällä hiippailua, mutta uskovaiset vaan todistelee että meidän vika, varsinkin valkoisen lihaa järsivän heteroukkelin. Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan rauhallisempaakin kaveria... Miksi vitussa sun pitää vängätä täällä? Sulle on omat foorumit tuota varten.
 5. Komua ahdistaa ja ties missä mielentilassa kirjoittelee. Liekö edes selvinpäin?
 6. Korjasin viestissäsi olleen virheen.
 7. Karvakorva

  Liha tappaa

  Sulta loppui argumentit, joten vänkäät taas kuin viisivuotias.
 8. Karvakorva

  Liha tappaa

  Joten kommenttisi arvo = 0. Nämä ovat sulle uskonasioita, joka on todettavissa niin monessa vänkäämisessäsi.
 9. Karvakorva

  Liha tappaa

  Huutelen tässä nyt väliin. Tää menee ihan samalla sävyllä kuin Poden ketjut. Yksi vastarannankiiski ei taivu...
 10. Vai "kiittämättömättömän hallintoalamaisen". Nyt joku pilailee teitin kustannuksella poijjaat. Veikeetä sanankäyttöä muka virallisessa asiakirjassa.
 11. Plus kuureissut oli Wernher von Braunin ansiota. Mies joka kehitti V-rakettiaseet.
 12. Kyllä on helvetin mielenvikaista porukkaa tuossa paskalaitoksessa töissä.
 13. Vastaa nyt siihen kysymykseen. Vastakysymys ei ole vastaus, paitsi poliitikon mielestä.
 14. Lainaus Ylen kommenteista: "Ote kansalaisaoite.fi:stä: "Jos aloite on kerännyt vähintään 50 000 kannatusilmoitusta Väestörekisterikeskuksen tarkastuksen mukaan, voi aloitteen edustaja toimittaa aloitteen ja Väestörekisterikeskuksen päätöksen eduskuntaan. Aloite tulee toimittaa eduskuntaan viimeistään kuuden kuukauden kuluttua Väestörekisterikeskuksen päätöksestä. Muuten aloite raukeaa. Aloite raukeaa perustuslain 49 §:n mukaan myös, jos sitä ei ole käsitelty eduskuntakauden kuluessa." Eli aloitteen tarkastusta voidaan viivyttää aina ensi kesään asti (keräys käynnissä 6.6.2019 asti), josta käynnistyy sitten kuuden kuukauden määräaika. Toisin sanoen, aloite saatetaan toimittaa seuraavalle eduskunnalle vasta ensi joulukuussa." Joku puhuu nyt paskaa ja se näyttäisi olevan jutun tehnyt Ylenantajan toimittelija. Tosin kyllähän tuo tullaan torppaamaan tavalla taikka toisella. Eihän sitä nyt rikkautta ja voimavaraa voida noin kohdella.
 15. Sen verran katkeraa tilitystä tullut saksalaisia autoja kohtaan että taitaa olla joku bemarikuski puikannu muijaas.

×
×
 • Luo uusi...