Jump to content

Hauberi

Members
 • Viestit

  1 358
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Hauberi kaikki viestit

 1. Eipä toi 165t omaisuutena ole paljoa, kaksio stadista. Mä sanoisin että 500t ni sit alkaa olla rahamiehiä.
 2. Huomasin että patukka oli puoliksi maisteltu ennen makutestiä. Joten oliko makutesti feikki vaiko patukka ostettu kaverin kanssa puoliksi?
 3. Kukaan tehnyt pystäriä seisten vipuvarsikoneessa? Muutamalla salilla nähnyt laitteen, oisko joku viikinkipunnerruslaite tjsp. Oli mikä oli ni helvetin hyvä. Pari kertaa kokeilleena tuntui että laite painais ehkä 20kg ja siihen sit painot päälle. Tuntuma aika eri ku istuen.
 4. Firmitas aika hyvä ollu helteellä kun treenaa. Toinen missä toimii erinomaisesti ni alkoholin kanssa tai paremminkin kankkusessa. Täs lomalla tullu testattuu jokunen kerta. Just reissussa ja otin nesteytyspulveria mukaan, voi olla että myös treenaamaan mut enemmänki idea kun tulee dokattua helteessä. Tein tosiaan aikasemmin dexalin poretabuilla samaa mut ne tyyliin 10x miedompia.
 5. Katoin just netistä pätkän kun tää painija en muista nimeä, joka oli gladiaattoreissa. Ni veti 50kg käsipainoilla hammer kääntöjä. Tais vetää 5-6 /puoli. Taffereilla veti, ettei forkut ota liikaa osumaa kun se ei ollut idea. Kyl tossa saa isoilla käyttää heijausta, sillee se voima tulee.
 6. Minä alan piikkaamaan hauiskääntöjä ykkösillä.
 7. Ei viittä grammaa nikotiinia?
 8. Piristääkö rööki ennen treeniä? Nikotiini huono idea, supistaa verisuonia.
 9. Jatketaan. Aerobisessa treenissä tuli vedettyä nyt metsämarjan makuista firmitas nesteytysjuomaa. Mielestäni tää on paremman makuinen ku sitruuna. Vertasin pitoisuuksia dexalin vastaaviin ni on täs enemmän kaikkea. Luulen että tää firmitas tehty kovaa treenaaville. Mä monta vuotta lisännyt ripauksen suolaa treenijuomaan, täs ei tarvi. 2,5g annoksessa suolaa, dexalissa tais olla 0,5. Tää jää mul käyttöön. Sit muutama punttitreeni, käyttänyt samaa treenin aikana ja palkkarina kokeilin viinirypäleen makuista refectiota. Mehumainen ja raikas, mut emmä viinirypäleestä tiedä. Aika neutraali maku, mikä sinänsä ihan hyvä. Ei maistu teolliselta. Erikoista näissä ettei juurikaan kuohu kun sekottaa, palkkari valmis heti. Mul kilpailijan pussi mikä kestää varmaan 5min että pystyy juomaan, välil veemäinen jos sekottanut treenin jälkeen.
 10. Hankala käyttöinen. Mietin mikä vikana niin selkeämpi silmälle kun palkkeja enemmän. Laskin 6 aihealuetta kännyn ruudulla kun parilla muulla forumilla 8-10, ovat selkeempiä lukea. Vertaa vaikka pakkikseen. Refectio testikeho ketju hävinnyt?
 11. No niin ekan kerran käytössä appelsiinin makuinen refectio palkkari ja sitruunan makuinen firmitas nesteytysjuoma. Ensivaikutelma purkeista laadukas, kaikki on selkeesti luettavissa. Jauhot sekottu hyvin eikä kuohunut. Nesteytysjuomaa käytin punttitreenin aikana, yleensä käyttäny vastaavaa dexalin tuotetta aerobisen yhteydessä ja kankkusessa. Täytyy vertailla ainesosia kun kerkee. Maultaan ihan ok, aika neutraali fiilis. Ei hyvä muttei huono. Sit refectio palkkari treenin jälkeen. Todella raikas, vähänku ois mehua juonut. Taitaa olla parasta maun puolesta mitä oon maistanut. Toinen mitä huomasin etiketistä ni vitamiineja seassa, en oo ennen törmännyt vastaavaan. Tää tulee mulla ehdottomasti käyttöön.
 12. Tunnen yhen joka painaa 128kg.
 13. Mä voin testata kaikkia:wink2:
 14. Mihis mä laitan viestiä, dominusnutrition.fi?
 15. Joo just tätä meinasin.
 16. No painonnostajat punnertaa varmaan moni seisten enemmän kuin penkiltä. Pompulla tai saksauksella (en osaa kumpaakaan) saa varmaan kymmeniä kiloja lisää. Sit vaikka 32kg kahvakuula ni sen saa tekniikalla melkeimpä ilman punnertamista suoralle kädelle, tän mäkin osaan.
 17. Kuukaus venailtu:lol: Toimitus teillä ainakaan ei ole kovin nopeaa.
 18. Yhteiskunnan pahimmat viholliset: 1. Natsit 2. Vihapuhe 3. Ryssät
 19. Istuen tais mennä viime vuonna, oisko menny kolmonen. Seisten en oo tehny kovin painavilla, tekniikkaliike. Väitän jos jengi tekis yhtäpaljon ku penkkiä ni menis se omapaino aika helposti. Nopeesti nousee kilot jos on järkeä treeneissä.
 20. Olihan ne safetorin kaverit suomi-puola matsissa minne odotettiin puolalaisia huligaaneja. Jotka samaa tasoa kun ryssät. Rauhallista oli kuitenkin. Tää ihan hyvä että osaavat laittaa kovan kovaa vastaan, siitä vasta olis sanomista tullut jos olis pamputettu mikä sekään ei olis huono ollut.
 21. Se onko selkärankaa ja korkea moraali jää nähtäväks. Kuka tahansa voi postata mitä tahansa ja useimmille menee läpi. Irtopisteitä ennenkin yritetty samalla kaavalla, ja taustalla se että tiedetty ettei mene läpi. Just että edut veks, ei tuu tapahtumaan. Ja sebuhan voi itseltään ottaa edut pois, lomilla vapaaehtoostyötä ja liksasta kolmannes hyväntekeväisyyteen:tsemppiä:
 22. Itse en ikinä äänestäis tynkkystä koska arvot on eri. Lisäks tyyppi vaikuttaa riidanhaastajalta, vaik tää että farkuissa vai verkkareissako oli eduskunnassa. Eikä taida muuta sanottavaa olla kun maahanmuutto. Perussuomalaisten kannatusta saattaa kyl lisätä kun homo ja mamun kanssa oleva siellä Mitä sit tulee kirkkoon ni aika kaksnaamaista. Siellähän niitä pedofiilihomoja jokatoinen pappi, ja suviseuroissa vaik mitä pervoa insestityyppiä. Mut sitä se kai aina ollut. Tee kuten minä sanon eikä kuten minä teen.
 23. Ois kiva tietää miks suomalaisille ei ole samaa koulutusta tarjolla. Moni nuorempi varmaan menis. On näitä vastaavia ennenkin ollut ja ollut myös että voi kaikki hakea mut käytännössä valitut on 90% mamuja. Idea on työllistää niitä vähän heikommilla työehdoilla esim paikallisbussikuskeiks. Mut siinä vaan se ajotaito näis hommissa, ehkä toi kuorma-auto viel menee mut rekan rattiin mun mielestä ei kannattais laittaa.

×
×
 • Luo uusi...