Jump to content

Hauberi

Members
 • Viestit

  1 375
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

11 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mä voin testaa muutaman kaverin kaa
 2. Mun mielestä toi paita on niin yliampuva että ihan hyvä. Mielummin mä tommosta pitäisin kun jotain pakkotoisto.com logon paitaa. Enkä kehtais mitää ptv paitaa pitää mut tää ois tavallaan ihan hauska
 3. 8g muistitikku 28euroa muualla vastaava 7e, 128g tikku maksais sit sen 28e. T-paita sloganilla white pale punisher, he's the best. Että semmosta myynnissä.
 4. No jaa. Spekulaatiolta kuulostaa.
 5. Tää ketju menny yllättäen vähän pelleilyks mut kokeillaas kuitenki. Huomannut että 1-jakoinen itselle toimii aika simppelinä hyvin. Ei montaa liikettä ja muutama kova sarja, välil enemmän. Toki raskailla. Sit mikä eroaa moneen ni 2päivää väliä yhden sijaan. No välil se yks mut luulen että natuille useille se kaks on fiksumpi. Treenejä tulis viikkoon vaan 2-3. Muistaakseni blasu treenas vaan sen kaks kertaa viikossa. Möykky muuten treenaa vähän samaan tyyliin kun poden hybridiohjelma, 1-jakoista ja suht lujaa. On muuten vahva kaveri eli toimii myös hänellä. Mitä mieltä ajatuksista pode ja muut asiantuntijat?
 6. Katoin youtubesta pätkän missä sanoo että i was never bi eater. Kertoo sit esimerkkinä aamiaisensa, ja että moni bodarikaveri söi paljon enemmän. Tossa aiemmin laitoin voimamiesten protskuista, siinä taitaa olla se 5g/rasvaton painokilo. Täytyy ettiä yks muscle fitness lehti jossa phil heathin safkat päivän aikana, menee samaan suuntaan. Ei muuten käytä phil jauhoja ollenkaan eikä palkkaria. Tottakai nää on poikkeustapauksia mut ei näille riitä se 1,8g mikä on tieteellisesti tutkittu. Mun pointtina on että joka ihminen on erilainen, ei voida mitenkään tutkia että 1,8g on riittävä muutenkun keskiarvona. Ehkä jollekin parempi 2,5g, tää jo vesittää ton tutkimuksen kun melkein 50% enemmän. Kyl mä tietenkin ymmärrän että suomessa varmaan ei montaa ole jotka hyötyy yli 4g, mutta näitäkin on.
 7. Eiköhän se ole laadukas ruoka mitä tarkoittavat, proteiini iso osa sitä. Eikö ole erikoista että jonkun tieteellisen tutkimuksen mukaan ihminen tarvitsee 1,8g proteiinia, toisen mukaan 2,3g ja kolmannen mukaan 2,5g rasvatonta painokiloa kohti. Jos oikein laskin ni 1,8 ja 2,5 ni 38% ero. Mites sun tiede selittää sen? lol.
 8. Täyttä paskaa, aina joku toinen saa eri tulokset. Just luin 2010 tehdystä tutkimuksesta jonka mukaan 2,3g/kg kohden, tästä oli iltalehdessä. Melkein 30% enemmän proteiinia. Näähän riippuu ihan ketä tutkii. Onko 50kg nainen, 70kg mies vaiko 100kg mies. Vaiko 180kg voimamies vaiko 90kg huippu-urheilija. Vai huonokuntoinen lihava nainen. Jne jne. Ihan samalla tavalla hiilarin tarve vaihtelee ihmisen mukaan. Erikoista myös että moni bodari kertonut että vaikeinta hommassa on syödä tarpeeksi, luulis että sen 1,8g sais aika helposti. Sit taas toiseen suuntaan ni esim arnold kertonut ettei ikinä safkannut paljoa, toisin kuin monet kaverinsa.
 9. Mikähän siinä on näillä aina näitä persejuttuja? Velanperijän pakko olla jonkunasteinen homo. Toisaalta linnakundit useat ovat homoilleet, sinänsä ihan hyvä etteivät lisäänny.
 10. Googlasin vahvamies tyyppejä ni brian shaw vetää semmonen 700g protskuu päivässä ja luulen että eddie hall vielä enemmän. Eddien tapauksessa en löytänyt proteiinimääriä mutta enemmän aikakin kaloreita kuin shawlla. Tietysti painoakin on mutta silti ylittyy aika helposti tuo 2g/päivä. Yli 4g/rasvaton painokilo näillä nopeasti laskettuna. Pointti ettei pitäis tuomita, hyvinkin erilaiset jutut voi toimia eikä kaikki ole suomessa tiedossa.
 11. Mitäs se 400g protskuu käytännössä meinaa? Miten paljon kanaa/jauhelihaa? Ite en oo laskenu ikinä kovin tarkkaan, fiilis asiasta että jossei jauhoja käytä ni ihan puhtaasta ruuasta aika vaikee saada liikaa protskuu. Meinaan sillee että epäterveellistä vaikkapa munuaisille. Tais tossa timon jutussa ideana että hiilarit vähäisinä ja protskut korkeella.
 12. Tää on aika huono teoria. Ensinnäkin, pojilla kävi tuuri. Tuuri etteivät saaneet poliiseja hengiltä, yritystä tais olla koska luotiliiveihin tuli pari osumaa ja käteen yksi. Koska nyt 12v josta lusivat kuusi. Jos poliisi tai poliisit oisivat kuolleet ni elinkautinen ja varmaan 20v lusimista. Poliisien pelastus että tyypit täysiä tumpeloita, satavarmasti eivät ole armeijaa käyneet(kyenneet käymään). Jos toi olis ollut "hämäys", ja idea ottaa 20vuotta linnaa ni nerokasta. Yks teoria että pääsevät poliisin koneelle, joka partioautossa. Mutta todennäköisin on että pojat ottaneet viinaa ja amfetamiinia, ja saaneet loisto idean. Normi manne toimintaa, ei mitään järjellistä ajatusta. Harmi kun poliisit ei ampuneet, edes jalkoja paskaksi.

×
×
 • Luo uusi...