Jump to content

Hauberi

Members
 • Viestit

  1 350
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

11 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei viittä grammaa nikotiinia?
 2. Piristääkö rööki ennen treeniä? Nikotiini huono idea, supistaa verisuonia.
 3. Jatketaan. Aerobisessa treenissä tuli vedettyä nyt metsämarjan makuista firmitas nesteytysjuomaa. Mielestäni tää on paremman makuinen ku sitruuna. Vertasin pitoisuuksia dexalin vastaaviin ni on täs enemmän kaikkea. Luulen että tää firmitas tehty kovaa treenaaville. Mä monta vuotta lisännyt ripauksen suolaa treenijuomaan, täs ei tarvi. 2,5g annoksessa suolaa, dexalissa tais olla 0,5. Tää jää mul käyttöön. Sit muutama punttitreeni, käyttänyt samaa treenin aikana ja palkkarina kokeilin viinirypäleen makuista refectiota. Mehumainen ja raikas, mut emmä viinirypäleestä tiedä. Aika neutraali maku, mikä sinänsä ihan hyvä. Ei maistu teolliselta. Erikoista näissä ettei juurikaan kuohu kun sekottaa, palkkari valmis heti. Mul kilpailijan pussi mikä kestää varmaan 5min että pystyy juomaan, välil veemäinen jos sekottanut treenin jälkeen.
 4. Hankala käyttöinen. Mietin mikä vikana niin selkeämpi silmälle kun palkkeja enemmän. Laskin 6 aihealuetta kännyn ruudulla kun parilla muulla forumilla 8-10, ovat selkeempiä lukea. Vertaa vaikka pakkikseen. Refectio testikeho ketju hävinnyt?
 5. No niin ekan kerran käytössä appelsiinin makuinen refectio palkkari ja sitruunan makuinen firmitas nesteytysjuoma. Ensivaikutelma purkeista laadukas, kaikki on selkeesti luettavissa. Jauhot sekottu hyvin eikä kuohunut. Nesteytysjuomaa käytin punttitreenin aikana, yleensä käyttäny vastaavaa dexalin tuotetta aerobisen yhteydessä ja kankkusessa. Täytyy vertailla ainesosia kun kerkee. Maultaan ihan ok, aika neutraali fiilis. Ei hyvä muttei huono. Sit refectio palkkari treenin jälkeen. Todella raikas, vähänku ois mehua juonut. Taitaa olla parasta maun puolesta mitä oon maistanut. Toinen mitä huomasin etiketistä ni vitamiineja seassa, en oo ennen törmännyt vastaavaan. Tää tulee mulla ehdottomasti käyttöön.
 6. Miks heterot menee tommosiin gay marsseihin mukaan?
 7. Tunnen yhen joka painaa 128kg.
 8. Mikähän idea kirkolla mennä mukaan noihin pervoiluihin? Ei haittaa mut ihmettelen. Entä mihin vedetään raja.
 9. Mä voin testata kaikkia:wink2:
 10. Mihis mä laitan viestiä, dominusnutrition.fi?
 11. Joo just tätä meinasin.
 12. No painonnostajat punnertaa varmaan moni seisten enemmän kuin penkiltä. Pompulla tai saksauksella (en osaa kumpaakaan) saa varmaan kymmeniä kiloja lisää. Sit vaikka 32kg kahvakuula ni sen saa tekniikalla melkeimpä ilman punnertamista suoralle kädelle, tän mäkin osaan.
 13. Kuukaus venailtu:lol: Toimitus teillä ainakaan ei ole kovin nopeaa.
 14. Yhteiskunnan pahimmat viholliset: 1. Natsit 2. Vihapuhe 3. Ryssät

×
×
 • Luo uusi...