Jump to content

senolgûnes

Members
 • Viestit

  906
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Ihan uskomattomaksi sirkukseksi mennyt koko touhu mutta edelleen uskon enemmän Trumppiin kuin msm:n vedätyksiin. En ymmärrä ensinnäkään miksi Trump vaarantaisi kansallisen turvallisuuden Venäjä-yhteyksien vuoksi, hän on puhdas patriootti ja se olisi myös todellinen kuolinisku bisneksille Amerikassa jäädä kaikesta sekoilusta kiinni (liian suuret riskit). Ja Flynn joutui eroamaan vain sen vuoksi että ei kertonut totuutta VP:lle. Jos Trump alkaisi Venäjä kriittiseksi niin yhteisten diilien ja ISIS:tä vastaan taistelu huomattavasti vaikeutuisi, jo tämä ainoastaan selittää mielestäni sen että hän ei suostu antamaan liian tuomitsevia lausuntoja Venäjästä tai Putinista. Jeff Sessions tapaili Venäjän suurlähetystöä pitkälti sen vuoksi koska Obama oli tällaisiin toimiin sentaantin jäseniä asettanut. MSM käyttää paljastuksissaan Trumpin hallinnosta aina nimettömiä lähteitä, ja onko nämä paljastukset tosiaan salakuuntelun ansiota ja/tai vaan täysin tekaistuja juttuja. Luulen että syy miksi Trump viettää paljon aikaa Floridan Mar-a-Lagossa on se että siellä on voi olla paljon varmempi että tietovuotoja ei pääse tapahtumaan.
 2. https://www.youtube.com/watch?v=vphoRjibBIU
 3. Joskus -96 tais olla kun ostin ekan kerran kreatiinimonohydraattia, en muista minkä firman. Eka prode tais olla Wrangen soijaprodea joka ei sekoittunu mitenkään, ja maku arvatenkin vielä pahempi.
 4. senolgûnes

  iHerb

  Tuskin saman asiakkaan kohalla montaa kertaa. Ite kuitenkin tilannu monen satasen eestä tuolta tavaraa niin kai sitä vähän luottoa on. No kun tarve tulee niin tilaan jatkossa myös tuolta enkä Vitacosista, sen verran reilu meininki.
 5. senolgûnes

  iHerb

  Ite sain marraskuun alussa tilatun paketin viime viikolla. Olin saanut rahat takaisin tilauksesta jo valituksen jälkeen noin kk takaperin. Pahviloota oli ihan lytyssä mutta vitamiinipurkit kunnossa
 6. Ihan loputonta tuo Trumpinvastainen propaganda, jokanen asia väännetään ja käännetään mahdollisimman negatiivisesti. Obaman "homolain" suojelukin laitettiin Ivankan ja Jaredin ansioksi. Nyt suurfirmat haastavat Trumpin valitustuomioistuimeen. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702062200065921_ul.shtml Tässä on taustalla vaan se että saadaan halvemmalla työvoimaa, eikä työvoimapula tai todellakaan maailman parantaminen. Oman maan IT-koulutetut tekevät muita hommia kun eivät alallaan työllisty halpatyövoiman vuoksi. Lisäksi älytön ikärasismi, koska se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa vanhoille kun löytyy orjapalkalla painavaa intialaista nuorta tekijää joka ei osaa vaatia.. yli 35v on liian vanha http://http://www.huffingtonpost.com/entry/trump-h-1b_us_5890d86ce4b0522c7d3d84af
 7. Ei ne kaikki kuitenkaan nyt tuhoudu, tutkitusti. Osa bakteerityypeistä on myös vatsahapon kestäviä. Ja hapankaali on muutenkin terveellistä safkaa joten ihan hyvä vedellä se pari pakettia vähintään kuukaudessa jos mausta tykkää. Perusbodarille erinomaista safkaa, vähäkalorista, ravinnerikasta ja parantaa ruuansulatuksen toimintaa. Sisältää myös antiestrogeenisia ja syöpäsoluja tuhoavia yhdisteitä.
 8. Rasilaisen hapankaalituotteet pitäs olla ihan jees, löytyy ainakin S-ryhmän liikkeistä. Just ostin testiin tollasen valkosipulilla höystetyn. Ei tietysti kaikki tykkää mausta mut itellä toisinaan ihan himo näihin.
 9. Hapankaali parasta, paljon isommat määrät probiootteja kuin noissa valmisteissa, ja makukin ihan jees.
 10. Huvinsa kulllakin, ite laittasin rahani vaikka pitkävetoon :>>
 11. Kusi vai paska? Halla-aho vai Soini?
 12. Trumpin pahimpien vastustajien pitäs ymmärttää se että jos Donald trollais 100% ja ajais vaan rikkaiden asiaa ni se olis sisällissota muutaman vuoden sisään.
 13. Elämme mielenkiintoisia aikoja, 20 päivä tais olla vahdin vaihto sitä odotellessa kaljahuikkaa..

×
×
 • Luo uusi...