Jump to content

Blaster

Members
 • Viestit

  10 689
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

14 Good

3 seuraajaa

Converted

 • Sijainti
  Wien

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuten sanottu palaan aiheeseen kun olen kotiutunut - suurimmilla osaa ihmisia lienee rustot ens viikollakin, joten heille asia viela silloinkin aktuelli. Asiaan liittyen: antiestroilla (myos DHT-johdannaisilla) on helppo pilata nivelet. Myos valtavirtadieteilla useilla nivelongelmia; erittain ylpeana voin todeta, etta mun koutsaamilla dieteilla nivelkivuista ei ole valitettu!!! Periaatteessa olen multikomponentti tuotteiden kanssa skeptinen (saattaa olla ristivaikutuksia/kilpailua/blokkaamista keskenaan / vastakkain) Cissuksessa parhaat tulokset on tullu USPLabsin versiolla, muitakin on markkinoilla. Kokeilemallahan tuon nakee - toivottavasti tulee neutraalia(kin) fiidia tuotteesta - tottakai seuraan mielenkiinnolla. (itse tuollasia sekoituksia teen vuosien kokeiluilla suuntaan jos toiseen mm aine kerrallaa mukaan/pois ja annoksia muuttamalla jne jne; seuraava askel 3-5 parasta versiota isommalle joukolle testattavia jne - silleen mun mielesta tehdaan laatua (muttei ehka rahaa, koska tuo maksaa aikaa ja rahaa))
 2. Rustothan on pehmeätä kudosta ja uusiutuvat vuosien mittaan, muutenhan ne ois jo lapsena kuluneet loppuun. Estrogeeni on se hormoni mikä vaikuttaa niiden paksuuteen. Cissus (tsijoonannen kerran) ottaa estrogeenin roolin. Tutkimuksen olen tännekin postannu lähivuosina...etsin jo puolisen tuntia mutten vielä löytänyt / ens viikolla olen omalla koneella ni eiköhän tuo tule postattua...oleellinen juttu kylläkin. Lekureita tunnen itsekin moni, melkosia velikultia...viimosta tietoa harvallla ja lääkefirmojen "huoria" ovat - mutta kuten sanottu tänne vaan keskustelemaan, jos löytyy oikeesti omistautumista asialle & tarvittava vapaa-aika.
 3. Edelleen asiasta löytyy tutkittua tietoa & käytännössä moni saannu ison avun jopa kroonisiin kipuihin. +++monet muut tuntuvat hyödyt cissuksella. Ne lääkärit on tervetulleita tänne keskustelemaan aiheesta.
 4. Rustojen paksuus laskee estrogeenin laskiessa - cissuksella voidaan paksuutta kasvattaa -- tutkimus löytyy kyllä (monessa muussakin suhteessa cissus ottaa estrogeenin roolin)
 5. Mun näkemyksen mukaan kantsii mennä 1-2 kapselia päivässä; tietääkseni se on useimmille riittänyt. Kannattaa ottaa 15-60min ennen päivän suurinta hh-ateriaa, ni saa muitakin hyötyjä, kuten insuliiniherkkyyden parantuminen. Täydellä annoksella meneminen aiheuttaa monille lisää kipua, koska paineet nivelessä nousee liikaa & maksaa turhaa ylimäärästä.
 6. Olen reilu 15v aktiivisesti seuraillu kokemuksia useammalla eri kielellä aiheesta ja juuri päinvastoin näen asian. Krillöjystä on tutkimukset tehty, toki valmistajan toimesta ja kaikissa noissa yllämainituissa nimenomaan pieni annos krillöljyä toimi paremmin kuin muutaman grammankaan annos kalaöljyä. USPLabsin cissuksella on sen verran monella on kroonisetkin kivut lähteneet kertakuurilla, mm nuoruudesta asti vaivanneet kyynärpääkivut ja monet muut. Tieteellinen puoli myös tukee cissuksen toimintaa - mm ottaa estrogeenin roolin. Estrogeenin laskiessa rustot alkaa ohentua...cissuksella taas niitä saa paksunnettua ihan tutkitusti. Sen sijaan että huutelee tyhjiä kantsii tutkia (jos kapasiteetti riittää) kokeilla (itsellä yksikään plasebo ei ole toiminut, eikä moni tietteelisesti tutkituistakaan tuotteista - silti jollain muulla palsebot sun muut saattaa toki pelata) & lukea kriittisesti porukan kokemuksia (esim sponssiurheilijoiden jutut voi jättää omaan luokkaansa) - silti kaikki jutut on hyvä lukea mihin aika riittää & antaa muhia vuosienmittaan ku paljon muutakin tietoa/kokemusta kertyy.
 7. Joo, olen hyvin perustellu aikaisemissa teksteissä miksi merisuolaa kannattaa käyttää 1-2g per vesilitra. Ei enempää, eikä vähempää.
 8. Tuollanen suolamäärä ei ole mitenkään suositeltavaa, imee vaan turhan paljon nestettä mahaan ja sen lisäksi sullakin ollu verenpaineongelmaa, sekä sydämen kanssa häiriöitä - ei hyvä.
 9. Uskoisin, että useimmilla nimenomaan harvemmin treenaaminen tuo paremmat tulokset - nimenomaan korostanut sitä, että 1jakosella voi jopa 1-2 kertaa viikossa treenata hyvin tuloksin = paremmin kuin monilla muilla systeemeillä 4-5 treeniä viikossa.
 10. 5g merisuolaa vaatii noin kolme litraa vettä, epäile ettei ruokalun yhteydessä sellasia määriä mene ja siksi ongelmia tulee helposti mm sydämen kanssa.
 11. Kantsii myös ottaa esim sheikkerillinen vettä (+merisuolaa gramma, jos ateria on suolaton) ennen isoa hh-ateriaa, koska hh sitoo vettä, niin mahaan, vereen kuin lihasoluihin, niin nesteet virtaa soluihin eikä verestä mahaan.
 12. Sen mitä seurannu, ni glukosaminin käyttäjät ei tunnu lyhyellä, eikä edes pitkällä kertakuurilla saavan paikkoja kuntoon - cissuksessa taas usein riittää suht lyhyt kerta kuuri, riippuu myös ongelman laadusta auttaako sekään, jos rustoa ei enää ole ollenkaan paikotellen, ni voi olla vaikeeta paksuntaa sellasta mitä ei edes ole. Mun mielestä kumpaakaan ei kannata ottaa - MSM tosiaan saattaa peittää vaan ongelmat ja ne jää ratkomatta.
 13. Blaster

  Lihaksen hermotus

  Joo - syitä enempi kuin tarpeeksi miksi sen tyylisessä epätasapainoisessa treenissä paikat ei kestä pitkään.
 14. Blaster

  Lihaksen hermotus

  Yksi mikä unohtu listalta on jo vuosia pistänyt silmään: melkein joka voimanostajalla on hartiat siirtyneet eteen - merkki siitä että olkapäänivelet paukahtaa melko pian, jos ei heti aleta korjaamaan epätasapainoa selkä- ja rintalihojen välillä = venytellään rintaa ja treenataan vain selkälihojen supistusta niin kauan, että hartiat siirtyy normaalille alueelle.
 15. Blaster

  Lihaksen hermotus

  Jep siihen yksipuolinen/suorituspaineiden alainen treeni & mm kyykky tehdään vajaalla liikeradalla, polvisiteet saattaa muokata polvia ja vyö saattaa tehdä ristiselän seudun lihakset liian veltoiksi.

×
×
 • Luo uusi...