Jump to content

BigGayDD

Members
 • Viestit

  287
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eikö sittenkään ole tekeillä ultimaattista super boosteria?
 2. 3€ hinnalla liikkuu vielä kaupassa. 3,99€ on jo liikaa luultavimmin. Mitä jos kehittäisit jonkun kovan poretablettibuusterin? Se valkonen tuubi jota myit aikoinaan oli hyvää.
 3. https://www.muskleforum.com/showthread.php?18194-Legend-Nutrition&p=547492#post547492
 4. 10€ jotta saadaan sulle uusi mese ja supermassalle Bemmi:tsemppiä: Voitko massi käydä vastaamassa mun kyssäriin toisessa ketjussa?
 5. Hyvältä näyttää, mutta reseptiikkaan olisi hyvä lisätä yksi ainesosa, joka olisi samalla loistava ironinen läppä supermassan elämästä. Joku amfetamiinijohdannainen (tai metaa, mutta älkää kertoko kellekään) kuten vanhaan hyvään aikaan oli buustereissa. Mitäs sanoo Massi-Anssi?
 6. Oikealla hatulla voisit varmaan päästä kerhoon ja rahaa tulisi.
 7. Taitaa olla vain antisionisti, mikä on vain hyvä juttu. Sionisti pankkiirit antoivat rahaa eräällä viiksilegendalle, joka pääsi historian kirjoihin kaikkien tuntemana.
 8. Meinas unohtua!! Isot tsempit PT-koulutukseen ja tuleviin lavahommiin kun aika on.
 9. Moro! Mulla olisi pari mieletöntä kyssärii sulle. - Suostuisitko sen sun ison karpaasikaverin kanssa G4P hommiin jos rahaa tulee tarpeeksi. - Miksi sua ei näy enää pakkiksella? - Joko sait patjan ja sängyn? - Kumpi voittais häkissä sinä vai Mike? - Kumpi kovempi PT, sinä vai Pode aka suomenmestari? - Äskeiseen liittyen mitä mieltä olet Poden metodeista ja kehityksestä viimeisen 20-vuoden aikana? Mielestäni ei voida puhua kehityksestä kun äijä on taantunut lihavaksi sitten suomenmestaruuden.
 10. :lol::nannaa: tulee mieleen eräs kummeleiden sketsi.https://m.youtube.com/watch?v=2Nj8qjpVAZ0
 11. Siis myykö pode valmennuspaketteja?
 12. Poitsu mieti nyt taas ite mitä olet täällä kirjoittanut, sekä haukkunut muita. Jos et kestä keittiön kuumuutta, niin painu vittuun keittiöstä.
 13. K-P Ourama ja tällä sivustolla vaikuttanut Virolainen blondi ovat löytäneet toisensa. Onneksi olkoon nuorelle rakkaudelle!
 14. Satakeraa mielummin Pekka kuin Laura.
 15. Pakko kysyä, että miltä kakka tuntu? Ps. Oliko kakalla samanlainen ilme kuin podella most muscularissa?

×
×
 • Luo uusi...